Eşin iş arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yasinizla vurmuyorum. Samimiyetle söyledim bunları.
şöyle ben sizi konunuzda haklı bulmadım ve eleştirdim beni 20 li yaşta sanarken saldırdınız da 40 lı yaş da olduğumu söylediğim de niye alttan alıyorsunuz.bu davranışınız başlıbaşına saçma zaten değil mi.mantıklı düşünün

Ben böyle bir mantığa sahibim. Ablam var 41-39 yaşlarinda onlara nasıl saygiliysam etrafımdaki ablalarim gibi gördüklerime o kadar saygılıyım. En azından biraz fevri cevaplar verdiysem cevap verirdim ama bunların dozunu azaltirdim.

Buraya 3 bin küsur mesaj yazmaktan nasıl vakit bulacaksın YDS ye ALES e allasen. Sürekli sayfa yenile, yorum yap ikileminde geçiyordur hayatın
Yani insan şu yorumu yazmadan önce bi açıp kendi mesaj sayisina falan bakar.

Bunu söylediginiz kisi 5 yilda yazmis 3bin kusur mesaji,

Siz iki aydir forumdasiniz, mesaj sayiniz 270.

135x60= 8.100 mesajiniz olacak ortalama, 5 sene sonra.

Tüh gördünüz mü gitti koca diyetisyenlik diplomasi ve yuksek lisans diplomasi .

ablanız değilim bu birr burda her üye ister 20 olsun ister 60 eşittir haklıysa haklı denir haksızsa haksız.bu arada öylee 20 yıllık evli falan değilim eş eş diye ölmedim gezdim tozdum eğitim aldım ülkeleri keşfettim yeni hayatlar tanıdım en sonra evlendim.Ve size tuhaf gelebilir 9 yaşındaki kızımla barbie bebek koleksiyonu yapıyoruz ondan çok ben ilgileniyorum.Sandığınız gibi torun torbaya karışmadık yanii 40 lıklarr

İssizsiniz sanırım ?

Ne güzel işte. Keşke herkes böyle olabilse. Hayatı hakkıyla yaşayan birisiniz

Halam bu çeşit bir ruh hastasından boşandı 30 yıl kadar önce.

bana diyor kankaaa

Geçmiş olsun canım benim. Geçen gün de biri bana "Ablacım" dediydi, elim ayağım titredi. O sıra bayılmışım, kolonya ile ovalıyorlardı bileklerimi kendime geldim. "Kim o abla diyen?" diye sordum, ses etmediler. Böyle şeyler ulu orta aniden söylenmez. Öğrenemediler bir türlü.

Ben yorumu okurken bravo ne guzel matematiği var dedim, sen ıssızsınız demıssın.

Guzel bakıp guzel gorsek daha ıyı olmaz mı aslında? Hayat kısa kuslar ucuyor.
Hayat kısa kuşlar uçuyor ve ben ne yangınlar gördüm ha ? Güzel bakıp güzel görünüz efendim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…