- 6 Ağustos 2018
- 1.457
- 543
- 123
- 43
valla oluyor bazen, ama çok sık olursa bu sorun demektir çünkü adam takıntılıdırMerhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Şu yonden kabul etmiyorum esiminde geçmişi var ama erkek ya sonuçta erkeğin geçmişi sorgulanmazmış geçmişi olmayan erkek mi varmış.kendisine soylemistim kendin geçmişini nasıl unutuyorsun bunları bana sorarken diye ama kendini haklı görüyorBirilerininki sorguluyorsa bunu normal mi kabul edeceksin?
Merhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Ne güzel valla Keske bende o yaşlarda tanissaydim eşimle kafam rahat olurduBen 16 yaşında tanıştım eşimle ondan öncesi yok o yuzden sıkıntı yok
Ne güzel valla Keske bende o yaşlarda tanissaydim eşimle kafam rahat olurdu
Ben 16 yaşında tanıştım eşimle ondan öncesi yok o yuzden sıkıntı yok
Hadsizlik bu bana göre.. Ne hakla kendisinin olmadigi bir donemin hesabini sorup bununla seni eziyor? Bu hak nerden geliyor?Şu yonden kabul etmiyorum esiminde geçmişi var ama erkek ya sonuçta erkeğin geçmişi sorgulanmazmış geçmişi olmayan erkek mi varmış.kendisine soylemistim kendin geçmişini nasıl unutuyorsun bunları bana sorarken diye ama kendini haklı görüyor
Çıkarmaz çıkardığı an eşim ya da sevgilim olma ihtimali kalmaz çevremde bu tip insan barındırmam size de öneririm geçmiş sizin hayat sizin kimsenin sorgulama hakkı yokMerhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Bir umut bu yapısını bırakır azaltır diye dua ediyorum eşimi canımdan çok sevdiğim icin sabrediyorum keşke böyle cok sevmeseydim o zaman daha kolay olurdu benim icin ayrılığı düşününce deliriyorum onsuz yasayamam diyorum sabrediyorum içimde öyle fırtınalar koparkeneee? ben bu adami duzeltirim mi diyosun sende? su hayatta hicbisey icin net konusamam, boyle ruh hastalarinin duzelmeyip daha beter oldugu soylemek disinda.
okuyoruz burda iki cocugum var kocam gecmisimi yuzume vuruyor cocuklarim var bosanamiyorum konularini.
ya boyle olursun, ya yol verirsin. hayat senin secim senin.
Eşim çok kıskanç. Geçmişi hiç kurcalamadı sormadı. Kendi geçmişini de anlatmaz. Benim konuşmama, sormama izin vermez. Herşey benimle başlamış.Merhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Cok haklısın arkadasım geçmişi deşmek huzursuzluktan mutsuzluktan Başka bişey vermiyor açmadığı zamanlar cok mutluyuz konuşulunca evde cenaze oluyor sanki hayata küsüyoruz.ben diyorum ok öğrendin ama senden sonrası asıl önemli ben cok seni sevmisim sana sadığım evime sana yuvama düşkünüm ağzından çıkacak tek kelimeye bakıyorum pesinde pervaneyim bu kadar düşkünüm sana(eşimde bana baya düşkün ama bu konularda dusman oluyor birden)bunu hak etmiyorum diye ama yine nolu yorsa aklına geliyor hep.Hadsizlik bu bana göre.. Ne hakla kendisinin olmadigi bir donemin hesabini sorup bununla seni eziyor? Bu hak nerden geliyor?
Ben evlenip ayrildim, biriyle tanistim bi donem, adam o kadar saygiliydi ki tek bi soru bile sormamisti, hatta ben demistim "hic mi merak etmiyorsun?", "uzuleceksin, belki densiz bi cumle kurup seni inciteceğim, unuttugun seyleri yeniden hatirlayacaksin, ne geregi var? Sen anlatmak, rahatlamak istersen dinlerim sadece" demisti.. Velev ki merak etti, ogrenmek istedi, sordu etti; ne hakkı var sana hesap sormaya ve degistiremeyecegin seyler uzerinden (ki degistirilecek seyler bile olsa) yargilamaya? Ne gececek eline? Huzursuzluk ve mutsuzluktan baska ne getirecek ilişkiye?
Geçmişte cinsel birlikteliğiniz oldu bunu da ona söyledinizse bazıları böyle deliriyor. Özel bir konuya girdim kusura bakmayın. Ya da hep öyleydi.Sen beni hasta ettin diyor ben önceden böyle takıntılı değildim diyor
Genelde kavgada söylüyor hepsi aynı bu erkeklerin bi mutlu edemediler biziMerhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Çok fena sorgular dedektif gibi sanki en ayrıntısına kadarSorgulamasın bi zahmet, bende sorgulamam. Sorgulayanı çok fena oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?