Normal bir davranış değil tabii ki...
normal zamanlarda binlerce kez konuştum. hep tamam bir daha öyle davranmicam diyor. ama bir tartışma anında küçük bişeyden de olsa beni o kadar kırıyor ki.Sanırım eşiniz her istediğini elde etmiş bir tip ki bu şekilde elde edemeyince sinirleniyor ve öfkeleniyor.
Doğru olan, bu olayların yaşanmadığı bir zamanda, sakince eşiniz ile bu konuları konuşmak.
Misal güzel bir yemek yedikten sonra eşiniz ile geçirdiğiniz hoş bir vakitte "hayatım birşey diyeceğim ama iki yetişkin gibi konuşalım olur mu? Kırmadan birbirimizi" diyerek başlayabilirsin.
Onun davranışlarının senin tarafından normal karşılanmadığını ve seni ne kadar rahatsız ederek rencide ettiğini anlatmalısın.
Konuşmadan ve problemleri masaya yatırmadan çözülecek bir mevzu değil.
Bugün üstü örtülür yarın çok daha yıkıcı şekilde patlak verir.
Her konu için konuşuyorum, aranızda geçen hiç bir tatsız zamanın ve tartışmanın üstünü örtmeyin.
Üstü örtüldükçe yığılıyor birşeyler ve sonrasında çok daha kötü şekilde patlak veriyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun...
şiddet yok ama hakaret kırıcı kelimeler bazen küfür de oluyorSiddet var mi
hayır aksine kayınpederim kaynanama seslenirken bile kibarlıktan kırılır.Normal değil tabi ki. Kesin babasi da anasına boyle davraniyordur. Ne gorurlerse onu yapiyor cunku bu adamlar. Ofke kontrolü için bi uzmana danışın.
Çocuk yok sanırım. Sinir küpü olmak istemiyorsan boşan. Cinsellik yakınlık duygusallık ile ilgili, kapris maprisle olacak işbir değil. Kocan iyi adam değil, bencil ve asla seni umursamayacak. Çocuk gibi istediği hemen olmadı diye triplere giriyor. İstediği oyuncak alınmadığı için o çını paralayarak ağlayan arsız çocuklar var ya, terbiye görmemil, eşinde terbiye görmemiş.Merhabalar,
bir konu hakkında fikir almak istiyorum.
9 aylık evliyim. Eşim sinirlenince kırıcı ve ağır konuşur. 5 dakika sonra da hiç bişey yokmuş gibi davranır sırnaşır. bense kırılınca öyle hemen bişey yokmuş gibi yapamam . eşime kırıldığımı söyleyince de sinirle söyledim uzatıyorsun der hep ama adam akıllı gönlümü almaz.
velhasıl eşim yanaştığında yatakta onu reddedersem hatta reddetmeyi bırak küçük bir öf bile desem yada kırgın olduğumu söyleyip önce sorunları çözmeye çalışırsam bir anda canavarlaşıyor resmen düşman oluyor bana.
ama nasıl değişiyor size anlatamam yüzüme bakmıyor konuşmuyor yanlışlıkla elim değse kendisine bağırıyor hakaret ediyor ve bunu bir kaç gün sürdürüyor . 1 yada 2 gün sonra kendiliğinden normale dönüyor . ama inanılmaz kırıcı oluyor kaç kere konuştum uyardım insan nasıl eşine böyle düşman gibi davranabilir diye yok anlamıyor.
bu durum bana hiç normal gelmiyor. sizce de öyle mi ? bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Kapiya vurma onu bunu kirma varsa bunun bir sonrasi malesef size el kaldirma mumkunse uzmana gitsin bu ofkesi kisilik bozuklugumu yoksa ofke kontrol sorunu mu anlamak gerek..ama direk bu sekilde soylemeyin buna da kizabilir bu sinir aslinda kendilerine zarar veriyor erken yipranma hastaliklar vs.şiddet yok ama hakaret kırıcı kelimeler bazen küfür de oluyor
eşim annesine fazla düşkündür . annesi ona bağırdığında bile sesini çıkartamaz hakkını savunmaz annesine akrşıDesene bir gün ona "sıkıysa patronuna amirine de böyle konuşsana" diye..
Sosyal ve iş hayatında eziklenen tipler güçlerini onlardan daha güçsüz gördüklerinden çıkarıyor..
Bu her zaman böyle olmuştur. Gitsin tedavi olsun..
yanaşmak istediğinde istemezsem de aynısını yapıyor . yani o an o istedi diye ben herşeyi unutup onunla olucam. öyle bir kafadaeşinin davranışı çok abartı
küfür hakaret vs
ama erkeklerin çoğu tartısma anında kırıcı olabiliyor ve 5 dakika sonra da olanları unutabiliyor
bu da kesinlikle onların doğasının kanunu bence
hayır eşyalara da kendine de hiç zarar vermedi. ama abartı tepkiler veriyor hakaret küfür filan hatta bazen bana bu tepkileri komik geliyorKapiya vurma onu bunu kirma varsa bunun bir sonrasi malesef size el kaldirma mumkunse uzmana gitsin bu ofkesi kisilik bozuklugumu yoksa ofke kontrol sorunu mu anlamak gerek..ama direk bu sekilde soylemeyin buna da kizabilir bu sinir aslinda kendilerine zarar veriyor erken yipranma hastaliklar vs.
Ilginç o zaman çok üstüne düşmüşler. Ama dediğim gibi öfke kontrolü için mutlaka bir uzmana gidin. Yoksa çocuğunuz falan varsa yazık garibim olan onlara oluyor. Ani öfke patlamalarinda en çok onlar yara alıyor. Tabi sizin psikolojiniz de alt üst.hayır aksine kayınpederim kaynanama seslenirken bile kibarlıktan kırılır.
eşim ise hiç öyle değil
eşim annesine fazla düşkündür . annesi ona bağırdığında bile sesini çıkartamaz hakkını savunmaz annesine akrşı
bana aslan mübarek. bende alta kalmadığım için iyice deliriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?