Eşin yada sevgilinin geçmiş takıntısı

Sevgiliyken bilmek istediğini sor dedim. Bilmek istemiyorum dedi.
Yolda bana laf atan olsa dahi söyletmez, bana bunları söyleme aşırı reaksiyon gösteriyorum elimde olmadan der.

Hayır iki yılı tamamlamak uzereyiz hiç konuşmadık. Ne ben ne o sordu

Merhaba. Benim evlenmeden önce aşk sevgili işim olmadı. Olanlara saygım sonsuz herkesin tercihi. Eşim ile bu konu hakkında konuşmuştuk. Eğer olsaydı beni ilgilendirmez. Önemli olan şimdi olup olmaması. Geçmiş adı üstünde demişti. Bazı erkekler sorun yapıyor malesef benim kayınım eltimin eskiden sevgilisi olduğunu öğrenmişti. Kıyameti koparmıştı. Tabi desenki kendisi evlenene kadar hiç sevgilisi olmadımı. Oldu hem de boşanmıştı ama eltimin lisede aşık olmasına kafayı bir ara baya takmıştı. Benim şahsi fikrim eğer eşin sevgilin senin geçmişine kafayı takmışsa, kendi geçmişi çok karışık olduğu için.

Hiç sormadı. Ama ben bir kere sordum söyledi keşke sormasaydım. Ne kadarda geçtik ergenlikteydi desede bazen aklıma geliyor acaba neler yapıyorlardı felan die. Durduk yere tripleniyorum kendime eziyet ediyorum. Geçmişi deşmemek en iyisi.

Evlendigim ilk 2 sene esim acayip bi seklde eski sevgilime takmsti kafayi evden cikarmadi resmen tek basima biryere yollamak istemedi karsilasrm diye paronayakti resmen ama snra konuşa konusa ikna ettim

Genelde çevremdende duyduğum kendi eşimde kesinlikle sormaz,erkekler sormuyor soran taraf kızlar :)

Sen beni hasta ettin diyor ben önceden böyle takıntılı değildim diyor
O yollardan geçmiş , bu sözleri duymuş biri olarak şu iki kelimeyi iyi dinle ! ''hemen kaç!'' . Ben ne zaman ayrıldım nefes aldığımı hisettim , yaşadığımı ve ne kadar değerli olduğumu anladım . Seni değersizleştiren , kendini iğrenç hissettiren , seni suçlayan insanlardan uzak dur. Evli misin bilmiyorum ama evlilik veya sevmek böyle birşey değil. O hasta ve tedavi olması gerek.

Ben evlenmeden eşime geçmiş ile ilgili merak ettiğin varsa şimdi sor dedim benden özcesi sana ait , bu saatten sonrası bize ait ama özellikle bilmem gereken birşey varsa söyle dedi yok dedim , bende ona sordum yok dedi evlendik 3 ay sonra bir teyze kızı çıktı ortaya :) bunları birbirlerine yakıştırmışlar kız kabul etmiş fakat eşim istememiş ,kayınvalideye geldi tatil için ilk gördüğümde 3 gün kaldı aradan 1 yıl geçti 1 haftalığına geldi sorunlu evliliği olan bir bayan 3 tanede çocuğu var ve kayınvalidenin baş tacı :) ben zaten ilk günden beri istemeyen gelin ama hiç kıskanmadım

Eşime diyorum adaletsiz davranıyorsun senin geçmişin olmasa neyse ama seninde var sonuçta bizden sonrasina bakalim diye oda istiyorum ama olmuyor dusunmeden yapamıyorum diyor ciddi bir psikolojik destek almamız gerekiyor ikna etmeye çalışıyorum bunun icin bakalım

sevgiliniz mi bu kişi whatsapa girmeyin foto paylaşmayın falan mı diyor bu tipler öyle çünkü bende var ordan biliyorum yanlız benimki benden önceki tüm sevgililerine aynını yapmış
Sosyal medya kullanmiyoruz bende eşimde whatsappta da paylaşmayiz resim istemez pek

Keske benimkide dese benden sonrası önemli diye nerde Ben cok kıskancım Eşimden bile fazla sizin yerinizden olsam hemencecik kıskanmıştım ama siz iyki öyle değilsiniz

Gemişte yaşayan sünepeler orda kalsın bir zahmet, yani sizin geçmişinizde.
Eşime diyorum hiç biri senin tırnağın edemez senin gibisini tanımadım seni herşeyden çok seviyorum sen cok farklısın cok değerlisin diye buna inanmak istiyorum diyor inanmıyor genelde

2.5 yillik evlilik ve oncesinde 1.5 yillik gorusmemizde dahil esim 1 kere bile gecmisimi sorgulamadi.benim surekli onu sorgulamama ragmen hemde. Ben gecmisinde birisinin oldugunu bilirsem bunla devam edemem asla da seni sorgulamiycam bu yuzden dedi. Bence de bilmemeli sorgulamami bir erkek.

Eşime diyorum hiç biri senin tırnağın edemez senin gibisini tanımadım seni herşeyden çok seviyorum sen cok farklısın cok değerlisin diye buna inanmak istiyorum diyor inanmıyor genelde
Bence takıntı yapmıs. Konusunu açmamaya calısın. Şımartın biraz eşinizi zamanla alışır

Tek bildiğim bir şey var kadınlar asla geçmişini bahsetmemeli, hatta mümkünse erkekler de.
Geçmiş önceden konuşuldu ise çok çatlak yapıyor.
Böyle temcit pilavı gibi koyup rencide ederler, sizi bu açıklamayı yapmaya mecbur bırakması bile iğrenç bence. Allah sabır versın sıze.

Keske benimkide dese benden sonrası önemli diye nerde Ben cok kıskancım Eşimden bile fazla sizin yerinizden olsam hemencecik kıskanmıştım ama siz iyki öyle değilsiniz
valla tatalım bir karşımdakine baktım birde kendime :) karşımdaki beni kıskandığını her sözü ve hareketi ile belli etti normal şartlarda cevabını verirdim fakat eşim onunla sohbet dahi etmedi böyle olunca bende önemsemedim , kaç yaşındasınız bilmiyorum fakat size tavsiyem bu kıskançlığınız allah korusun evliliğinize zarar vermesin fazlası çekilmez olur , bende kıskanç biriyim fakat yerinde ve dozunda

Tamamen katılıyorum; sorsa bile kadın anlatmamalı...

geçmiş adı üstünde geçmişte kalmalı ,insanız ister istemez geçmişte bildiğimiz şeylere takabiliriz iyisimi hiç karıştırmadan yolumuza devam etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…