Esin arkadaslarindan hoslanmamak

gayet ciddiyim , isterse kullanabilir.
tabiki kendi kararı ama şakayla karışık rahatlamasına yardımcı olur kanaatındeyım en azından stres sevıyesını düşürür, ortamda kendini kasmak yerine eğlenebilir...
ben dene dedim diye deneyecek hali yok yetişkin bir birey sonuçta..

Yabancı kızlar rahattır evet ama oturmasını kalkmasını bilmeyen tiplerden yazıyorsunuz ya öyle değil işte. Madem hoşlanmıyorsunuz gidin eşinizle konuşun. Gelen yabancı kızlarla hiç konuşmuyırsunuz çünkü kompleks yapmışsınız resmen. Ortam hoşunuza gitmeyebilir eşinize açık açık rahatsız olduğunuzu söyleyin.

Yok tabii ki buradaki tavsiyeler uygulanır diye bir fikrim yoktu da uyuşturucu fikri hiç de iç açıcı değil bence...

zengin olması ya da pörsümemesi yabancı bir kızın atlaması için sebep mi?
nasıl bir önyargıdır bu ya?
nasıl bir saçma bakış açısıdır?
açık seçik kızlar ne demek?
o kızlar özgür bir kültürde büyümüşler, sizin gibi kendilerini kasan toplumda yaşamamışlar. istediklerini giyerler. kültürel farklılıkları kaldıramıyorsanız susup oturun. yorum yapmanıza gerek yok.

Porsumus kocasini ne yapsin demistiniz kendinizle celisiyosunuz ulkelerinde tas gbi adamlar var dediniz unuttunuz mu?pardonda siz turk degilmisiniz bu ulkede yasamiyosmusunuz neden assagiliyosunuz bu ulkeyi turkiyemizi ve toplum kulturel degerlerimizi begenmiyosaniz yasamayin vatandaslignzi degistirin bence arti ben turkiyede esimle yasiyorum cokta memnunum ulkemden kulturumuzden konu sahibide ben degilimm

niye kendimle çelişeyim her yabancı kadın kocanı kapacak gibi davranan sensin. ben de söylüyorum senin kocanı ne yapsınlar?
bu ülkenin değerleriyle ne alakası var konunun. sen farklı kültürleri kaldıramıyorsun mesele o. kültürel zenginliğin zayıf. herkes senin gibi olmak zorunda değil bunu anlayamamışsın.

o vatandaşlık masalını almanyada hollanda da oraları parsellemiş tiplere anlatın bunları.
ne işleri var orda bir düşünün?
kültürel değerlerimiz dediğiniz şeylerin çoğu gayet de riyakar şeylerdir. kadının aleyhine işler.

Hanimefendi konu sahibi ben degilim diyorum yabanci kadinlar kocami kapacak demedimki siz iyi misiniz konu sahibine yorum yaptim ben siz bana niye gereksiz yukleniyosunuz ki?sizin gbi kasinti bi ulkede buyumemisler dediniz asagiladiniz ne demek ne alakasi var hakikaten ne yazdiginizn farkinda degilsiniz yada normal degilsnz.yabanci ulkedede yasadim bekarken gayette guzel yasadim neyse muhattabiniz ben degilim konu sahibide degilim noktaaa...

konu sahibi sen değilsin ama önyargılı bir yorum yapıyorsun bu önyargını anlatmam neden rahatsız etti?
yabancı kadın kıskançlığını bırakın diyorum kötü bişey mi diyorum.
yabancı ülkede yaşamışsın ama halen kahvedeki amcalar gibi açık seçik demekten de geri durmuyorsun. boşa yaşamışsın yani. açık seçik ne demek yani?

O insanları sevmeme sebebinizi geçerli bulmasam da eşinizin arkadaşları sizin de arkadaşınız sayılır. Ben de iletişim kurmak istiyorum diğer dilden niye konusmuyosunuz diyebilirsiniz. Çok kaba bı hareket. Disliyorlar gibi. Sen diyemesen bile eşin müdahale etmeli. Gorusmek istemiyosaniz da gorusmeyin kurbanlık koyunlar geldi aklıma fnfjf sizi zorlayan mi var ayol

Ben kocami elimden alacak gibi bir kelime mi ettim acaba da bu yorumu yapmaya gerek duydunuz?

Hahah gercekten bu fikrinizi begendim. Uygulayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…