Eşin yada sevgilinin geçmiş takıntısı

valla oluyor bazen, ama çok sık olursa bu sorun demektir çünkü adam takıntılıdır

Birilerininki sorguluyorsa bunu normal mi kabul edeceksin?
Şu yonden kabul etmiyorum esiminde geçmişi var ama erkek ya sonuçta erkeğin geçmişi sorgulanmazmış geçmişi olmayan erkek mi varmış.kendisine soylemistim kendin geçmişini nasıl unutuyorsun bunları bana sorarken diye ama kendini haklı görüyor

Ben 16 yaşında tanıştım eşimle ondan öncesi yok o yuzden sıkıntı yok

Hadsizlik bu bana göre.. Ne hakla kendisinin olmadigi bir donemin hesabini sorup bununla seni eziyor? Bu hak nerden geliyor?
Ben evlenip ayrildim, biriyle tanistim bi donem, adam o kadar saygiliydi ki tek bi soru bile sormamisti, hatta ben demistim "hic mi merak etmiyorsun?", "uzuleceksin, belki densiz bi cumle kurup seni inciteceğim, unuttugun seyleri yeniden hatirlayacaksin, ne geregi var? Sen anlatmak, rahatlamak istersen dinlerim sadece" demisti.. Velev ki merak etti, ogrenmek istedi, sordu etti; ne hakkı var sana hesap sormaya ve degistiremeyecegin seyler uzerinden (ki degistirilecek seyler bile olsa) yargilamaya? Ne gececek eline? Huzursuzluk ve mutsuzluktan baska ne getirecek ilişkiye?

Çıkarmaz çıkardığı an eşim ya da sevgilim olma ihtimali kalmaz çevremde bu tip insan barındırmam size de öneririm geçmiş sizin hayat sizin kimsenin sorgulama hakkı yok

Bir umut bu yapısını bırakır azaltır diye dua ediyorum eşimi canımdan çok sevdiğim icin sabrediyorum keşke böyle cok sevmeseydim o zaman daha kolay olurdu benim icin ayrılığı düşününce deliriyorum onsuz yasayamam diyorum sabrediyorum içimde öyle fırtınalar koparken

Eşim çok kıskanç. Geçmişi hiç kurcalamadı sormadı. Kendi geçmişini de anlatmaz. Benim konuşmama, sormama izin vermez. Herşey benimle başlamış. Bir şey de iyi olsun dimi ya...

Cok haklısın arkadasım geçmişi deşmek huzursuzluktan mutsuzluktan Başka bişey vermiyor açmadığı zamanlar cok mutluyuz konuşulunca evde cenaze oluyor sanki hayata küsüyoruz.ben diyorum ok öğrendin ama senden sonrası asıl önemli ben cok seni sevmisim sana sadığım evime sana yuvama düşkünüm ağzından çıkacak tek kelimeye bakıyorum pesinde pervaneyim bu kadar düşkünüm sana(eşimde bana baya düşkün ama bu konularda dusman oluyor birden)bunu hak etmiyorum diye ama yine nolu yorsa aklına geliyor hep.

Sen beni hasta ettin diyor ben önceden böyle takıntılı değildim diyor
Geçmişte cinsel birlikteliğiniz oldu bunu da ona söyledinizse bazıları böyle deliriyor. Özel bir konuya girdim kusura bakmayın. Ya da hep öyleydi.

Genelde kavgada söylüyor hepsi aynı bu erkeklerin bi mutlu edemediler bizi

Ne olacak sanki eski sevgiline mi gidecekmişsin yoksa onla birlikteyken başkasını mı hayal ettiğini düşünüyor? Endişesi neymiş?

Yok o benimkini sormaz cool adamdır takılmaz öyle, bizim ilişkimizdeki ruh hastası benim Ben bir ara fena takıntı yapıp kafayı kırmıştım. Şimdi düzeldim takmıyorum, artık daha az ruh hastasıyım.

Hayır, ilişkimiz başlamadan önce yüzeysel olarak geçmişimiz konuşuldu ve bir daha konusu hiç açılmadı. Hepimizin bir geçmişi var bu gayet normal bir durum, mağarada yaşamıyoruz sonuçta. Asla sorgulanmamalı. Çift terapisine gidebilirsiniz bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…