- 1 Mayıs 2013
- 7.131
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Dilekçe fotoğrafını atmış bana wpden
Annesigile giderken huzursuzluk çıkardığımı yazmış
Soyadını kullanmadığımı yazmış
Sigara içmemi istemediği halde sigara içtiğimi
Onun istediği gibi giyinmediğimi (yalan)
Evde yemek temizlik vs şeyleri yapmadığımı yazmış
Ruh hastası Allah belasını versin
Bide altında mesaj seni tüm bu kötülüklerine rağmen hala seviyorum dön nah dönerim
Biliyorsunuz hanımlar bitiriyorum artık barodan avukat talebine gittik.
Ben eşimin soy adını kullanmıyordum. Tüm sosyal medyalarda kendi soyadım vardı.
Bazılarında da soy adım bile yazmıyordu.
Bugün babamı arayıp o benim soyadımı bile kullanmıyordu bekar hayatı yaşıyordu demiş tabi suçlu ben oldum babamın gözünde ne olacaktı yazsaydın dedi ama ben hiç benimsemedim o soyadını hep kendi soyadımı kullandım benim erkeklik gururumu incitti demiş
Davada bunu öne sürse ben suçlu duruma düşer miyim
Dilekçe fotoğrafını atmış bana wpden
Annesigile giderken huzursuzluk çıkardığımı yazmış
Soyadını kullanmadığımı yazmış
Sigara içmemi istemediği halde sigara içtiğimi
Onun istediği gibi giyinmediğimi (yalan)
Evde yemek temizlik vs şeyleri yapmadığımı yazmış
Ruh hastası Allah belasını versin
Bide altında mesaj seni tüm bu kötülüklerine rağmen hala seviyorum dön nah dönerim
Bir gün eczaneye giderken haber vermemiştim onu bile yazmış haber vermediği için korktum psikolojik travma bıraktı diyeAy seninkileri okuyunca benimki ne yazcak acaba merak ettim
Kendi soyadınızı kullanma hakkınız var
Ben iki soyadı kullanıyorum hatta bazı yerlerde unutup kendi soyadımı kullanıyorum direk
Elimde darp raporu var ya ondan tazminat alacağımdan korkuyorumne koparmaya çalışıyor olabilir mesela? trilyoner misin?
sen tüm raporlarını avukatına ver kararının arkasında dur ve eşinle hiçbir şekilde iletişim kurma. mahkemen ne zaman?Elimde darp raporu var ya ondan tazminat alacağımdan korkuyorum
Avukat talebinde bulunduk biz bugün o gidip koşa koşa avukat tutmuş annesini babasını heryerden engelledim az önce de wp durum atmış hödük aile saadeti diyesen tüm raporlarını avukatına ver kararının arkasında dur ve eşinle hiçbir şekilde iletişim kurma. mahkemen ne zaman?
bazısı da böyle karın ağrısı oluyor.Avukat talebinde bulunduk biz bugün o gidip koşa koşa avukat tutmuş annesini babasını heryerden engelledim az önce de wp durum atmış hödük aile saadeti diye
Çok umrumda sanki aile saadetleri biz de toplandık ben de atıcam birazdan kulaklarım çın Çın çınlıyor dedikodumu ediyorlardırbazısı da böyle karın ağrısı oluyor.
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında.
Çok umrumda sanki aile saadetleri biz de toplandık ben de atıcam birazdan kulaklarım çın Çın çınlıyor dedikodumu ediyorlardır
Siz neden boşanıyorsunuzTazminat ta al nafaka da al. Bana nafaka bağlanmaz ama sen al.mutlaka
Siz neden boşanıyorsunuz
Altınlarınıda talep et dilekçene ekle.Darp raporunuda ekle.Avukat talebinde bulunduk biz bugün o gidip koşa koşa avukat tutmuş annesini babasını heryerden engelledim az önce de wp durum atmış hödük aile saadeti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?