Eşin iş arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayat kısa kuşlar uçuyor ve ben ne yangınlar gördüm ha ? Güzel bakıp güzel görünüz efendim.
Oyle yapıyorum zaten yenıdenbaslasını okudugumda ne guzel hesaplamıs dedım.

Bana boyle ha lı hu lu rustem dayıyla konusur gıbı yazmazsan sevinirim

Ben 22 yaşındayım 24-25 yaşlarında bi kız bana abla demişti, pardon kaç yaşındasın dedim 24 dedi ben o zaman 20 idim dedm sen benim ablam oluyorsun diyo ki pardon yaa tesettürden öyle geldi gözğme herhalde. İstisnasız beni tanıyanların %90 ı 17-18'sin der minyonum çünkü. O kızın ağzını burnunu dağıtasım gelmişti günümü mahf etmişti.

Ne güzel işte. Keşke herkes böyle olabilse. Hayatı hakkıyla yaşayan birisiniz
işte siz de beni örnek alın önce kendinizi sevin tüm açtığınız konular eşinizle ilgili kendinize güvenin yahuuu size değer vermeyene siz de değer vermeyin .kalırsa kalır giderse gider adam akışına bırakınnn

Ya birinde bi tatile gittikti, ben de eziyet derecesi yanmışım farkında değilim, tura katılmıştık.
O sıra koca herifin teki beni göstererek gruba "Ablama bakın ne güzel de yanmış maşallah" filan demiş.
Eşim sonradan anlattıydı bana "Tepki vermedin, şaşırdım Gangsta" filan diye, duymamışım ki adamı dinlemiyormuşum başka yerlere dalmışım. Verilmiş sadakası varmış işte.

Oyle yapıyorum zaten yenıdenbaslasını okudugumda ne guzel hesaplamıs dedım.

Bana boyle ha lı hu lu rustem dayıyla konusur gıbı yazmazsan sevinirim
En azından senin gibi "sjsjsjjsjsjsjd" gibi iğrenç bir Türkçe ile konuşmuyorum .

Verilmiş sadakası varmıs

Hakkı Buluttan hediye ediyorum kk kadınlarına:henüzz 3 yaşındaaa bir kardeşimm varrrr seni ondan bileee kıskanıyorummmm kıskanıyorummmmm yeahhhh
Öfff aklıma getirdin. Lisedeydik. O şarkının klibi o aralar çıkmıştı. Herifin girdiği triplere yarılıyorduk arkadaşlarla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…