• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin eski eşi

Sadece imam nikahımız oldugunu da yazdım iyi okuyun. Ilk evliliğimden dolayı resmi nikah istemedim hemen cunku guvenemiyordum bu Yüzden ailemle aram acık
Bu nikahlari hangi imamlara kiydiriyorsunuz anlamadim. Bildigim kadari ile resmi nikahi olmayan ciftlere imam nikahi kiymiyorlar. Ayrica birlikte yasadiginiz adamin sizi istemedigi apacik ortada, kalmaktaki israriniz neden?

Bu nikahlari hangi imamlara kiydiriyorsunuz anlamadim. Bildigim kadari ile resmi nikahi olmayan ciftlere imam nikahi kiymiyorlar. Ayrica birlikte yasadiginiz adamin sizi istemedigi apacik ortada, kalmaktaki israriniz neden?
Korkarım birazdan forumdakiler çekil karı koca arasından çocuklarına bırak adamı da der...

Kınamıyorum ama ilk olumsuz deneyimi sonrası boşanmış olmasına rağmen evli olmadıkları halde bu sorunlu adamlarla bu kadınların işi ne anlayamıyorum gerçekten.. :stop:
Ben de kınamıyorum ama başka adamdan nafaka Alıp başka adamla beraber yaşamak nasıl bir vicdan onu da ben hiç anlamam

Sadece imam nikahımız oldugunu da yazdım iyi okuyun. Ilk evliliğimden dolayı resmi nikah istemedim hemen cunku guvenemiyordum bu Yüzden ailemle aram acık

Keşke güvenmediğiniz insanla aynı evi paylaşmasanız, bunun için ailenizle aranızı açmasanız.
Adamın kaybedeceği bir şey yokken sizin şimdiden ne çok kaybınız olmuş.
Ailenizin gönlünü alın ve o evden ayrılın.
Eş bulunur aile bulunmaz diyeceğim ama eş de yok şu an ortada.
Eski eşe gelince, kör ölür badem gözlü olur meselesinden başka bir şey değil.

Gerçekten mi ? Bilmiyordum...

Ben de konu sahibi birlikte yaşıyor da öyle bir savunma kalkanı oluşturdu diye düşünüyordum.

Bence saçmalığın daniskası. 13-14 yaşındaki kızlar , Suriyeli kadınlar artık gönül rahatlığıyla kuma olarak alınıp satılabilecek. Durup durup devlet bu zırvaya izin verdi nasıl iş anlayamadım. Gündemi dağıtmak için yaptılar herhal ama tutmadı.

Hem ayrılırlar hem de birbirlerinin yakasını bırakmazlar.
Empati yapabilmek bu kadar mı zor?

Bence saçmalığın daniskası. 13-14 yaşındaki kızlar , Suriyeli kadınlar artık gönül rahatlığıyla kuma olarak alınıp satılabilecek.

Sanırım zina suç olmaktan çıktı onla alakalı. Haklısınız artık rahatlıkla mal gibi alınıp satılabilir kızlar reşit olunca da hükümet nikahı ohh mis yazık günah ya.

Sanırım zina suç olmaktan çıktı onla alakalı. Haklısınız artık rahatlıkla mal gibi alınıp satılabilir kızlar reşit olunca da hükümet nikahı ohh mis yazık günah ya.

Metreslere, ırz düşmanlarına, kadın satıcılarına gün doğdu yaşasın yeni Türkiye!

eşinizin eski eşi , eşinize eşinizle birkikte olan fotoğrafları göndermişse ve eşiniz de eski eşiyle birlikte çekilmiş fotoğrafları sizden sakladıysa ,, üstüne eşinizin eski eşi kıymetli olduysa artik sizin pabucunuz dama atılmış demektir...:KK51::KK51::KK51:

Allahbildiği gibi etsin madem birleseceklerdi nıye sızı hayatlarına soktular

Al işte hemen boşansınlar mı?niye hanzo olsun hayat arkadaşı... allahım ya benim gibi işveli cilveli yapıcı hatunu kimse istemiyo kimse bakmıyo ya ayret ediyorum.neyse konu ben değilim...kadının ikinci evliliğiymiş birakin kurtarsın hemen boşamayın rica ederim:KK12:

Siz ona işve cilve diyorsunuz
Biz ona gurursuzluk diyoruz
hanzo olmayan gerçekten seven adam gibi adam olan koca, karısıyla seks yapmaktan çok öte sever karısını
Yani kocam bana "aa bak işve cilve yapıyo yatakta da iyi ben en iyisi bunu bırakmayayım" diyecekse demesin bi zahmet
Yarın öbür gün bana bişi olur işvemi cilvemi kaybederim kapının önüne koyar bu tipler
Hem kadın meden kendini paralıyor başkasına gitme ve aldatma potansiyeli olan bir adamı elinde tutmak için ?
Azıcık gurur ve onur diliyoruz herkese. Çok değil 100 gram olsa kafi

Metreslere, ırz düşmanlarına, kadın satıcılarına gün doğdu yaşasın yeni Türkiye!

Çağ atladık yine yeniden çok güzel ilerliyoruz bizimkilere söyleyeyim de başlık parası iyi belirlesinler ucuza gitmeyeyim rezil olurum çevremdekilere !..

Siz ona işve cilve diyorsunuz
Biz ona gurursuzluk diyoruz
hanzo olmayan gerçekten seven adam gibi adam olan koca, karısıyla seks yapmaktan çok öte sever karısını
Yani kocam bana "aa bak işve cilve yapıyo yatakta da iyi ben en iyisi bunu bırakmayayım" diyecekse demesin bi zahmet
Yarın öbür gün bana bişi olur işvemi cilvemi kaybederim kapının önüne koyar bu tipler
Hem kadın meden kendini paralıyor başkasına gitme ve aldatma potansiyeli olan bir adamı elinde tutmak için ?
Azıcık gurur ve onur diliyoruz herkese. Çok değil 100 gram olsa kafi
Ya bi yandan sanahak veriyorum doğrusun...bi yandan da erkekler bizim gibi değil.o söylediğiniz adamlardan da kalmış mıdır ki bilmiyorum.zati evli değilmiş ki bo ansın

Ya bi yandan sanahak veriyorum doğrusun...bi yandan da erkekler bizim gibi değil.o söylediğiniz adamlardan da kalmış mıdır ki bilmiyorum.zati evli değilmiş ki bo ansın

Kaldı tabi ki ne adamlar var erkekten öte niye hep negatifiz ? Şu açıdan da bakın öyle kadınlar tanıdım ki saf kandırırım diye yüreği ile hayatı ile oynuyor adamın o adam o yalanı yakaladımı erkeğe dönüşüyor artık hepsi aynı mantığı yaşıyor bizim yaptığımız gibi. Ben hemcinsimden daha çok korkar oldum etrafıma baktıkça.

Elde olanın kıymeti olmuyor mu ya nedir bu erkekler! Kadına da adama da ayrı uyuz oldum:KK11:

Yani bilmiyorum beni sevmeyen küfreden sadece cinsellik yada ev işleri için bana yanaşan adamı elimde tutmak için kadınlığımı bedenimi kullanmak bana biraz iğrenç geliyor:KK12:

Back
X