- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Kızın kitap okumadıgını nerden bılıyosun, az once de yorumum ıcın sanki sen bakmıyorsun kim ne gıymıs diye dedın.Bir kaç kitap okumuş gibi görünmek için laf salatası yapmışsınız resmen
Şener Şen en sevdiğim yazarlardandır. Örnek verirken ondan bahsetmem çok doğal keşke sizde biraz Şener şen kitapları okusanız.Bir kaç kitap okumuş gibi görünmek için laf salatası yapmışsınız resmen
İki parça kıyafete aklı kayacak adam inş baştan kayar aklı da kurtulurumEşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Okula yılbaşı kutlaması için gitmişsiniz onu anladım da diğerlerinde neden gittiniz? Ben okulda kimsenin eşini görmüyorum. Bir kere zumremin eşi gelmişti onu gördüm 5 yıl kadar önce...29 Ekimde gördüm birinin eşini çünkü çocuğu okulda okuyor izlemeye gelmiş... Yani umarım devlet kurumlarına şöyle bir kendimi gostereyim diye gitmiyorsunuzdur . Öğretmenler günü yemeğinde falan gördüm tabii çoğu kişinin eşini ama o da akşam dışarıda oluyor zaten.Yılbaşı için bir seyler hazırlayıp gündüz okulda kutlamistik o soğukta inanılmaz kısa bir kırmızı elbise ( eğilince insanları öpünce gerçekten daha da kisaliyordu ), bir o kadar dekolte ve yüksek topuk ayakkabı. O gün ben de elbise giydim ama ortama uygun. Yani arkadaşlar bir normal vardır bir de dikkat çeken abartı. Ben de etek, elbise giyerim ve giyenleri eleştirmek haddime değil, sadece bu şekilde abartili giyince dikkatimi çekmeye başladı. Okula bir kaç sefer daha gittiğimde her seferinde bu şekilde abarti görünce biraz algida seçicilik yaşamaya başladım. İlk kez böyle bir şey hissediyorum. Hepimiz kadınız, ara ara böyle hissetmek normal değil mi ?
Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mo
Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Okullarda öğretmenlerin o kadar vakti olmuyor merak etmeyin.Hele pandemi dönemi mesafe diye birşey var.Bu mesafe olayı kıskanç kadınlara iyi geldi galiba.Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
kolaçan etmeye gidiyor işte davetsiz misafir yaniiiOkula yılbaşı kutlaması için gitmişsiniz onu anladım da diğerlerinde neden gittiniz? Ben okulda kimsenin eşini görmüyorum. Bir kere zumremin eşi gelmişti onu gördüm 5 yıl kadar önce...29 Ekimde gördüm birinin eşini çünkü çocuğu okulda okuyor izlemeye gelmiş... Yani umarım devlet kurumlarına şöyle bir kendimi gostereyim diye gitmiyorsunuzdur . Öğretmenler günü yemeğinde falan gördüm tabii çoğu kişinin eşini ama o da akşam dışarıda oluyor zaten.
Siz de bir kaç kitap okusaydınız daha farklı bakardınız hayataBir kaç kitap okumuş gibi görünmek için laf salatası yapmışsınız resmen
Hayır yanı eşin zırt pırt okula gitmesi etik miSiz de bir kaç kitap okusaydınız daha farklı bakardınız hayata
Ay töbe estağfurullah ahhdjdAçık saçık giyinen kadınlar derneği başganı olarak itiraf ediyorum hepimiz A Ahkalbimsenden ’in kocasının peşindeyiz. Sekreter neclayı da ajan olarak o okula biz yerleştirdik. Eninde sonunda gözünü kaydıracağız.
Sahibi var bu adamın diye gidiyor sanırımHayır yanı eşin zırt pırt okula gitmesi etik mikomık yanı durmadan eşin kendini göstermek için okula gitmesi
Yalniz planınızı ahkalbimsenden anlamış biraz...Başka şeyler de düşünmeye başlasanız iyi olur:))))Açık saçık giyinen kadınlar derneği başganı olarak itiraf ediyorum hepimiz A Ahkalbimsenden ’in kocasının peşindeyiz. Sekreter neclayı da ajan olarak o okula biz yerleştirdik. Eninde sonunda gözünü kaydıracağız.
Arkasına sahipli diye etiket yapıştırsın. Off onun kocasına kaldılar sanki ınsan bıraz utanır ben kimimde yorum yapıyorum kadının giyimine yanı senın giyimin sana normal onun ki ona normalSahibi var bu adamın diye gidiyor sanırım
Başka ajanlarımız da var. Tek sekreter necla ile kalır mıyız sandınYalniz planınızı ahkalbimsenden anlamış biraz...Başka şeyler de düşünmeye başlasanız iyi olur:))))
Kitap okumadığını nerden biliyorsun mu ? Ben öyle mi dedim, bir kez daha okuyun yorumu sonra konuşalımKızın kitap okumadıgını nerden bılıyosun, az once de yorumum ıcın sanki sen bakmıyorsun kim ne gıymıs diye dedın.
Nıye hakkında bilgi sahibi olmadığın seyler oyleymıs ve dogruymus gıbı yaziyosun?
Harbi güldüm amaŞener Şen en sevdiğim yazarlardandır. Örnek verirken ondan bahsetmem çok doğal keşke sizde biraz Şener şen kitapları okusanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?