Boşanma dilekçemi barodan görevli avukatım yazdı herşey yazıyor ama bu konuda avukatımdan tatmin edici cevabı alamadım tabi ki avukata verdiğim vekaleti iptal edip avukatsız da devam edebilirimAvukata bile ihtiyacınız yok.Dilekçe yazıp, boşanma ve tazminat davası açacaksınız.Hakim doktor raporu isterse, hastaneye zaten sevk eder.Dilekçeyi sağlam döşeyin, olanı biteni, bu yaşadıklarınızdan dolayı, psikolojinizin ve fiziksel sağlığınızın bozulduğunu, hepsini yazın. Darp raporları varsa ekleyin.Bu zulüm karşısında, sizi boşamayacak hakim olduğunu sanmıyorum.
Avukatsız devam etmeyin derim. Bulunduğunuz ilin barosuna başvurun adli yardımdan avukat atarlar size. Ayrıca bu konuda suç duyurusunda bile bulunabilirsiniz çünkü yaptığı şey nitelikli cinsel saldırı suçuBenden bundan şüpheliyim avukatsız da devam edebilirim aslında sürekli para istedi bende yok dedikçe sanki kasten yapıyor gibi geliyor içime sinmiyor söyledikleri
Evet canım adlı yardımdan görevli avukatım bu konuyu sorduğumda görevim yok falan dedi eşler arasındaki cinsel suçlamaların ispatı zor diye girme taraftarın değil çözemedimAvukatsız devam etmeyin derim. Bulunduğunuz ilin barosuna başvurun adli yardımdan avukat atarlar size. Ayrıca bu konuda suç duyurusunda bile bulunabilirsiniz çünkü yaptığı şey nitelikli cinsel saldırı suçu
Siz bu zulüme uzun süredir, sessiz kalıp boyun eğdiğiniz için, şimdi ne olduda böyle bir şeyi öne sürerek boşanmak istiyorsunuz sorusu, herkesin aklına gelir ve sorgulayabilir. Eşinizin bu suçlama karşısında, kendini savunabileceği bir açıklama olarak, böyle söyleyebileceğini anlatmak istemiş bence avukatınız.Ama,buna karşılık sizin elinizde darp raporlarınızda varsa, tehdid edildiğinizi, ailenizin size sahip çıkmamasından dolayı çaresiz kaldığınızı belirtebilirsiniz. Hakim gerekli görürse, bu konuyla ilgili adli tıp raporu istetir ve orada gerçekler zaten belli olur.Boşanma dilekçemi barodan görevli avukatım yazdı herşey yazıyor ama bu konuda avukatımdan tatmin edici cevabı alamadım tabi ki avukata verdiğim vekaleti iptal edip avukatsız da devam edebilirim
Değişik ama karşımdaki hakim bilir mi bunuhepsi anlar mı
Görevim yok dedi derken?Evet canım adlı yardımdan görevli avukatım bu konuyu sorduğumda görevim yok falan dedi eşler arasındaki cinsel suçlamaların ispatı zor diye girme taraftarın değil çözemedim
ohoo böyle herşeyde kadının beyanı esas alınırsa suçlu kadın kalmaz ortada. Bunun önüne geçilemez sonra her kadın sevmediğine iftira atar.Kocasına iftira atar
Merhaba arkadaşlar ,boşanma davası açtım cinsel şiddet fiziksel psikolojik ve ekonomik şiddetden dolayı .şimdi ben neşimin bana zorla ters ilişkiyi uyguladığını nasıl ispatlayailirim ( makattan ) bu şekilde boşananlar yazabilir mi yol gösterme açısından: (
Hah tam da bunu yazacaktım ama gerçeklik payı var mı yoksa hikaye mi bilmiyorumEskiden mahkeme salonlarında kadın ayakkabısını çıkarıp masa üstüne ters koyarmış hakim direk boşanma kararı verirmiş yani ne kadar doğru bilemiyorum ama
Canım merhaba yaşadıkların için üzgünüm Allahım yardım etsin tez zamanda en az yarayla kurtulursun inşallah bu pislkten.Benim de bir tanıdığım yaşamıştı sevgilisi olmasına rağmen baya yüklü tazminat ödemek zorunda kaldı. Burda çoğu yazanın ne dediğini önemseme şu anki durumda kadın ne derse dikkate alınıyor eskisi gibi değil ayrıca whatsapp konuşmaları kanıt olarak geçmiyor umarım elinde normal Sms şeklinde mesajların vardır ve avukatını değiştirmeni öneririm seninle ilgilenmemiş sadece para için bakıyor olaya böyle bir avukatın savunmayı da düzgün yapacağına inancım SıfırMerhaba arkadaşlar ,boşanma davası açtım cinsel şiddet fiziksel psikolojik ve ekonomik şiddetden dolayı .şimdi ben neşimin bana zorla ters ilişkiyi uyguladığını nasıl ispatlayailirim ( makattan ) bu şekilde boşananlar yazabilir mi yol gösterme açısından: (
Ayakkabıyı ters çevirerek mi hangi tarihte yeni mi olayAnlar..
Bizim bi tanidik bu sekilde bosandi.
Allah yardimciniz olsun
Hayır canım maalesef çözemedik dahaHiçbir fikrim yok umarım halledebilirsiniz.
Aklımda kaldı sizi görünce merakımı mazur görün, kardeşinizin ölümünü çözebildiniz mi?
Razı değil işkence dolu koca 6 sene rabbim korudu öldürmekle de tehdit etti .denedi ama yapamadı onu da denedi yanı: (Geçmiş olsun. Eski konularınızı okudum ve çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Eşinizden sürekli şiddet görmüşsünüz, aldatılmışsınız, ters ilişkiye zorlanmışsınız ve aileniz size hiç destek olmamış.Ne olur bu adama dönmeyin bir daha. Bir insan ne kadar acımasız olabilir ya, eşiniz hayvan bile değil. Bi öldürmediği kalmış zaten, maşallah aileniz de çanak tutmuş. Lütfen koruma kararı falan çıkarın bu pisliğe karşı, boşanmaya razı mı peki ?
Şaşırmam iğrenç adi herif. Boşanmak için yeterince gerekçeniz ve deliliniz var zaten. Lütfen koruma kararı çıkartın, çocuğunuza da yaklaştırmayın o sapığı.Razı değil işkence dolu koca 6 sene rabbim korudu öldürmekle de tehdit etti .denedi ama yapamadı onu da denedi yanı: (
Koruma kararı yeni bitti ama yeniden çıkartmam gerek daha gidememdim korkudan evden çıkamıyorum.çocuğu önemsediği yok ki zaten geçici velayet i bende göremesi gereken günlerde bile görme talebi yok çok şükür inşaAllah kazasız belasız kurtuluruz elinden aileceŞaşırmam iğrenç adi herif. Boşanmak için yeterince gerekçeniz ve deliliniz var zaten. Lütfen koruma kararı çıkartın, çocuğunuza da yaklaştırmayın o sapığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?