• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin eski eşi

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
esinizin eski esi eşinize fotoğraflarını gönderse ve de siz bunu kendi kurcalamalarinizla öğrenseniz yani esiniz de sizden bunu saklasa be düşünürsünüz?

Eşinin tepkisi ne olmuş? Belki uzulme diye soylememistir, kadina agzinin payini vermistir?

Bir laf vardır çok özür dilerim amacim kırmak değil ama erkekler kaç defa evlenirse evlensin aklı hep ilk karısına döner birgün derler(istisnalar hariç)...alışkanlık da denir buna,belki ilk olduğu içinde...vs..Kadının amacı önemli burada ama hiç masum gelmedi bana...

Bir laf vardır çok özür dilerim amacim kırmak değil ama erkekler kaç defa evlenirse evlensin aklı hep ilk karısına döner birgün derler(istisnalar hariç)...alışkanlık da denir buna,belki ilk olduğu içinde...vs..Kadının amacı önemli burada ama hiç masum gelmedi bana...
Canım zaten hic te masum degil, hemde kapalı bi bayan bu. Acık resimlerini yolluyor. Arkamdan farklı seyler Dönüyor. Sinirlerim cok bozuk resmen

Canım zaten hic te masum degil, hemde kapalı bi bayan bu. Acık resimlerini yolluyor. Arkamdan farklı seyler Dönüyor. Sinirlerim cok bozuk resmen
Yuh artik,hayır madem bu kadar kiymetliydi ne diye boşandın..Canım eşinin aklını karıştırıyor olabilir,bir süre bekle istersen...bişey daha sorucam affiniza siginarak evliykenmitanıştınız eşinizle,diğer bayan da sende aynısını yaşa diye yapıyor olabilirmi? Çocukları varmı peki...

Aman allahim ya insanlar iyice spitmis ya adam baska serefsiz kadina nedemeli ya acik resim gondrrmek nedemek gercekten baska diyecek bir sey diyemiyorum insanlar yoldan cikmis artik herseye hazirlikli olmak lazim insanoglu hersey yapar hale gelmiş,sizede yazik ya nedim allaj onlari bildigi gibi yapdin

Yuh artik,hayır madem bu kadar kiymetliydi ne diye boşandın..Canım eşinin aklını karıştırıyor olabilir,bir süre bekle istersen...bişey daha sorucam affiniza siginarak evliykenmitanıştınız eşinizle,diğer bayan da sende aynısını yaşa diye yapıyor olabilirmi? Çocukları varmı peki...
Iki tane kızları var tanıştığımızda Boşanma davalari yeni sonlanmıştı. Ben bunu anlamıyorum, kadın yıllarca Kocasının yüzüne bakmamış adam bu Kadından ne ask ne sevgi Görmüş askı sende buldum der bana ama gel gelelim eski karısına ağır konuşunca bana kızar. Dediğim gibi oldu dedim bu kadın Aramıza girecek yok sen onu ne sanıyorsun yok o gururlu bilmem ne. Gördüm gururunu

Birde bana her sinirlendiğinde sttr git esyalarını topla defol git diyor. Hakaret ediyor bu konuda hic altta kalmıyor

Iki tane kızları var tanıştığımızda Boşanma davalari yeni sonlanmıştı. Ben bunu anlamıyorum, kadın yıllarca Kocasının yüzüne bakmamış adam bu Kadından ne ask ne sevgi Görmüş askı sende buldum der bana ama gel gelelim eski karısına ağır konuşunca bana kızar. Dediğim gibi oldu dedim bu kadın Aramıza girecek yok sen onu ne sanıyorsun yok o gururlu bilmem ne. Gördüm gururunu
Ilk mesajımı aynen tekrarlıyorum arkadaşım ilk eş ne kadar kötü olursa olsun bir kavgada hemen kıyasa başlanır,övülür kıymete biner..En yakinimdan biliyorum on sene uğraştı ne eziyetler verdi adam ailesine ikinci kadın için,ilkini boşadi ikinciyi aldi on ay evli kaldi boşandı yalvar yakar ilkine geri döndü,ee hani o ilk eşe sene verdiğin eziyet...

Back
X