- 5 Ocak 2020
- 269
- 354
- 53
- 38
Allah böylelerini helak etsinBu ters ilişki mevzusu nedir yahu gerçekten saçmalık. Tövbe tövbe. Bu insanlar gizli gay kesinlikle.
Lütfen çocuğunuzu hiçbir zaman bu adamla yalnız bırakmayın, sapıkça eğilimleri var belli. Bu adamdan size ve çocuğunuza ancak zarar gelir, hayatınızdan tümüyle defolur gider inşallah.Koruma kararı yeni bitti ama yeniden çıkartmam gerek daha gidememdim korkudan evden çıkamıyorum.çocuğu önemsediği yok ki zaten geçici velayet i bende göremesi gereken günlerde bile görme talebi yok çok şükür inşaAllah kazasız belasız kurtuluruz elinden ailece
Haksız miyim? Normal yolla ilişkiye girmek varken sapık sapık üstelik sağlığı tehlikeye atan istekler ne demek yaa.Allah böylelerini helak etsin
Aminnn aynen aynı düşünüyorumLütfen çocuğunuzu hiçbir zaman bu adamla yalnız bırakmayın, sapıkça eğilimleri var belli. Bu adamdan size ve çocuğunuza ancak zarar gelir, hayatınızdan tümüyle defolur gider inşallah.
Maalesef öyle canımhayatı umursamaz hergun gezıp tozup keyfıne bakan kadınlar yaşıyor.. senin gibi ayıp olmasın diye sussan biz kadınlar sürünüyoruz Allah böyle insanların belasını versin hep diyorum Anaları evlat değil eş.k yetiştirmiş !!!
Allah razı olsun :)Öncelikle çok sevindim arada aklıma geliyordun ne yaptı acaba diye.. boşanma kararına sevindim.. sürekli olmuş birşeyse rapor alabilirsin.. ya da hakime şöyle o rapor istetsin öyle al.. kaçırma sorunu yaşıyor musun o kadar ileri mı ya da başka rahatsızlıklar.. boşandıktan sonra da taşının izinizi kaybettirin.. mümkünse çocuk için de konuşun görüş filan vermesin hakim mümkünse tabi.. çocuk mu hakediyo bu it
O zaman bırak o avukatı baro ya başvur anlat derdini olmadı kendin hallet canım ya eski darp raporların varsa avukata bile gerek kalmaz sanırım avukat da bana iç açıcı gelmedi sen anlattıkcaBenden bundan şüpheliyim avukatsız da devam edebilirim aslında sürekli para istedi bende yok dedikçe sanki kasten yapıyor gibi geliyor içime sinmiyor söyledikleri
Haksız miyim? Normal yolla ilişkiye girmek varken sapık sapık üstelik sağlığı tehlikeye atan istekler ne demek yaa.
Allah razı olsun :)
Yok o kadar değil ama tabi özelden yazarım bir ara rahatsızlığı mıbilmiyorum kü çocuk için nasıl hüküm verilir şimdilik velayet bende vermedim elbette inşaAllah alamazda
Allah razı olsun :)
Yok o kadar değil ama tabi özelden yazarım bir ara rahatsızlığı mıbilmiyorum kü çocuk için nasıl hüküm verilir şimdilik velayet bende vermedim elbette inşaAllah alamazda
Çok iyi olurİspat etmenize gerek yok. İstemediğim halde ters ilişkiye zorluyordu beni diyeceksiniz. Doktor raporu isterse hakim zaten sizi hastaneye sevk eder. Darp raporlarınız duruyorsa onları dilekçenize eklemeyi unutmayın. Yaşadığınız her şeyi dilekçenize ekleyin, avukata bile gerek yok. Kadın dernekleri var arayıp durumunuzu anlatsanız onlar bile size yardımcı olurlar. İsterseniz birkaç numara vereyim size özelden.
Ayakkabıyı ters çevirerek mi hangi tarihte yeni mi olay
Selam canım numaraları özeldennyazar misin mesaj atamadım sana teşekkür ederimİspat etmenize gerek yok. İstemediğim halde ters ilişkiye zorluyordu beni diyeceksiniz. Doktor raporu isterse hakim zaten sizi hastaneye sevk eder. Darp raporlarınız duruyorsa onları dilekçenize eklemeyi unutmayın. Yaşadığınız her şeyi dilekçenize ekleyin, avukata bile gerek yok. Kadın dernekleri var arayıp durumunuzu anlatsanız onlar bile size yardımcı olurlar. İsterseniz birkaç numara vereyim size özelden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?