- 13 Nisan 2007
- 33.827
- 103.203
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Kendini yıpratıyorsun.Bende işte kendimce elime kalbime delil bulmak istiyorum kendimce .belki yanlış ama işte ne bilim
Mutluluk ne onu da bilmiyorum . Şöyle diyim,aslında normal hayatta bana bı zoru uok ta ki 3. Şahıslar devreye girince biz birbirine giriyoruz eşimle ve de onun düşünce yapısı da farklı . Ama.birde cinsel hayatta böyle olunca , ben ne hissedecegimi bilemiyorumKendini yıpratıyorsun.
Aldatma vardır ya da yoktur bilemiyorum.
Mutlu değilsin belli ki değişmeyecek.
E devletten mobil hatta sorgulayabilirAdam isteksiz, libido düşük. Telefonunu da ortaya koyuyormuş, adam iyiymiş, tek sorun cinsellikte. 2.telefon ihtimali olabilir, arabasını arayın, bi bahane ile iş yerine gidin, onun masasına çekmecelerine dolabına falan bakın, evinizin çok kullanmadığınız yerlerini bi deşin, su elektrik sayaçlarının, boruların olduğu yerlere falan bakın.
Bu yasal değil.E devletten mobil hatta sorgulayabilir
O zaman bana iyi davranıp vicdan yaptırmadım bana ya. Hani şey gibi düşünüyor insan , kurulu düzen yaşanmışlıklar bu zan kadar ki iyi veya kötü olanlar , ve bitirmeye karar vermek açısından zor oluyor insana . Evliliği bitirmek kolay değilÖyle veya böyle sizinle sevişmek istemiyor. Bunu kabul etmekle başlayın derim. Ondan sonrasında boşanır mısınız, böyle mi devam edersiniz, kendiniz bilirsiniz.
Libido düşüklüğü veya sizi istememesi çözümü olan bir şey değil bence.
Bu nasıl oluyor nasıl yapacağımE devletten mobil hatta sorgulayabilir
Bacım erkekler çok kurnazlar bu konuda ben aldatıldım benim meselem çok karışık ve uzun ama cinswllik istememisti benden bana yaklasmiyodu ama normal hayatımız var di sorduğumda yaklaştığımda ben çok yorgunum bu ara iş yoğun ondan isteksizlik var falan geçiştiriyor du telefon şifresini biliyordum ama karistirdigimda bisry bulamıyodum cunku kaydettiği isimi bulunca şok gecirmistim aklıma gelmezdi ilk aşkıyla beni aldatacagi ben çok saftim ne dese inanırdım taki telefonunda ki mesajlarını alana kadar inşallah sizin bisey yoktur kuruntu yapıyorsunuz dur belki gerçekten isteği olmayan bir donemdedirAslında daha önce de burada eşimle ilgili ,başka sorunlardan dolayı , fkonular açmıştım ve bir cozume ulaşamadım .ve bu sefer de bu açıdan arastirmak istedim . Kısaca anlatayım . Eşimle karı koca hayatimiz yok uzunca bi süredir , fakat eşim normal bı hayatımız var gibi davranıyor yani bana iyi davraniyor (gerçi anlasamadigimiz noktalar da çok da neyse onlar uzun ) .. suanki durum iyi davranıyor mesela . Ama böyle büyük bir sorun varken , bunu önemsememek cozmek yerine yokuş gibi davranması .. ee bende bir erkek olarak bu ihtiyacını nerden karsiladigini bulmaya çalışıyorum . Dr a gittik hormonal bı sıkıntı yok fakat adam bu sorun yokmuş gibi . Soruyorum düzelir diyor ama üstünden geçiyor . Benle bişi paylaşmıyor yani anlasilan cinsel anlamda . Telefonda şifre felan da yok ama bende dakika başı kurcalama huyum yok zaten , hicde olamdi bu zaman kadar . Arada baktım tabi geçmişte ama bulamadım . Kafam allak bullak , kurcaliyorum bende işte anlamaya çalışıyorum ? Umarım anlatabilmisimdir nolur yargilamadan cevap verirseniz sevinirim . Nasıl bulabilirim bisiyi varsa?
Eşinin telefonu ne olacak ki. Benim eşimin e devleti bende benimki de onda.Bu yasal değil.
E bacım siz de yani... Hem pastam dursun hem karnım doysun diyorsunuz da işler öyle yürümüyor.O zaman bana iyi davranıp vicdan yaptırmadım bana ya. Hani şey gibi düşünüyor insan , kurulu düzen yaşanmışlıklar bu zan kadar ki iyi veya kötü olanlar , ve bitirmeye karar vermek açısından zor oluyor insana . Evliliği bitirmek kolay değil
E devlet şifresi biliyorsanız hizmetlerden bilgi iletişim teknolojileri inden mobil hat sorgulamaya girin. Üzerine kayıtlı hatlar çıkar ortayaBu nasıl oluyor nasıl yapacağım
Ben 3 buçuk yılımı bu şekilde verdim , Dr a gidelim diye cabalayarak . En sonunda Dr a gittik Dr da hormonal bişi yok dedi .terapiste gönderdi . O gün bugündür daha randevu almasını bekliyorum , bakalım ne yapacak onemseyecek mi ugrasacak mi diye , hala haber ses seda yok . Ama normal hayata dev evin içinde . Bana yardım etmeler ,ihtiyaçları beraber almalar sürebilir hayat devam yaniSonuçta bu bir erkek ve ihtiyaçlarını bir şekilde gideriyor o uyurken alın karıştırın ne olacak aslında sizin şüphelendiğimizi anlasa daha çok panik yapar kendini ele verir yani. Kadın olarak sizin ihtiyaçlarınız ne olacak. Uğraşmayın bence eğer çok çaba verdiyseniz
Eşi bile olsa izinsiz giremez. Boşanma davasında birbirlerinin hiç görmediği yüzünü görüyor taraflar. Adam kendisini boşayan kadına iyilik yapmaz izin verdim diyerek .Eşinin telefonu ne olacak ki. Benim eşimin e devleti bende benimki de onda.
Sizinki eş değil ki ev arkadaşı. Kedi bile baksanız bundan daha çok sevgi gösterir size. Anası danası olmaz kafanız rahat eder en azından.Ben 3 buçuk yılımı bu şekilde verdim , Dr a gidelim diye cabalayarak . En sonunda Dr a gittik Dr da hormonal bişi yok dedi .terapiste gönderdi . O gün bugündür daha randevu almasını bekliyorum , bakalım ne yapacak onemseyecek mi ugrasacak mi diye , hala haber ses seda yok . Ama normal hayata dev evin içinde . Bana yardım etmeler ,ihtiyaçları beraber almalar sürebilir hayat devam yani
İyi de ben seks olsun demiyorum ki . Olay başka .E bacım siz de yani... Hem pastam dursun hem karnım doysun diyorsunuz da işler öyle yürümüyor.
Kurulu düzenim var diyorsanız, sekssiz devam edeceksiniz. Seks yapmazsanız ölmezsiniz, kurulu düzeniniz de yıkılmaz.
Ha yok sevişmek istiyorum diyorsanız da bu adamla olmayacak. Baksanıza kaç konu açmışsınız, doktorlara gidilmiş ,defalar ültimatom vermişsiniz. Ama olmamış. Ten uyumu yoktur, sizi beğenmiyordur ya da aseksüeldir. Bir sebepten sevişmek istemiyor adam, zorla olacak değil ya.
Diğer taktiği çok merak ettimGurcistanli bir hanimla tanismistim.bir beyle beraber yasiyor,kadin evde adam butun ihtiyaclarini vs aliyor.insanlarin onu kiskandigini dusunuyordu Türk adami kapti diye Türk kadinlari onu kiskaniyormus.bu sebeple diger kadinlar kapmasin diye taktikleri vardi.mesela adam işe giderken ayakkabilarini baglamak.eve geldiginde cozulup cozulmedigini kontrol edermis.baska eve gittiyse oyle baglanmazmis.bu sebeple adama bagcikli ayakkabi aldiriyor.adam da ayakkabilarimi bile baglayan bir sevgilim var diye övünürdü.
Diger bir taktiği daha vardi ama onu bosverin
İspatlayabilir mi ki? Eşimin telefonundan girip bakarsam nereden bilecek baktığımı?Eşi bile olsa izinsiz giremez. Boşanma davasında birbirlerinin hiç görmediği yüzünü görüyor taraflar. Adam kendisini boşayan kadına iyilik yapmaz izin verdim diyerek .
Direk eşimin ayakkabılarındüşündğm. Benimki spor ayakkabıları bağcık çözmeden giyip çıkarırDiğer taktiği çok merak ettim
Evet boşanma aşmasına gelince herkes gerçek yüzünü gosteriri.Eşi bile olsa izinsiz giremez. Boşanma davasında birbirlerinin hiç görmediği yüzünü görüyor taraflar. Adam kendisini boşayan kadına iyilik yapmaz izin verdim diyerek .
Tamam işte. Öyle veya böyle sevişmeyeceksiniz. Sevişilmeyen bir evlilikten ne anlayacaksınız ki? Ev arkadaşı olursunuz işte.İyi de ben seks olsun demiyorum ki . Olay başka .
Sürmüyor. Aynı şeyleri yaşamışız sizinle. Köşeye sıkışıp ağzına boşanma lafını andığında dananın kuyruğu koptu. O gün boşanmaktan korksaydım bunu kullanır kendine sağlam bir çeki düzen vermezdi. Ama benim eşimde bu durum sonradan ortaya çıkmıştı, çocuklardan sonra. Yani adamın normali bu değildi, bir dönemdi.Ben 3 buçuk yılımı bu şekilde verdim , Dr a gidelim diye cabalayarak . En sonunda Dr a gittik Dr da hormonal bişi yok dedi .terapiste gönderdi . O gün bugündür daha randevu almasını bekliyorum , bakalım ne yapacak onemseyecek mi ugrasacak mi diye , hala haber ses seda yok . Ama normal hayata dev evin içinde . Bana yardım etmeler ,ihtiyaçları beraber almalar sürebilir hayat devam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?