Eşin Düşman gibi davranması

. ben bir yerde hata yapmadım. çünkü daha balayında bile bu şekilde davrandı. daha ben ne olduğunu bile anlayamamışken

artık bu sorundan bıktığım için normal mi diye sordum sıkıldığım bunaldığım için. evlilik öncesi kesinlikle belli etmedi. düğün zamanı bile bağırdığını duymadım ..ben ne kadar sakin aklı başında biri diye sevinirdim hatta

Eşinizin ciddi anlamda öfke kontrolü problemi var o an dediği olmazsa hırçınlaşıyor çocuk gibi istediği o an olmayınca karşısındakini hırpalamaya başlıyor,evet size şiddet gösterme eğilimi yüksek,o yüzden öfkeliylen yaklaşmayın,cinsellik sonrası en sakin oldukları dönem olur o zamanlarda ne hissettiğinizi onu incitmeden uzun uzun anlatın. Ben evliliğimizin başında epey fevriydim suan çok törpülendi çok olgunlaştım,anlık duygularıma esir olmuyorum.

kaç kez anlattım. tamam diyor haklısın bir daha böyle davranmıcam diyor. ama yine en ufak bir tartışma da aynısını yapıyor.

bir de ilk günden bu yana genel olarak hiç bir zaman bana düşkün üzerime titreyen bir eş olmadı . üstüne gitmiyorum zaten gidersem daha çok çıldırıyor o kadar aptalca geliyor kı bana bu durum

Oooo anasının büyütemediği bir dana daha Allah sabır versin canım ya inşallah düzelir ne diyeyim

Oooo anasının büyütemediği bir dana daha Allah sabır versin canım ya inşallah düzelir ne diyeyim
aynen öyle .annesine de fazla düşkün zaten büyüyememiş bir çocuk gerçekten

Sevgisi hep böyle miydi ki benim kendi ailemin öfke kontrolü sıkıntılıdır o kadar yoruyor ki beni,çoğu zaman annemlere gitmek istemiyorum bu yüzden,oraya gidince ben de bi gaza geliyorum hararetleniyorum eve dönünce sakinleşmem bi günümü alıyor resmen

Evlenmeden önce böyle değildi ya ne bileyim

ne dıyelım ıyı bır oyuncu olurmus..

Kendisini saklamış demek ki ya da sizi ürkütmemeye çalışmış,içinden böyle bi adam çıkması çok acı,evlenme sürecinde çok mu yıprattınız birbirinizi de intikam alıyor acaba
hayır ama bilmiyorum artk

Aynı şeyleri bende yasadim birkaç yil önce. Resmen psikolojik şiddetti bence.tamda dedigin gibi en ufak bi olayda hakaretler kırmalar sonrada bidaha yapmiycamlar. Bi hödük oldugu kanaatine vardim ama psikolojim baya baya bozuldu hayattan tad almadim. tedavi oldum ancak iyilestim. Hödükcügümde dahada ılıman bir insana dönüstü

Oyyy hiç susma sana şiddet uygulansa bile elin Yok mu karşılığını ver ya düzelsin ya tezkeresini ver eline yazık değil mi sana sen onun kölesi misin

Tabi ki normal değil ama benim eşim de canavarlaştığı için artık sıradan olmaya başladı bu durum bizde... Bazen iki ayrı insanı hatta pek çok ayrı insanı bünyesinde barındırdığını dişünüyorum!

Aynı gerçekten! Eşim de beni engellemiş mesela tartıştık diye hatta buraya da konu açtım çok üzgün hissediyorum kendimi ama bu engellemesi bizde en son konuşulacak şey aslında. Çok daha büyük sorunlarımız var bir türlü aşamadığımız!...Allah akıl fikir versin hepsine...

Öteki konuya da yorum yaptım.
Bu adama sakın çocuk vermeyin.
Çok üzüldüm gerçekten, elle tutulur yanı yok kocanızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…