Eşin iş arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kaç kitap okumuş gibi görünmek için laf salatası yapmışsınız resmen
Kızın kitap okumadıgını nerden bılıyosun, az once de yorumum ıcın sanki sen bakmıyorsun kim ne gıymıs diye dedın.
Nıye hakkında bilgi sahibi olmadığın seyler oyleymıs ve dogruymus gıbı yaziyosun?

İki parça kıyafete aklı kayacak adam inş baştan kayar aklı da kurtulurum

Okula yılbaşı kutlaması için gitmişsiniz onu anladım da diğerlerinde neden gittiniz? Ben okulda kimsenin eşini görmüyorum. Bir kere zumremin eşi gelmişti onu gördüm 5 yıl kadar önce...29 Ekimde gördüm birinin eşini çünkü çocuğu okulda okuyor izlemeye gelmiş... Yani umarım devlet kurumlarına şöyle bir kendimi gostereyim diye gitmiyorsunuzdur . Öğretmenler günü yemeğinde falan gördüm tabii çoğu kişinin eşini ama o da akşam dışarıda oluyor zaten.

Okullarda öğretmenlerin o kadar vakti olmuyor merak etmeyin.Hele pandemi dönemi mesafe diye birşey var.Bu mesafe olayı kıskanç kadınlara iyi geldi galiba.

kolaçan etmeye gidiyor işte davetsiz misafir yaniii

Ay töbe estağfurullah ahhdjd

Yalniz planınızı ahkalbimsenden anlamış biraz...Başka şeyler de düşünmeye başlasanız iyi olur:))))

Kimse de eşimin gözü dışarda olabilir, bir çıplak bacağa bakmak için evlilik birliğimizi hiçe sayabilir, bana olan sevgi ve saygısına güvenmiyorum demiyor. İsterse hanımefendi çıplak gelsin eşinize güveniyorsanız merak etmenize gerek yok

Ne giydiğine bakacak kadar merak etmiyorum. Evlenmeden önce bir kız vardı eşim sürekli yakinirdi işini bize yüklüyor anca makyaj yapıyor diye birtek o ilgimi çekmişti. Ama eşim bahsetmese haberim olmaZ. Zaten işyerine bir kere gitmiştim. Yeni işyerine hiç gitmedim bile 2 yıl oldu.

Kitap okumadığını nerden biliyorsun mu ? Ben öyle mi dedim, bir kez daha okuyun yorumu sonra konuşalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…