Eşin ters ilişkiye zorladığının ispatı

Lütfen çocuğunuzu hiçbir zaman bu adamla yalnız bırakmayın, sapıkça eğilimleri var belli. Bu adamdan size ve çocuğunuza ancak zarar gelir, hayatınızdan tümüyle defolur gider inşallah.

Öncelikle çok sevindim arada aklıma geliyordun ne yaptı acaba diye.. boşanma kararına sevindim.. sürekli olmuş birşeyse rapor alabilirsin.. ya da hakime şöyle o rapor istetsin öyle al.. kaçırma sorunu yaşıyor musun o kadar ileri mı ya da başka rahatsızlıklar.. boşandıktan sonra da taşının izinizi kaybettirin.. mümkünse çocuk için de konuşun görüş filan vermesin hakim mümkünse tabi.. çocuk mu hakediyo bu it

hayatı umursamaz hergun gezıp tozup keyfıne bakan kadınlar yaşıyor.. senin gibi ayıp olmasın diye sussan biz kadınlar sürünüyoruz Allah böyle insanların belasını versin hep diyorum Anaları evlat değil eş.k yetiştirmiş !!!

Allah razı olsun :)
Yok o kadar değil ama tabi özelden yazarım bir ara rahatsızlığı mı bilmiyorum kü çocuk için nasıl hüküm verilir şimdilik velayet bende vermedim elbette inşaAllah alamazda

Benden bundan şüpheliyim avukatsız da devam edebilirim aslında sürekli para istedi bende yok dedikçe sanki kasten yapıyor gibi geliyor içime sinmiyor söyledikleri
O zaman bırak o avukatı baro ya başvur anlat derdini olmadı kendin hallet canım ya eski darp raporların varsa avukata bile gerek kalmaz sanırım avukat da bana iç açıcı gelmedi sen anlattıkca

Haksız miyim? Normal yolla ilişkiye girmek varken sapık sapık üstelik sağlığı tehlikeye atan istekler ne demek yaa.

kesin zaten ters ilişki isteyen erkekler oğlancı sapık ruhlu kişiler . Ve kendilerinin de bunu yapmış olma olasılığı çok yüksekmiş pis sapık ya

İspat etmenize gerek yok. İstemediğim halde ters ilişkiye zorluyordu beni diyeceksiniz. Doktor raporu isterse hakim zaten sizi hastaneye sevk eder. Darp raporlarınız duruyorsa onları dilekçenize eklemeyi unutmayın. Yaşadığınız her şeyi dilekçenize ekleyin, avukata bile gerek yok. Kadın dernekleri var arayıp durumunuzu anlatsanız onlar bile size yardımcı olurlar. İsterseniz birkaç numara vereyim size özelden.

Bundan 40-50 sene önce mahkemede ayakkabıyı masaya koyup ters çevirince o anlama geldiğini hatırlıyorum. Konuşmaya gerek kalmıyormuş. Ancak şimdi mutlaka öyle değildir.

Velayet için demedim yani velayeti zaten al da görüş günü için hakime anlat belki görüş filan vermezler komple kurtulursun taşınırsınız.. özelse anlatmak zorunda değilsin kısaca demek istediğim bu ilişki yüzünden bi rahatsızlığın oluştuysa doktordan rapor alarak daha kolay ispatlarsın mahkemede o yüzden sordum kacirma varmi diye.. insallah tez zamanda kurtulursun.. avukati dinleme sen bir sekilde bu durumu ispat et hakime daha kolay olur bosanmak..
Yok o kadar değil ama tabi özelden yazarım bir ara rahatsızlığı mı bilmiyorum kü çocuk için nasıl hüküm verilir şimdilik velayet bende vermedim elbette inşaAllah alamazda

Velayet için demedim yani velayeti zaten al da görüş günü için hakime anlat belki görüş filan vermezler komple kurtulursun taşınırsınız.. özelse anlatmak zorunda değilsin kısaca demek istediğim bu ilişki yüzünden bi rahatsızlığın oluştuysa doktordan rapor alarak daha kolay ispatlarsın mahkemede o yüzden sordum kacirma varmi diye.. insallah tez zamanda kurtulursun.. avukati dinleme sen bir sekilde bu durumu ispat et hakime daha kolay olur bosanmak..

Çok iyi olur

Bulunduğunuz ildeki kadın dayanışma derneklerinden de yardım isteyebilirsiniz. Orada gönüllü avukatlar oluyor. (hali hazırda avukat bana da tırt geldi çünkü bu cinsel şiddet suçu kesin olarak boşanma sebebi). Umarım davaya bakan hakim de kadın denk gelir

Selam canım numaraları özeldennyazar misin mesaj atamadım sana teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…