- 10 Nisan 2014
- 43.451
- 115.786
- 798
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
şöyle ben sizi konunuzda haklı bulmadım ve eleştirdim beni 20 li yaşta sanarken saldırdınız da 40 lı yaş da olduğumu söylediğim de niye alttan alıyorsunuz.bu davranışınız başlıbaşına saçma zaten değil mi.mantıklı düşününYasinizla vurmuyorum. Samimiyetle söyledim bunları.
Sekreterler damlar bak simdi deme öylebenimkini kapsana az kafamı dinleyeyim
Konum atıyorum, 15ınde bitiyor karantınam ona gore yolla sjsjsjsjssjsjsjsjsjsbenimkini kapsana az kafamı dinleyeyim
Üç bile var inanabiliyor musuuuuğn?
Ben böyle bir mantığa sahibim. Ablam var 41-39 yaşlarinda onlara nasıl saygiliysam etrafımdaki ablalarim gibi gördüklerime o kadar saygılıyım. En azından biraz fevri cevaplar verdiysem cevap verirdim ama bunların dozunu azaltirdim.şöyle ben sizi konunuzda haklı bulmadım ve eleştirdim beni 20 li yaşta sanarken saldırdınız da 40 lı yaş da olduğumu söylediğim de niye alttan alıyorsunuz.bu davranışınız başlıbaşına saçma zaten değil mi.mantıklı düşünün
Yani insan şu yorumu yazmadan önce bi açıp kendi mesaj sayisina falan bakar.Buraya 3 bin küsur mesaj yazmaktan nasıl vakit bulacaksın YDS ye ALES e allasen. Sürekli sayfa yenile, yorum yap ikileminde geçiyordur hayatın
ablanız değilim bu birr burda her üye ister 20 olsun ister 60 eşittir haklıysa haklı denir haksızsa haksız.bu arada öylee 20 yıllık evli falan değilim eş eş diye ölmedim gezdim tozdum eğitim aldım ülkeleri keşfettim yeni hayatlar tanıdım en sonra evlendim.Ve size tuhaf gelebilir 9 yaşındaki kızımla barbie bebek koleksiyonu yapıyoruz ondan çok ben ilgileniyorum.Sandığınız gibi torun torbaya karışmadık yanii 40 lıklarrBen böyle bir mantığa sahibim. Ablam var 41-39 yaşlarinda onlara nasıl saygiliysam etrafımdaki ablalarim gibi gördüklerime o kadar saygılıyım. En azından biraz fevri cevaplar verdiysem cevap verirdim ama bunların dozunu azaltirdim.
İssizsiniz sanırım ?Yani insan şu yorumu yazmadan önce bi açıp kendi mesaj sayisina falan bakar.
Bunu söylediginiz kisi 5 yilda yazmis 3bin kusur mesaji,
Siz iki aydir forumdasiniz, mesaj sayiniz 270.
135x60= 8.100 mesajiniz olacak ortalama, 5 sene sonra.
Tüh gördünüz mü gitti koca diyetisyenlik diplomasi ve yuksek lisans diplomasi .
Ne eğlenceli sülale. Benimkiler de anca büyü yapsın.
bana diyor kankaaaAbla mı? Kim kime abla diyor? Kavgada söylenmez, ayy.
Ne güzel işte. Keşke herkes böyle olabilse. Hayatı hakkıyla yaşayan birisinizablanız değilim bu birr burda her üye ister 20 olsun ister 60 eşittir haklıysa haklı denir haksızsa haksız.bu arada öylee 20 yıllık evli falan değilim eş eş diye ölmedim gezdim tozdum eğitim aldım ülkeleri keşfettim yeni hayatlar tanıdım en sonra evlendim.Ve size tuhaf gelebilir 9 yaşındaki kızımla barbie bebek koleksiyonu yapıyoruz ondan çok ben ilgileniyorum.Sandığınız gibi torun torbaya karışmadık yanii 40 lıklarr
Ben yorumu okurken bravo ne guzel matematiği var dedim, sen ıssızsınız demıssın.İssizsiniz sanırım ?
Ben hep merak ederimBen ilk evlendiğim zmaanlarda merak ederdim ama artık pek etmiyorum
Halam bu çeşit bir ruh hastasından boşandı 30 yıl kadar önce.Yengesini bile kiskaniyodu yengesi adiyla hitap ediyo diye bu arada yengesiyle kocasi ayni yastaydi ama abi demesini istiyodu icten icrevlerine 15yasinda misafir kiz gelse kocama bakti kocama abi dedi kocam onla sohbet etti die uzuluyodu . Gorumcesinden bile kiskaniyodu ne bileyim iste daha ucugu varmidir . Bende senin tek kas kocani kim napsiin sakin ol falan diyodum
Ayyy AllahimmBenim eltim boyle. Hanzo kocasini kiskana kissskana bitiremedi.
Hatta en son evli bir akrabadan kocasini kiskandi da sulalede ortaligi birbirine katti.Duymayan kalmadi rezilligi...
Artik yapmiyor.
bana diyor kankaaa
Herkesin sizin gibi akademik kariyeri yok kiİssizsiniz sanırım ?
Hayat kısa kuşlar uçuyor ve ben ne yangınlar gördüm ha ? Güzel bakıp güzel görünüz efendim.Ben yorumu okurken bravo ne guzel matematiği var dedim, sen ıssızsınız demıssın.
Guzel bakıp guzel gorsek daha ıyı olmaz mı aslında? Hayat kısa kuslar ucuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?