- Konu Sahibi esraylmz03
Eşinin ailesiyle tamamen küs olan var mı aranızda nasıl küstünüz memnun musunuz hayatınızdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oglu küstügünde bile geline takacak bsy bulmalariEşim annesiyle küs, annesi de eşimle aralarını yapmıyorum diye bana küs. Kafam inanılmaz rahat...
Ben niye barıştırcam koca koca insanları, iyi olduklarında da girmedim aralarına, kötü olduklarında da giremem. Tabi keşke barışsalar, isterim barışmalarını.
Aman girme sonra sana kımse madalya takmayacak anaoğul bir olup sen haksızsın diyecekler.kafan rahatEşim annesiyle küs, annesi de eşimle aralarını yapmıyorum diye bana küs. Kafam inanılmaz rahat...
Ben niye barıştırcam koca koca insanları, iyi olduklarında da girmedim aralarına, kötü olduklarında da giremem. Tabi keşke barışsalar, isterim barışmalarını.
Nasıl olsa hep kötüyüm, amannnoglu küstügünde bile geline takacak bsy bulmalari![]()
Ben de öyle yapıyorum, kadın geliyor bana oğlunu çekiştiriyor git bunları ona söyle diyor, söylüyorum eşime. Sonra eşimi bi arıyor karın laf taşıyor diyorAman girme sonra sana kımse madalya takmayacak anaoğul bir olup sen haksızsın diyecekler.kafan rahat![]()
esinle iyi ol da, bosver onlari, saygini gosterip vazifen kadarini yapiyosan yeterli..Nasıl olsa hep kötüyüm, amannn![]()
keske benim gerizekali babamda ömür boyu küsüp konusmasaydi sacma sapan sülalesiyle...
Cok ayip![]()
uzun hikayeeee..Eşinin ailesiyle tamamen küs olan var mı aranızda nasıl küstünüz memnun musunuz hayatınızdan