Eşin davetine katılmalı mıyım? Yoksa tribe devam mı?

Anladım, biraz da tercih meselesi. Ben zaten kreşe okula başlayınca 9 da uyuyacak şimdi esnek olabilirim diyorum mesela.
Gece emzirmek zor olmakla birlikte 1 yıl daha sıkarım dişimi diyorum gibi.
Ama dediğiniz gibi benim şansım çok. Çok daraldığımda annem, 2 ayrı kayınvalidem var.
Eşim burada yazdığım durumdan bağımsız (tiyatro) geceleri uyutma konusunda falan destek olmuyor değil.
Benim için çok bıçak sırto bir konu bu uyku eğitimi. Hangisi doğru kestiremiyorum

Iste bircok kadinin yaptigi en büyük hata, cocuga tek basina bakmak. O cocuk gayet babada durur fakat o sorumluluk verilmedi babayi. 13 aylik cocukta gayet durumu manipüle edebiliyor.

Bir cocugun her istegi olmamali. O an anne musaït degilse, degildir. Baba bakmali. Aglarsa aglasin. Bir aglar, iki aglar ondan sonra durumu kabullenir. Hele Türkiyede böyle yeni bir fürya var, cocuk aglamasin. Eh tabiki sürekli aglamasin, herseye hayir denilmesin, ama cocuk bu, aglayacak. Sinirlarini ve cizgilerini deneyecek.

Yani yapilmasi gereken trip atmak degil. Es ile ciddi ciddi ebeveyn sorumluluklarini konusmak. Cocugu daha cok babaya alistirmak ve uyku egitimi vermektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…