ben bir yerde hata yapmadım. çünkü daha balayında bile bu şekilde davrandı. daha ben ne olduğunu bile anlayamamışkenbakın normal olmayan birseye hala normalmı diye sormanız garıp geldi...normal dıyenler olsaydı ne olacaktı...bence erkekler kuzu degil..siz onları evlılık oncesi o yonlerını gormek ıstıyorsunuz...yad ahepsının kısılık bozuklugu var artık o karara varcam....bırazda ben nerde hata yaptım ona bakalım
bir o kaldı zaten yapmadığı . çok üstüne gitsem yapacak gibi öfkeleniyor o anBu adam seni döver de. Çocuk yapmadan boşan.
nasıl ders verebilirim neler yaptım olmadıben ciddiyim.
iyi bir derse ihtiyacı var.
kaç kez anlattım. tamam diyor haklısın bir daha böyle davranmıcam diyor. ama yine en ufak bir tartışma da aynısını yapıyor.Eşinizin ciddi anlamda öfke kontrolü problemi var o an dediği olmazsa hırçınlaşıyor çocuk gibi istediği o an olmayınca karşısındakini hırpalamaya başlıyor,evet size şiddet gösterme eğilimi yüksek,o yüzden öfkeliylen yaklaşmayın,cinsellik sonrası en sakin oldukları dönem olur o zamanlarda ne hissettiğinizi onu incitmeden uzun uzun anlatın. Ben evliliğimizin başında epey fevriydim suan çok törpülendi çok olgunlaştım,anlık duygularıma esir olmuyorum.
Oooo anasının büyütemediği bir dana dahaevet çekilmiyor gerçekten .zaten artık eskisi gibi önemsemiyorum. önceden konuşmaya çalışırdım daha çok yapardı .
şimdi bende oralı olmuyorum bakmıyorum bile komik geliyor çünkü ne bileyim. whatsaptan engeller profil resmimizi değiştirir aramaz gün içinde filan . çocuk gibi şeyler
aynen öyle .annesine de fazla düşkün zaten büyüyememiş bir çocuk gerçektenOooo anasının büyütemediği bir dana dahaAllah sabır versin canım ya inşallah düzelir ne diyeyim
kaç kez anlattım. tamam diyor haklısın bir daha böyle davranmıcam diyor. ama yine en ufak bir tartışma da aynısını yapıyor.
bir de ilk günden bu yana genel olarak hiç bir zaman bana düşkün üzerime titreyen bir eş olmadı . üstüne gitmiyorum zaten gidersem daha çok çıldırıyor o kadar aptalca geliyor kı bana bu durum
Evlenmeden önce böyle değildi ya ne bileyimSevgisi hep böyle miydi ki benim kendi ailemin öfke kontrolü sıkıntılıdır o kadar yoruyor ki beni,çoğu zaman annemlere gitmek istemiyorum bu yüzden,oraya gidince ben de bi gaza geliyorum hararetleniyorum eve dönünce sakinleşmem bi günümü alıyor resmen
ne dıyelım ıyı bır oyuncu olurmus...
ben bir yerde hata yapmadım. çünkü daha balayında bile bu şekilde davrandı. daha ben ne olduğunu bile anlayamamışken
artık bu sorundan bıktığım için normal mi diye sordum sıkıldığım bunaldığım için. evlilik öncesi kesinlikle belli etmedi. düğün zamanı bile bağırdığını duymadım ..ben ne kadar sakin aklı başında biri diye sevinirdim hatta
Kendisini saklamış demek ki ya da sizi ürkütmemeye çalışmış,içinden böyle bi adam çıkması çok acı,evlenme sürecinde çok mu yıprattınız birbirinizi de intikam alıyor acabademek ki öyleymiş
hayır ama bilmiyorum artkKendisini saklamış demek ki ya da sizi ürkütmemeye çalışmış,içinden böyle bi adam çıkması çok acı,evlenme sürecinde çok mu yıprattınız birbirinizi de intikam alıyor acaba
Aynı gerçekten! Eşim de beni engellemiş mesela tartıştık diye hatta buraya da konu açtım çok üzgün hissediyorum kendimi ama bu engellemesi bizde en son konuşulacak şey aslında. Çok daha büyük sorunlarımız var bir türlü aşamadığımız!...Allah akıl fikir versin hepsine...evet çekilmiyor gerçekten .zaten artık eskisi gibi önemsemiyorum. önceden konuşmaya çalışırdım daha çok yapardı .
şimdi bende oralı olmuyorum bakmıyorum bile komik geliyor çünkü ne bileyim. whatsaptan engeller profil resmimizi değiştirir aramaz gün içinde filan . çocuk gibi şeyler
evet yok maalesefÖteki konuya da yorum yaptım.
Bu adama sakın çocuk vermeyin.
Çok üzüldüm gerçekten, elle tutulur yanı yok kocanızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?