• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin eski eşi

esinizin eski esi eşinize fotoğraflarını gönderse ve de siz bunu kendi kurcalamalarinizla öğrenseniz yani esiniz de sizden bunu saklasa be düşünürsünüz?
Ne mi duşunurum hala birlikteler foto yolladığına göre cinsel birliktelikte var.hadi geçmiş olsun.adam iki kadın götürmek varken neden tek eşli kalsın ki.

esinizin eski esi eşinize fotoğraflarını gönderse ve de siz bunu kendi kurcalamalarinizla öğrenseniz yani esiniz de sizden bunu saklasa be düşünürsünüz?
Neden ayrılık düşünesin ki, yuvalarını sen yıkmamışsın. Her ikisine de haddini bildirmelisin.

Pardon salı günü sözlüymüşsünüz. Hay Allah'ım trolleniyoruz!

Pardon salı günü sözlüymüşsünüz. Hay Allah'ım trolleniyoruz!
Sadece imam nikahımız oldugunu da yazdım iyi okuyun. Ilk evliliğimden dolayı resmi nikah istemedim hemen cunku guvenemiyordum bu Yüzden ailemle aram acık

Isin zor.
Resimden bahsedermisnz biraz acik derken saci kapali bi bayanken saci acik resimlermi?
Yoksa dahadami acik?
Nasil pozlar bunlar?

Sadece imam nikahımız oldugunu da yazdım iyi okuyun. Ilk evliliğimden dolayı resmi nikah istemedim hemen cunku guvenemiyordum bu Yüzden ailemle aram acık

Bitir gitsin
Hemde hemen
Savaşmayı deneme bile
Ama ikisine de ağzının payını ver
Çocuklar seni sevmezse sevmesin, hiç bir önemi yok bunun inan
Hayatını mahvediyorsun şu an
Bu adamla aranızda sevgi olsaydı, işler bu şekilde olmazdı
Maalesef ki adam ilk eşini terbiye etmek için seni kullanıyor
Senin varlığın ona yıllarca vermediği sevgiyi göstermesi için bir araç
Kullanılıyorsun ve buna izin verme

O zaman eşim demeyeceksiniz hanımefendi. O adam Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre sizin eşiniz değil.

İmam nikahı mı ? Güvenmediğiniz için resmiyete gerek yok ama madem takılıyoruz bi bağlayıcı unsur olsun diye mi yok ise dini açıdan mı bunu gerek gördünüz?

Adama kızamam şimdi ben boşanmış imam nikahı ile yaşıyor kafasına göre de demek ki bir sana bir ona gidiyor resmi nikahın olsaydı ikisini de süründürürdün elindekilerle...

Hep ayrıl git falan deniyo ya bi de şunu dene pislik yapmayı kadınsılıktan ödün vermeden ama:KK15:yani eşine sende gündüz işteyken fotolarını gönder işve cilve vs yap güzel romantik bi yemek hazırla güzelce giyin süslen ve eşinden rica et bunu yapmamasını yoksa sizi kaybedeceğini...baktın adam yine yapıyo o zaman boşan.:KK51:

Hep ayrıl git falan deniyo ya bi de şunu dene pislik yapmayı kadınsılıktan ödün vermeden ama:KK15:yani eşine sende gündüz işteyken fotolarını gönder işve cilve vs yap güzel romantik bi yemek hazırla güzelce giyin süslen ve eşinden rica et bunu yapmamasını yoksa sizi kaybedeceğini...baktın adam yine yapıyo o zaman boşan.:KK51:
İyide zaten evli diilki. İmam nikahı kisvesi altına saklanıyor. Yarın öbür gün çocuğu olsa, çocuğuyla ortada kalacak. Nedense önceki konuları feci tutarsız.

Hatun neden kendini küçük düşürsün ki?

Herif başkalarıyla takılsın, bu hatuna defol desin ama bizimki giyinip süslenip bunun peşine düşsün???!!? Şu hanzoları paylaşılamayan erkek yapıp başınıza çıkarmayın allasen.

Herif başkalarıyla takılsın, bu hatuna defol desin ama bizimki giyinip süslenip bunun peşine düşsün???!!? Şu hanzoları paylaşılamayan erkek yapıp başınıza çıkarmayın allasen.

Hay ağzına sağlık karşındaki sana saygı duymuyor ben ona niye cilve vs yapacağım adam zaten bir ona bir buna gidiyor belli zaten basit bir imam nikahı var arada birde hamile kalsa hiç bir hak talebinde de bulunamaz

Al işte hemen boşansınlar mı?niye hanzo olsun hayat arkadaşı... allahım ya benim gibi işveli cilveli yapıcı hatunu kimse istemiyo kimse bakmıyo ya ayret ediyorum.neyse konu ben değilim...kadının ikinci evliliğiymiş birakin kurtarsın hemen boşamayın rica ederim:KK12:

Al işte hemen boşansınlar mı?niye hanzo olsun hayat arkadaşı... allahım ya benim gibi işveli cilveli yapıcı hatunu kimse istemiyo kimse bakmıyo ya ayret ediyorum.neyse konu ben değilim...kadının ikinci evliliğiymiş birakin kurtarsın hemen boşamayın rica ederim:KK12:

Adam aldatıyor, hakaret ediyorsa hanzodur bence.

Saygı duymayan sevmeyen birine adam olsun diye peşinden koşmak sevgi dilenmek zavallıca bence ne gerek var? Evlilik karşılıklı sevgi, hayatı paylaşmak demek bu kaçmaca kovalamaca durumu değil ki. Adam beni sevmiyorsa istemiyorsa zorla değil ya.

Hatun evli değil boşanma derdi yok.

Adam aldatıyor, hakaret ediyorsa hanzodur bence.

Saygı duymayan sevmeyen birine adam olsun diye peşinden koşmak sevgi dilenmek zavallıca bence ne gerek var? Evlilik karşılıklı sevgi, hayatı paylaşmak demek bu kaçmaca kovalamaca durumu değil ki. Adam beni sevmiyorsa istemiyorsa zorla değil ya.

Hatun evli değil boşanma derdi yok.
Evli değilse gitsin tabi yeni gördüm onu

Back
X