Eşin yada sevgilinin geçmiş takıntısı

hrsybos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2018
60
56
88
Merhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler

Eşim bugüne kadar bir kez dahi sormadı böyle birşey. Geçmişte değil şuanda yaşıyoruz. Soran kişinin kendi bayağı işler karıştırmıştır diye düşünürdüm

Birilerininki sorguluyorsa bunu normal mi kabul edeceksin?

Peki bayanlarda yokmu bu, bende var mesela çok kıskanırım, düşünsenize sizden önce bir kadını çok sevmiş kadın çocuklu boşanmış onun için herkezi karşısına almış... Onunla resimlerinde gözlerinin içi gülüyor... Ellerine tanıştıkları tarihi dövme yptırmışlar sonuç olarak olmadı yani... Zulüm gibi ya.

Eşim bugüne kadar bir kez dahi sormadı böyle birşey. Geçmişte değil şuanda yaşıyoruz. Soran kişinin kendi bayağı işler karıştırmıştır diye düşünürdüm
Kendi hayatına benden önce baya kişi girmiş ama kimseyi kandirmadim umit vermedim dürüst oldum diyor.peki sizin esiniz size karşı nasıl cok ilgili size düşkün birisimi?

Hayır tabiki ne ben ona sordum ne de o bana sordu geçmiş geçmiştir ne önemi var bilmenin bildiğimiz ikimizin de birbirinin ilk eşi ilki olması önemli olan arada ki güven ve sevgi bağı

evet çıkardığı oldu, erkeklerin geneli nedense kendisinden önceki kişiye karşı içinde pişmanlık varmı hala unutamadımı acaba diye şüpheye düşüp bu gibi konularla ilgili sorgulamayı sever hoş değil tabiki çok rahatsız edici bir durum böylesi konulara girince direk net cevaplar verip ve bir daha açmamasını söyleyerek konuyu uzatmadan olayı kapatmak gerekli ,çünkü ilişkinin sağlığı açısından hoş değil

Dediğiniz gibi zulüm valla bende esimi cok cok kıskanırım eski kızı ark lari aklıma gelir deli olurum ama bunu ona pek yansıtmam bastırmaya calisirim kendimi

Kendi hayatına benden önce baya kişi girmiş ama kimseyi kandirmadim umit vermedim dürüst oldum diyor.peki sizin esiniz size karşı nasıl cok ilgili size düşkün birisimi?
Öyle canımı cicimli aşk lafları etmez, ince bir insan değil. Yapısının bu olduğunu söylüyor Ancak uyurken sarılarak uyur, ev işlerinde yardımcı olur, tartışmalarda küsmez ve alttan alan taraf o olur. Telefonu her daim ortalarda zaten pek düşkün değil telefona. Beni kısıtlamaz, hatta beni kıskanmadığını düşündüğüm için ben de biraz trip yaparım.

Sen beni hasta ettin diyor ben önceden böyle takıntılı değildim diyor
eee? ben bu adami duzeltirim mi diyosun sende? su hayatta hicbisey icin net konusamam, boyle ruh hastalarinin duzelmeyip daha beter oldugu soylemek disinda.
okuyoruz burda iki cocugum var kocam gecmisimi yuzume vuruyor cocuklarim var bosanamiyorum konularini.
ya boyle olursun, ya yol verirsin. hayat senin secim senin.

eğer eski sevgilisi ile ilgili bir mevzu ilişkinin bugününe yansımazsa sorun edilmez. kimse 15 yaşında ergen değil. herkesin daha önce sevgilisi oldu, sevdi, aşık oldu. bu çok normal.
ama eski bir ilişki size bir şekilde zarar veriyorsa bugün, yani ilişkinizin göbeğine gelecek bir durum bir etki varsa o zaman elbette sorgulanır.

Bizde hic boyle bir seyin konusu gecmez.
Yeni evliyken 1-2 kere sormustu o kadar.
Ben de ona sormusumdur ama hic takinti yapmadik.
Benden once hayatinda birilerinin olmasi cok normal.
Onemli olan benimleyken hayatinda birileri olmasin.

Yasaklayın bu konuları açmasını bi daha açarsan ayrılım falan diyin belki bir az susar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…