aynen aynı evde iki yabancı gibi . ben konuşmaya çalışırsam daha da tepkileri artıyor. kendi haline bırakırsam en az 1 gün sürüyorEnteresan..İnsan sevdiği ile geçiremediği bir dakika için bile üzülmeli tut ki küsüyor diyorsun.Sen beni kır kır sonra hiçbirşey olmamış gibi davran üstüne bir de sevişelim he oldu canım.
başından beri annesine olan gereksiz düşkünlüğü yüzünden eşim ve annesiyle çok fazla sorunlar kavgalar yaşadım . bilemiyorum nedenannesine yapamadığı şeyleri size yapıyor o zaman.
işte ben pasif kalmadıkça oda arttırıyor tepkileriniHem suçlu hem guclu. Pasif kalma ve alttan alma. Devamı gelir yoksa.
normal değil canım bilemedim nasıl bir yol izlesen,yanaşmak istediğinde istemezsem de aynısını yapıyor . yani o an o istedi diye ben herşeyi unutup onunla olucam. öyle bir kafada
normal zamanlarda binlerce kez konuştum. hep tamam bir daha öyle davranmicam diyor. ama bir tartışma anında küçük bişeyden de olsa beni o kadar kırıyor ki.
biraz zaman geçince yanaşması beni daha da kızdırıyor sonra da birden deliriyor. sonuçta bu işlerde tek taraflı olmaz ki istekle aşkla şevkle olur.
sen beni kır kır ağzına geleni söyle sonra sarıl öp yanaş olur mu hiç
eşim annesine fazla düşkündür . annesi ona bağırdığında bile sesini çıkartamaz hakkını savunmaz annesine akrşı
bana aslan mübarek. bende alta kalmadığım için iyice deliriyor
yaptım öyle umrunda olmadı açıkçasıSizde ona öyle davranın birden küsün kızın düşman gibi davranın bağırın..anlasın yaptığının ne kadar kötü olduğunu
konuştum zaten çok kez değişmedi hiç bir şeynormal değil canım bilemedim nasıl bir yol izlesen,
eşinle konuş demişler ancak konusmak da istemez bu tip erkekler, ya da kısa süreli düzelme olur sonr ayine aynı
Bilemedim açıkçası değişik bir insan belli ki.
tabi çok kez konuştum inanın anlamıyor. hiç bir zaman gönlümü almak için uğraşmıyor.Ancak dediğin gibi hiç birşey tek taraflı değil.
Sadece bir tarafın istemesi ile olmaz birşeyler.
Hem kadınların biraz o konuda motivasyonu duygusaldır.
Eş elinden geldiğince eşini hoş tutacak ki kadın da ona göre davranış sergilesin değil mi?
Bunu eşin ile paylaştın mı?
Erkekler için cinsellik bir görsellikle, bir dokunma ile, hatta bir koku ile bile başlayabilir.
Ama kadınlar için bu tamamen duygusaldır ve bizim uyaranlarımız erkeklerinki kadar çabuk ve etkili olmayabiliyor.
Daha çok derindir bizim uyaranlarımız, o yüzden bunu eşinle paylaşmadıysan bir de bunu anlatmayı denemelisin.
Belki işe yarar belki anlar diyeceğim ama bilemedim, biraz öküzümsü bir eşin var...
yanaşmak istediğinde istemezsem de aynısını yapıyor . yani o an o istedi diye ben herşeyi unutup onunla olucam. öyle bir kafada
aynen öyle hiç romantiklik yok 0netten şişme kadın siparişi ver bir daha böyle birşey olduğunda bir dakka de çıkar koy yatağa, seninle bu konuyu kırk kere konuştum anlamakta zorluk çektin buyur ha ben ha bu oyuncak şu an ikimizin bir farkı yok de çık odadan..
evet olabilir annesi çok hakimiyet kuran yöneten kötü niyetli bir kadınBabadan değil ama anneden aşırı baskı görmüş demekki.
Bazı insan pasif bir kişiliğe bürünürken, bazıları eşin gibi içindeki isyanı ve kişilik bozukluğunu fırsat doğunca hakaret ve küfür olarak dışarı vuruyor.
ama ilk günden beri böyle .hatta balayında bile böyle yapmıştı ben şok geçirmiştim.Adamın yapısı buysa değişebileceğini sanmıyorum.
Yani nişanlıyken bunu farketmemiş olmamanız çok kötü. He o zamanlar iyiydi diyorsanız belki anlık bunalımlar sonucu farklı tepkiler veriyordur. Arada hepimiz sevdiklerimizi üzüyoruz istemeden de olsa iş,aile,çevresel faktörler vb. yüzünden maalesef...
evlenmeden önce kuzu gibiydi tabiri caizse . bir kere sesinin yükseldiğini duymamıştımevlenmeden önce nasıldı?
İşte diyorum adamın yapısı buysa balayında da olsanız lohusa da olsanız üzgünüm değişmez.ama ilk günden beri böyle .hatta balayında bile böyle yapmıştı ben şok geçirmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?