Ne mi duşunurum hala birlikteler foto yolladığına göre cinsel birliktelikte var.hadi geçmiş olsun.adam iki kadın götürmek varken neden tek eşli kalsın ki.esinizin eski esi eşinize fotoğraflarını gönderse ve de siz bunu kendi kurcalamalarinizla öğrenseniz yani esiniz de sizden bunu saklasa be düşünürsünüz?
Neden ayrılık düşünesin ki, yuvalarını sen yıkmamışsın. Her ikisine de haddini bildirmelisin.esinizin eski esi eşinize fotoğraflarını gönderse ve de siz bunu kendi kurcalamalarinizla öğrenseniz yani esiniz de sizden bunu saklasa be düşünürsünüz?
Pardon salı günü sözlüymüşsünüz. Hay Allah'ım trolleniyoruz!esinizin eski esi eşinize fotoğraflarını gönderse ve de siz bunu kendi kurcalamalarinizla öğrenseniz yani esiniz de sizden bunu saklasa be düşünürsünüz?
Sadece imam nikahımız oldugunu da yazdım iyi okuyun. Ilk evliliğimden dolayı resmi nikah istemedim hemen cunku guvenemiyordum bu Yüzden ailemle aram acıkPardon salı günü sözlüymüşsünüz. Hay Allah'ım trolleniyoruz!
Sadece imam nikahımız oldugunu da yazdım iyi okuyun. Ilk evliliğimden dolayı resmi nikah istemedim hemen cunku guvenemiyordum bu Yüzden ailemle aram acık
Sadece imam nikahımız oldugunu da yazdım iyi okuyun. Ilk evliliğimden dolayı resmi nikah istemedim hemen cunku guvenemiyordum bu Yüzden ailemle aram acık
O zaman eşim demeyeceksiniz hanımefendi. O adam Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre sizin eşiniz değil.Sadece imam nikahımız oldugunu da yazdım iyi okuyun. Ilk evliliğimden dolayı resmi nikah istemedim hemen cunku guvenemiyordum bu Yüzden ailemle aram acık
İyide zaten evli diilki. İmam nikahı kisvesi altına saklanıyor. Yarın öbür gün çocuğu olsa, çocuğuyla ortada kalacak. Nedense önceki konuları feci tutarsız.Hep ayrıl git falan deniyo ya bi de şunu dene pislik yapmayı kadınsılıktan ödün vermeden amayani eşine sende gündüz işteyken fotolarını gönder işve cilve vs yap güzel romantik bi yemek hazırla güzelce giyin süslen ve eşinden rica et bunu yapmamasını yoksa sizi kaybedeceğini...baktın adam yine yapıyo o zaman boşan.
Hep ayrıl git falan deniyo ya bi de şunu dene pislik yapmayı kadınsılıktan ödün vermeden amayani eşine sende gündüz işteyken fotolarını gönder işve cilve vs yap güzel romantik bi yemek hazırla güzelce giyin süslen ve eşinden rica et bunu yapmamasını yoksa sizi kaybedeceğini...baktın adam yine yapıyo o zaman boşan.
Hatun neden kendini küçük düşürsün ki?
Herif başkalarıyla takılsın, bu hatuna defol desin ama bizimki giyinip süslenip bunun peşine düşsün???!!? Şu hanzoları paylaşılamayan erkek yapıp başınıza çıkarmayın allasen.
Al işte hemen boşansınlar mı?niye hanzo olsun hayat arkadaşı... allahım ya benim gibi işveli cilveli yapıcı hatunu kimse istemiyo kimse bakmıyo ya ayret ediyorum.neyse konu ben değilim...kadının ikinci evliliğiymiş birakin kurtarsın hemen boşamayın rica ederimHatun neden kendini küçük düşürsün ki?
Herif başkalarıyla takılsın, bu hatuna defol desin ama bizimki giyinip süslenip bunun peşine düşsün???!!? Şu hanzoları paylaşılamayan erkek yapıp başınıza çıkarmayın allasen.
Hım o zaman ne duracaksın ki çık gitİyide zaten evli diilki. İmam nikahı kisvesi altına saklanıyor. Yarın öbür gün çocuğu olsa, çocuğuyla ortada kalacak. Nedense önceki konuları feci tutarsız.
Al işte hemen boşansınlar mı?niye hanzo olsun hayat arkadaşı... allahım ya benim gibi işveli cilveli yapıcı hatunu kimse istemiyo kimse bakmıyo ya ayret ediyorum.neyse konu ben değilim...kadının ikinci evliliğiymiş birakin kurtarsın hemen boşamayın rica ederim
Evli değilse gitsin tabi yeni gördüm onuAdam aldatıyor, hakaret ediyorsa hanzodur bence.
Saygı duymayan sevmeyen birine adam olsun diye peşinden koşmak sevgi dilenmek zavallıca bence ne gerek var? Evlilik karşılıklı sevgi, hayatı paylaşmak demek bu kaçmaca kovalamaca durumu değil ki. Adam beni sevmiyorsa istemiyorsa zorla değil ya.
Hatun evli değil boşanma derdi yok.
Evli değilse gitsin tabi yeni gördüm onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?