Eşin ailesiyle küs olmak

Eşim annesiyle küs, annesi de eşimle aralarını yapmıyorum diye bana küs. Kafam inanılmaz rahat...
Ben niye barıştırcam koca koca insanları, iyi olduklarında da girmedim aralarına, kötü olduklarında da giremem. Tabi keşke barışsalar, isterim barışmalarını.

Eşim annesiyle küs, annesi de eşimle aralarını yapmıyorum diye bana küs. Kafam inanılmaz rahat...
Ben niye barıştırcam koca koca insanları, iyi olduklarında da girmedim aralarına, kötü olduklarında da giremem. Tabi keşke barışsalar, isterim barışmalarını.
oglu küstügünde bile geline takacak bsy bulmalari :KK53:

Aman girme sonra sana kımse madalya takmayacak anaoğul bir olup sen haksızsın diyecekler.kafan rahat :-)

Kustum ben hatta esimde kustu cok guzel oluyo biraraya gelmek icab etsede bazen ozamanlardada konusmuyoruz pek zaten muhabbet etmeye filan kalkinca esim cevap vermeden salliyor benle zaten oyle bi girisimleri yok gereksiz muhabbet yok yani

Back
X