Dediğiniz gibi konuşulduğu yerde kalsaydı keske sürekli önüme getirmesi beni çok yıpratıyor bende psikolojik destek almamız gerektiğini düşünüyorum bakalımHayır, ilişkimiz başlamadan önce yüzeysel olarak geçmişimiz konuşuldu ve bir daha konusu hiç açılmadı. Hepimizin bir geçmişi var bu gayet normal bir durum, mağarada yaşamıyoruz sonuçta. Asla sorgulanmamalı. Çift terapisine gidebilirsiniz bunun için
Evet dediğiniz gibi güya eski sevgilimi düşünüyormuşum aklımdaymis halbuk öyle bişey kesinlikle olmaz olamaz Çünkü eşimi cok seviyorum ona cok sadığım her yonden bunun farkina varmak istemiyor bir türlüNe olacak sanki eski sevgiline mi gidecekmişsin yoksa onla birlikteyken başkasını mı hayal ettiğini düşünüyor? Endişesi neymiş?
En güzeli tamam insan merak ediyor ama dinleyince de üzülüyor kadında olsa erkek te olsa.cok zor oluyor bu takıntı haliEn baştan anlaşma yaptık kimse kimseyi sorgulamasın geçmişini kurcalamasın.Bu konuda çok hassas sorarsa ve aldığı cevapla üzülürse ihtimaline karşı geçmişi açmadan kapattık.
Hastalık buÇok fena sorgular dedektif gibi sanki en ayrıntısına kadar
Aynen dediğiniz gibi kendileri sütten çıkmış ak kaşık sanki de sorgulama hakkını kendilerinde buluyorlar sinir oluyorum.videoyu izledim bizim durumu anlatmış sanki güzel özetlemiş teşekkürler video icinizlemenizi öneririm.
Bu birer takıntı türü. Eski erkek arkadasim da böyleydi. Kafasina göre kurar kurar tartisma cikarirdi.
Sanıyorlar ki kendileri sütten cıkma ak kasık.
Evlenmeden önce de bu sorulara ufak ufak baslamis miydi?
Maalesef hastalık olmuşHastalık bu
Tanıştığımız ilk zamanlar sordu ama evlendikten sonra baskıyla sormaya başladı ve kafasında kurup duruyor deliriyorGeçmişte cinsel birlikteliğiniz oldu bunu da ona söyledinizse bazıları böyle deliriyor. Özel bir konuya girdim kusura bakmayın. Ya da hep öyleydi.
Evlenmeden önce ufaktan sormuştu şimdiki gibi baskı yaparak değildi zaman gectikce ciddiyeti baskısı arttı ciddi bir psikolojik tedavi gerekiyorizlemenizi öneririm.
Bu birer takıntı türü. Eski erkek arkadasim da böyleydi. Kafasina göre kurar kurar tartisma cikarirdi.
Sanıyorlar ki kendileri sütten cıkma ak kasık.
Evlenmeden önce de bu sorulara ufak ufak baslamis miydi?
Ne münasebet ,bitmiş gitmiş ben kadınında erkeğinde bunu sorgulamasını doğru bulmuyorum .Merhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Ne önemi varmış ben de onu anlamıyorum .Maalesef evet
Zulüm sizin kendinize yaptığınız emin olun madem dayanamazsınız ilerde kıskanıp yorulacaksiniz hayatı zehir etmenin alemi yok . Bırakın adamı rahat etsin .herkesin illaki sevdiği biri olmuştur ve oldu diye hayatta başkasını sevemez diye birşey yok . Sadece yazmak istedim kb iyi günlerPeki bayanlarda yokmu bu, bende var mesela çok kıskanırım, düşünsenize sizden önce bir kadını çok sevmiş kadın çocuklu boşanmış onun için herkezi karşısına almış... Onunla resimlerinde gözlerinin içi gülüyor... Ellerine tanıştıkları tarihi dövme yptırmışlar sonuç olarak olmadı yani... Zulüm gibi ya.
+1Ne münasebet ,bitmiş gitmiş ben kadınında erkeğinde bunu sorgulamasını doğru bulmuyorum .
Sorgulamaz.Merhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Kendi hayatına benden önce baya kişi girmiş ama kimseyi kandirmadim umit vermedim dürüst oldum diyor.peki sizin esiniz size karşı nasıl cok ilgili size düşkün birisimi?
sevgiliniz mi bu kişi whatsapa girmeyin foto paylaşmayın falan mı diyor bu tipler öyle çünkü bende var ordan biliyorum yanlız benimki benden önceki tüm sevgililerine aynını yapmışMerhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?