Eşin aldatıp aldatmadığını nasıl çözebilirim ? Nasıl Anlarım ?

Aslında daha önce de burada eşimle ilgili ,başka sorunlardan dolayı , fkonular açmıştım ve bir cozume ulaşamadım .ve bu sefer de bu açıdan arastirmak istedim . Kısaca anlatayım . Eşimle karı koca hayatimiz yok uzunca bi süredir , fakat eşim normal bı hayatımız var gibi davranıyor yani bana iyi davraniyor (gerçi anlasamadigimiz noktalar da çok da neyse onlar uzun ) .. suanki durum iyi davranıyor mesela . Ama böyle büyük bir sorun varken , bunu önemsememek cozmek yerine yokuş gibi davranması .. ee bende bir erkek olarak bu ihtiyacını nerden karsiladigini bulmaya çalışıyorum . Dr a gittik hormonal bı sıkıntı yok fakat adam bu sorun yokmuş gibi . Soruyorum düzelir diyor ama üstünden geçiyor . Benle bişi paylaşmıyor yani anlasilan cinsel anlamda . Telefonda şifre felan da yok ama bende dakika başı kurcalama huyum yok zaten , hicde olamdi bu zaman kadar . Arada baktım tabi geçmişte ama bulamadım . Kafam allak bullak , kurcaliyorum bende işte anlamaya çalışıyorum ? Umarım anlatabilmisimdir nolur yargilamadan cevap verirseniz sevinirim . Nasıl bulabilirim bisiyi varsa?

Aynı konu

Adam yalnızca istemiyor olamaz mı?
Üzmek istemem ama, sizinle birlikte olmak istemiyordur belki. İlla aldatmak neden olmayabilir.
Cinsel hayatın olmaması boşanma sebebi, hatırlatmak isterim size.

Adam isteksiz, libido düşük. Telefonunu da ortaya koyuyormuş, adam iyiymiş, tek sorun cinsellikte. 2.telefon ihtimali olabilir, arabasını arayın, bi bahane ile iş yerine gidin, onun masasına çekmecelerine dolabına falan bakın, evinizin çok kullanmadığınız yerlerini bi deşin, su elektrik sayaçlarının, boruların olduğu yerlere falan bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…