esin aldigi hediyeyi begenmemek

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
arkadaslar esim bana cok zevksiz hediyeler aliyor ozel gunlerde simdiye kadar cogunu begenmeyerek de olsa kullandim.
simdi degistirmek istiyorum kafama gore, biraz bozularak sen bilirsin dedi. begenmesem de kullanmali miyim ?
siz napiyorsunuz boyle durumlarda ?

duzenleme : hediye su cok yasli isi degil mi :/
rtr.webp

Son düzenleme:
Eşimse niye degistirmeyeyim diye düşünürüm zevkler başkadır sonuçta

Ben seciyorum onun kartıyla alıyorum zaten dogum gunum ve yıldönümü yılda 2 kez ..
begenmiyorsan mecbur degilsin anlayışlı olmalı eşiniz bence ..aynı sekilde ben de esim olmadan almiyorum hediye ona ..kendi begeniyor oyle alıyorum ☺

Bi kac sene once gitmis tee nerden bi yerden pasta yaptrmis bi butikten tunik almis:) Allam nelerde bilio.. ama o tunigi begenmedim ben :) giymedimde.. sanirim birazda kazik fiyata almis hepsini:) dolapta takili duruo hala:)

Mesela dogum gunumde degilde baska bi zmn goturdum dukkanin birine :))) michael kors orjinal saat begendim soledimde ona.. ama cok pahali olduu icin paraya kiamadiimi soledim :)) hehe bi baktim maasini alir almaz saati almis bana:) biliodum bole yapcani bosa goturmedik herhalde:)))

arkadaslar esim bana cok zevksiz hediyeler aliyor ozel gunlerde simdiye kadar cogunu begenmeyerek de olsa kullandim.
simdi degistirmek istiyorum kafama gore, biraz bozularak sen bilirsin dedi. begenmesem de kullanmali miyim ?

Eki Görüntüle 2136263

bence değiştirebilirsin. bozulacak birşey yok.

İstemeyerek/sevmeyerek kullanacağınıza, değiştirip içinize sinen bir şeyi alın tabii ki. Çok doğal

Siz yönlendirin, arkadaşın dediği gibi ben de netten çok istedigim şeyi gösterdim indirime girmiyoki alsam yaa bak herkes almış bı ben almadım vs birkaç kere ufaktan bahsedince sanırım sipariş vermis yakında gelir :)
Aldığını da değiştirin bence bunlara takılıp da hediye almayı bırakmaya cesaret edemez, en azından sizi daha çok yoklar analiz eder ki beğeneceği bişey alayım diye

Bende bazen aldıklarını begenmem,
Yani onun yerine bana desin ne ihtiyacın var hediye olarak alayım :işsiz:
Daha önce bi kaç kez degiştirdim aldıklarını biraz bozuldu ama işime yaramayacaksa ne anladım o hediyeden :dondurma:

Bence değiştir, alınmasını gerektirecek bir durum da yok. Hiç kullanmamaktan iyidir.
Bu yüzden eşim ayıracağı bütçeyi bana verir , her zaman zevkler tutmaz, iki tarafında gönlü olsun :)

Eki Görüntüle 2136263
Eşim hiç hediye almadığı için boyle sorunlarım yok :) bence degistir begenmediysen ama begenmedim deme de aklimda şoyle bir model vardı hep istedigim onunla degistirsek falan de

Yani özel günlerin öncesinde istediğiniz şeyi gösterin.İhtiyacınız olan birşeyi yani.Ki eşiniz iyi hoş düşünmüş de sadece hediye olsun diye düşünmüş,ihtiyacın var mı diye öncesinde sorabilirdi ya da zevkine göre çaktırmadan öğrenip alabilirdi.

Hediye tamam manevi anlamı olan bir şey ama diyelim ki adam gider siz seviyorsunuz diye bilmem hangi grubun konser kaydı plak bulur yani emek harcarsa o hediye ömür boyu saklanır değiştirilmez değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Ama günlük olarak kullanman için alınmış bi saat hiç zevkinize uymuyorsa bence değiştirin eşinize sakince izah edin durumu; sürekli kolunuza bakıp çirkin ama eşim aldı diye düşüneceğinize bu güzel saati eşim aldı diye düşünürsünüz değiştirdiğinizi bile unutursunuz bi yerden sonra. Bi de özel gümlerde sürekli hediyeleşen evli çiftlerde hediyenin hiii bunu bana sevdiğim adam aldı heyecanı kabul edelim ki bi yerde azalıyor

Ya bu onceden bahsetme olayini yapiyordum aliyordu da ama o zaman da bi heyecani olmuyor surpriz olsun dedim, dusunsun kendi alsin dedim. yine 1 istemeye istemeye taktigim saat, 2 tane hic kullanmadigim ama sus yerine gecen parfum 1 tane sevmeyerek taktigim canta, 1 tane iade ettigim tunik son olarak yine bu saat degistirecegim galiba :bicak:
Surpriz hediye sevdamdan da vazgecmem sart oldu :cry:

Eki Görüntüle 2136263
Erkek saatimi bu :27:

Benim eşim de begenmem diye özellikle kıyafet alacaksa beden sorunu olur diye parasını bana verir:) begendigini al der.Ya da beni götürür alacagı yere begenmeyebilirsin zevk meselesi saat için bilegime büyük oldu ya da degitrmek istiyorum diyebilirsin

Geçen ay eşimle çıkma yıl dönümümüzdü . Bu aralar iş dolayısı ile ayrı yaşıyoruz ( inşallah evimize sağlıkla ve birlikte bir an önce döneriz dua edin lütfen :KK14:) neyse o bana çook kaliteli ve çok pahalı bir çanta hediye yollamıştı. Ama çok beğendim çantayı sonra bana dedi ki çok kısa iznim vardı aşırı kararsız kaldım belki yanlış karar verdim sen gelince bak eğer beğenmezsen bulunduğun şehirdeki mağazadan değiştir ben aldım diye illa beğenmek zorunda değilsin dedi:KK45: sonra çanta geldi ve doğru karar vermişti ben çok beğendim aşırı şıko_O neyse sonra o banyo yapmak için izne çıkıyordu bende 2 günlüğüne onu görmeye giderken tişört aldım ama özel bir anlamı vardı aldığım rengin . Onun o renk bir tişörtü vardı bekarken makinada rengini bozmuş ve çıldırmıştı buna kaliteli bir tişörttü . Bende şuan çalışmadığım ve onun parasına kıyamadığım için markası düşük bir mağazadan aldım annemde aynısından bana hediye aldı birlikte çift giyinin diye. Benim o renkten 2 seçeceğim vardı bir tanesinin penyesini sevmemiştim aldığımın yaka ve kol kısımları gri renkti. Oraya gittim hediyeyi verdim aldığım o rengi seçtiğim için çok mutlu oldu ama o gri kısımlarını istemedi benimkinde o gri detay yokmuş:KK47: gittik o şehirdeki mağazadan değiştirdik valla hiç bozulmadım:63: sende eşine söyle sevmediysen git değiştir

Valla bende mesaji veriyorum hatta bazen direk soyluyorum sunu istiyorum diye
Begenmezsem de degistiririm net:)

Back
X