Eşin iş arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötü günde yanında olmayacaksa öyle bır durum olursa evliliği sorgula derim. Kapıyı gösterirsin. Seni durumundan dolayı bırakıcaksa sen en başta bırak yaşın 24 yanı çocukta yoksa daha ıyı bırını bulursun. Eğer ki öyle bir durum olursa ama ya da aldatırsa vs bunun için kendine eziklemene özgüveninin düşmesine gerek yok. Burda mesleği olmayan kocasının eline bakan çocuklu kadınlar boşanıyor bırde kendıne bak mesleğin var eğitimin var. Hayır yanı ortada bır şey yok hee oldu mu diyelim bascan tekmeyi erkek kıtlığıda yok çok şükür

saçmalamayın lütfen kendinize güvenin .ben geçen yıl beyin tümörü ameliyatı oldum kafamın yarısı kesildi bir sürü vida plaka takıldı gözkapağımda düşme alnımda çökme oldu 1 cm kadar tam kurtuldum dedim pandemi başladı.gene de mutluyum yahuuu yaşıyorummm hala gencimm .pandemi bitsin 40 dakikalık basit bir estetikle aynı eskisi gibi olacağım.ha bu arada eşim hiç sorun etmedi ben aynı benim .siz de sorun yok eşinizin size karşı olan sevgisinde sorun var.evlilik iyi günde kötü günde bir olabilmektir .size burda üyeler dost acı söyler hesabı doğruları çat çat söylediler tecrübeleri konuşuyor boşa konuşmuyor kimse

12 diyen oldu desem Ama ortamda 12 yaşında kız vardı yanı ben yanında tabı malum ufak tefek mınyon aghjkk gıttım saçları kesıp sarıya boyattım offf

Geçmiş olsun inşallah bi daha aynı şeyleri yaşamazsınız.
Herhangi bir sağlık sorununuz yüzünden asla birini kaybetme korkunuz olmasın lütfen.
Eğer sizi o durumunuz yüzünden terk edecekse zaten hayatınızda hiç bir zaman olmaması gereken biridir.

Konunuz ve yorumlarınız hoşuma gitmedi, hiçbirimizin hoşuna gitmedi.
Çünkü burda çoğumuz biliriz ki aldatmak isteyen her durumda aldatır.
Ama aldatmayan zaten bırak açık kadını dünya güzelini yanında tutsan bakmaz.
İffet-namus kadına olduğu kadar erkeğedir de.
Bir günahı erkek de yaparsa aynı günah, kadın da yapsa aynı günah. Benim dinim, vicdanım bu yönde.
Demek istediğim zaten gözü kaymışsa zaten aldatmayı kendine yakıştırıyosa bırak o kadını sen dön önce kocana bak bu nasil koca diye.
Hakkı, hukuku, haramı ve karısını çiğneyen adamdan zaten cacık olmaz kardeşim.

Mune hanım okur ve kararı verir. Diyecek bir şey yok. Mesajlardaki dalga , birlik olup beni yerden yere vurma bu sitenin mantigina uygun değil bence
Siz kadını yerden yere vururken iyidi. Sizinle birlik olup biz de yerden yere vursak mutlu olacaktınız. O amaçla açtınız konuyu ama işler umduğunuz gibi gitmedi.

Sitenin mantığı yok, forum burası. Herkes fikrini yazıyor. Kurallara aykırı davrandıysak banlanırız bir süre olur biter. Hayatımız buradan ibaret değil ki karalar bağlayalım.

Kadını yerden yere vurmuş derken? Açık giyinmiş dedim yani bunda bir hakaret yok ki ? Ben de bir kadınım hemcinsimi yerden yere vurmam. Açık giyinen dedim yani bu kadar tepki verecek ne vardı bunda

12 diyen oldu desem Ama ortamda 12 yaşında kız vardı yanı ben yanında tabı malum ufak tefek mınyon aghjkk gıttım saçları kesıp sarıya boyattım offf
Bide 12 yaşında çocuğu ciddiye de almazlar simdi bazı insanlar. Düşünsene 26 yaşında eğitimini tamamlamış birisin ama sana ortaokul öğrencisi gibi muamele ediliyor gerçekten üzücü

Ben 2 üniversite okumadım uslubum bozuk
İki üniversite mi?Öyle bir muhabbet mi döndü,göremedim,mesaj doldu bir anda konu.Espri amaçlı yazdığınızı düşünüp cevap vermiyorum.Herhalde ortalıkta bütün tanrılara şükürler olsun ki üslubum bozuk diye sevinçle gezecek haliniz yok.Ki bahsettiğim kişi siz değilsiniz.O bir yazsa da akşam akşam stres atsam.Ya da yok vazgeçtim daha beter stres olurum yazmasın

Off espri yaptım ciddiye mi aldınız ya

Çok geçmiş olsun, sağlık hiç bir şeye benzemiyor. Umarım hayatımızın bundan sonraki döneminde, en büyük hazinemize bir zarar gelmez

Off espri yaptım ciddiye mi aldınız ya
Yok kız almadım.İlk okuduğumda alacaktım sonradan algıladım.O da neden biliyor musun.Hormon tedavisindeyim dostinex e başladım.Inanılmaz kötüyüm şuan oyalanmak için giriyorum.Herkes gözüme kötü gözüküyor.Evdekilere saldırmamak için size saldırıyorum diyormuşum nihahaha

Ahhhhahahs saldır kız burda neler duyduk neler sende saldır

Çok geçmiş olsun, sağlık hiç bir şeye benzemiyor. Umarım hayatımızın bundan sonraki döneminde, en büyük hazinemize bir zarar gelmez
sağlık sorunlarının tedavisi var her imkan var hastanelerimizde .Ama siz sizle hiçbir ilgisi olmayan eşinize hiç ilgi duymayan kendi halinde işini yapan bir okul çalışanını kıyafetinden dolayı yerden yere vurmamızı beklediniz istediğiniz yorumlar gelmeyince de sağlığım kötü dediniz .Sağlık sorunu başka insanları haksız yargılama hakkı vermez ki bize değil mi?sekreter hanım size ne yaptı eşinize ne dedi asıldı mı mesaj mı attı ne yaptı ya ne yaptı kırmızı elbise giymekten başka suçu ne kadının?

Konu yine başa döndüğü için artık konudan ayrılıyorum. Sağlık sorunumu 250. Yoruma kadar söylememistim. Ki ne olduğunu bile söylemeden bu sorunun, yalnızca güçsüz dönemin sebebinden bahsettim. Mune talebimle de ilgilenirseniz kısa zamanda çok sevinirim.

oğretmenler aç karnini zor doyuruyor, tek maaşla evli olup çapkinlik yapanina daha rastlamadım...o açık saçık dediğiniz kadınlar da emin olun ne sizin ne de kocanızın farkında değiller, hatta açık saçık değil de sadece düz bakımlı güzel kadınlar olduklarina da iddiaya girerim

orta açık ne kız defans bölgesi gibi...

değil

kadın okulda sekretermiş asgari ücret anca alıyorlar tüm evrak kağıt kürek işlerini de onlar yapıyor değil mi?bir yılbaşı günü kırmızı bir elbise giymiş okulda mini tek suçu bu sekreter hanımın.Ne konu sahibinin öğretmen eşine asılmış ne mesaj yazmış ne gereksiz sohbet etmiş hiçbiri yok.kadının tek suçu biraz mini kırmızı elbise giymesi.eğilince bir yeri gözüküyormuş da bla bla. o okul müdürünün sorunu gerekirse o uyarır zaten.konu sahibi konuyu da silmiş zaten nedense.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…