- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
TDE mezunu olmakla YDS ve ALES in ne ilgisi var. Sizin bölümun puanlarından az çok haberim var. Bence sen bir tutma canım benim
Doktoranız ne üzerine?Ahah inanılmaz mi geliyor? 24 yaşındayım bir isim ve akademik kariyerim var. Kaynanamla da aram harika.. güzel kafanızı buna yormayın.
Hmm neden tde yazdın ki garip20 bınlerdeydım yınede sen bilirsin malum hukuk ıle aynı puanı almıştım
valla 3 saatimi ayırıp borsadan 3bin kusür kazandım 1 günde akşam da burda sayfa yenile yenile yazıyorum işte naparsınn .2 de üniversite diplomam var bu arada ayıptır söylemesi ama boş boş takılmak hobimdirrBuraya 3 bin küsur mesaj yazmaktan nasıl vakit bulacaksın YDS ye ALES e allasen. Sürekli sayfa yenile, yorum yap ikileminde geçiyordur hayatın
Ahaha iki üniversite okuyup bitirenler türedi memlekette. Size iyi üniversitelervalla 3 saatimi ayırıp borsadan 3bin kusür kazandım 1 günde akşam da burda sayfa yenile yenile yazıyorum işte naparsınn .2 de üniversite diplomam var bu arada ayıptır söylemesi ama boş boş takılmak hobimdirr
Aılemde bu bölümde akademisyen var hemde eskı dilleri çok sevıyorum alanımada tabiiHmm neden tde yazdın ki garip
Güzel bir bölüm okumussunuz .Çok yakın arkadaşlarım tde okuyorlardi ve çalıştıkları konular çok hoşuma gidiyordu.Aılemde bu bölümde akademisyen var hemde eskı dilleri çok sevıyorum alanımada tabiiAles e de girdim eski dil üzerine çokta yüksek bır puan yapmıştım ancak şu an özelden ziyade kpss yı kazanıp atandıktan sonra akademik kariyer yapmak mantıklı geldi. Malum kpss ağır yüksek lisans yaparken helede eski diller üzerine yapınca vaktım olmayacaktı
Üç bile var inanabiliyor musuuuuğn?Ahaha iki üniversite okuyup bitirenler türedi memlekette. Size iyi üniversiteler
sizin 24 yaşında akademik kariyeriniz oluyor da benim 42 yaşında 2 üniversite diplomam olması çok mu ?Ahaha iki üniversite okuyup bitirenler türedi memlekette. Size iyi üniversiteler
Yaşınıza ithafen daha bir şey yazmayacağım. Önceki yazdığım haddi aşan yorumlar varsa da özür diliyorum. Buradaki durum maalesef kimle konuştuğumuzu bilmiyoruz ve yaşa saygı olmadan konusabiliyoruz. Buna önem veriyorum ben. İyi akşamlar..sizin 24 yaşında akademik kariyeriniz oluyor da benim 42 yaşında 2 üniversite diplomam olması çok mu ?
yaşımdan vuracak şimdi de beni arkadaşlar .Sayın diyetisyen hanım yaşımla gayet barışığım her yerde yazarım zaten sitede sır değil ama söylemesi ayıptır oldukça güzelimdir diyetisyene de hiç ihtiyacım olmadıYaşınıza ithafen daha bir şey yazmayacağım. Önceki yazdığım haddi aşan yorumlar varsa da özür diliyorum. Buradaki durum maalesef kimle konuştuğumuzu bilmiyoruz ve yaşa saygı olmadan konusabiliyoruz. Buna önem veriyorum ben. İyi akşamlar..
22 yaşındayım sana abla bile demem karşımda benle yaşıt hatta daha enerjik, sevecen, kendiyle barışık, daş gibi hatun varyaşımdan vuracak şimdi de beni arkadaşlar .Sayın diyetisyen hanım yaşımla gayet barışığım her yerde yazarım zaten sitede sır değil ama söylemesi ayıptır oldukça güzelimdir diyetisyene de hiç ihtiyacım olmadı
Yasinizla vurmuyorum. Samimiyetle söyledim bunları.yaşımdan vuracak şimdi de beni arkadaşlar .Sayın diyetisyen hanım yaşımla gayet barışığım her yerde yazarım zaten sitede sır değil ama söylemesi ayıptır oldukça güzelimdir diyetisyene de hiç ihtiyacım olmadı
Doktoranız ne üzerine?
40 lı yaşlar genç ayol artık her türlü imkana sahibiz artık e tarlada da çalışmıyoruz ezilmiyoruz .mesela kaç 25 lik kadın çağla şikel nebahat çehre fiziğine yüzüne sahip.ama zannımca fiziğinde bir önemi yok akıl ve onu doğru kullanmayı bilme en önemlisi22 yaşındayım sana abla bile demem karşımda benle yaşıt hatta daha enerjik, sevecen, kendiyle barışık, daş gibi hatun var
Sokun, hanginizin kı onume cıkarsa besıkten Fatma gırıgın bebegını kapan kartal gıbı kapacam cunku. Kararım bu yonde.
İş imkanı vardır inşallahKanatlı hayvan yetiştiriciliği
Evet, Rabbim akıl vermiş onu düzgün kullanmak önemli. Öldüğünde arkanda neler bıraktın o önemli.40 lı yaşlar genç ayol artık her türlü imkana sahibiz artık e tarlada da çalışmıyoruz ezilmiyoruz .mesela kaç 25 lik kadın çağla şikel nebahat çehre fiziğine yüzüne sahip.ama zannımca fiziğinde bir önemi yok akıl ve onu doğru kullanmayı bilme en önemlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?