Eşin soyadını kullanmama boşanmada suç olur mu ?

Dilekçe fotoğrafını atmış bana wpden
Annesigile giderken huzursuzluk çıkardığımı yazmış
Soyadını kullanmadığımı yazmış
Sigara içmemi istemediği halde sigara içtiğimi
Onun istediği gibi giyinmediğimi (yalan)
Evde yemek temizlik vs şeyleri yapmadığımı yazmış
Ruh hastası Allah belasını versin
Bide altında mesaj seni tüm bu kötülüklerine rağmen hala seviyorum dön nah dönerim

Cevap vermedim mesaj geçmişini delil olarak kullanacak

Sildim şimdi sosyal medyadan kendi soyadımı soyadsız kaldım
Merhaba esiniz bence cok tehlikeli.sanki bir acik ariyor gibi.pislik yapacak bosanmayi zorlastirmak icin dikkatli olun.darp raporunuz vardi zannedersem ona iyi sahip cikin.rapor olursa hakim bakmaz digerlerine.madem rahatsizdi soyadindan neden simdi soyluyor.onem veriyosa evlendikten sonra degistirseymis kimliginizi.gozunuz acik olsun.mesajda falan tehdit yazarsa silmeyin.

Bu dilekceyi ancak kadi efendiye gosterse suclu bulunursunuz.cok komik.sizin ozgurlugunuzu kistlayacak seyler bunlarin cogu.

kahkaha attım valla mı bunları yazıp yazıp her şeye rağmen seviyorum dön mü dedi vay Allahsız vay

Hayır düşmezsin.

Gecin bunlari. Asil elestirmemiz gereken sey evlendigimizde neden erkegin soyadini aliyor olmamiz..?????????? :)
Neymis efendim eger kadin kendi soyadini kullanmak isterse ozellikle bunu beyan etmeliymis... Oldu yaa!
Tam tersi olmasi gerekirken. Neden erkegin soyadi dayatiliyor bize? Evlenince dahi kendi soyadimla kalayim eger ISTERSEM kocaminkini alirim. Asil yasal hak budur !
Vermisler SÖZDE kendi soyadini kullanma hakkini da nasil vermisler??? Pehhhh, örtbas edilmis baya baya.

Bunların hiçbiri boşanma sebebi değil hakim dikkate almaz.o mesajları silme
Bunlara rağmen seni kabul ettiğini sevdiğini beyan etmiş yani karşına çıkaramaz

bunu öne sürsünde hakim mıçıyla gülsün..

bunu öne sürsünde hakim mıçıyla gülsün..
Kesinlikle

Kadın önceden x y olur evlendikten sonra birden x z e ben senelerdir x y idim ne olcak ? Niye kadın erkekler x y iken x z olsunlar
Kadınlar evlendi diye neden erkeğin soyadını alsınlar diyorsunuz yani? Bizler de babamızın soyadını almışız, yine bir erkeğin yani.
sonuçta ataerkil bir toplumuz, kadın kendi soyadını kullansa da kullanmasa da...

Hamilelik ve dogum sirasinda anneyle bebek arasinda bir bag kuruluyor zaten 9 ay tasiyor sonucta. Babalarda oyle bir bag kurma soz konusu degil maalesef. Ama o duygusal bag bi sekilde kurulmasi adina babanin soyadi veriliyor. Hukuki anlamda sebebi budur. Cocugun yarari gozetilerek tabi bu kanun bu sekilde. Cocugunu benimsemesi icin..

Evlilikte kocanin soyadini almak anlamsiz tabiki her halukarda :) yukarida ki yanitimda sebebini aciklamistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…