Konusmakta ne konusmak ama hic bikmadan usanmadan surekli sorguladm niye boyle yaptgni inatla disari tek gondermedi oda inan 2 yilimi aldi ama hic pes etmedim sonunda anladi soncta onunla evlydim yaniDışarı bile çıkarmayan birisi konuşarak iyi düzelmiş ne mutlu size
Bende 4-5 yıldır mücadele ediyorum bu durumla bir umut diye diye yaşıyorum hergun stres stres Keske eşimi bu kadar cok sevmeseydim bazi seyler daha kolay olurduKonusmakta ne konusmak ama hic bikmadan usanmadan surekli sorguladm niye boyle yaptgni inatla disari tek gondermedi oda inan 2 yilimi aldi ama hic pes etmedim sonunda anladi soncta onunla evlydim yani
Evet eşimde Beni sevdiği icin sürekli kurcalar ve sonra kendiside üzülür stres olur kafasına kurar.tespitinizi doğru buldum sanirim ayriyetten kendisinde eksik bişeylerin olduğunu düşünüyor olabilir.halbuki ben eşime hayatima giren en mükemmel kişi sendin senden ötesi yok olamaz diyorum bazen beni anliyor ama anlamadığı zaman daha cok oluyor sürekli kendimi ifade etmeye çalışmak beni yoruyor zamanla bişeyler duzelir takıntısını atar diye dua ediyorum sürekliÇok çirkin, yapılmamalı. Özgüven problemi var sanırım yada sunduğu hayatın verimsizliğinin farkında.
Benimki yeltenmez ağzına almaya bile , seven her adam için bunları düşünmek çıldırtıcı olsa gerek zira.
O yüzden konuşmaz.
Siz bi çıldırsanıza.Evet eşimde Beni sevdiği icin sürekli kurcalar ve sonra kendiside üzülür stres olur kafasına kurar.tespitinizi doğru buldum sanirim ayriyetten kendisinde eksik bişeylerin olduğunu düşünüyor olabilir.halbuki ben eşime hayatima giren en mükemmel kişi sendin senden ötesi yok olamaz diyorum bazen beni anliyor ama anlamadığı zaman daha cok oluyor sürekli kendimi ifade etmeye çalışmak beni yoruyor zamanla bişeyler duzelir takıntısını atar diye dua ediyorum sürekli
Biara bende onu sorgulayıp sinir olmustum eşim hemen gönlümü alıp suyuma gidiyor bendeki yelkenler suya iniyordu.ama ben söz konusu olunca Asla kendi geçmişini düşünmüyor insan önce iğneyi kendinde batırmalı çuvaldızı başkasına ama yok.zaten psikolojim iyi değil yakında çıldiracagim bu gidişleSiz bi çıldırsanıza.
Sizde ona aynısını yapıp yiyin beynini.
Geçmiş takıntım maalesef var..eşimin eski sevgilileri olması beni üzüyor ama nedeni benim daha önce kimse ile basit bir görüşmem dahi olmaması ne lise ne üniversite 22 yaşına kadar kimse olmadı 22 yaşımda da eşimle tanıştım evlendim..keşke onun da ilki ben olsaydım.neticede başkasını sevmiş dokunmuş olması hoş değil ama ne yapayım olmuş bu yüzden çok tartıştık..10 yıldır birlikteyiz 6 yıldır evliyiz ama tam çıkmıyor aklımdan..bazen keşke evlenmeseydim dediğim oldu başka bir sorun da yok üstelik..Merhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Yooo esim de ve bende dahil gecmis konusu acmayiz gecmis konusu konustuktan sonra kapatilir bi daha acilmaz gecmis gecmise birakmak gerekiyor hepimiz icinMerhabalar sizlere sormak istediğim bişey olacaktı eşinizin yada sevgilinizin sizin eski sevgili yada sevgilerinizi sorgularmı sürekli bunu kafaya takıp sorun çıkarırmı? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Mağarada yaşama ile ne ilgisi var kusura bakmayın 22 yaşıma kadar hayatımda kimse olmadı olmak zorunda mı illa 15 16 yaşında başlayıp sevgili yapmak mı gerek hayatta başka öncelikleri olamaz mı insanın??valla üniversite mezunuyum mağada yaşamadım öğretmenim..Hayır, ilişkimiz başlamadan önce yüzeysel olarak geçmişimiz konuşuldu ve bir daha konusu hiç açılmadı. Hepimizin bir geçmişi var bu gayet normal bir durum, mağarada yaşamıyoruz sonuçta. Asla sorgulanmamalı. Çift terapisine gidebilirsiniz bunun için
Resmen lafı cımbızla çekip duyar kasmışsınız. Ben belli bir yaşa geldiği halde hala sevgilisi olmayan insanlara herhangi bir ithamda bulunmadım. Ne yazık ki günümüzde bazı insanlar üniversite mezunu da olsa öğretmen de olsa içindeki cehalet baki kalabiliyor. Misal sizin yazdığım yazıdan bir “öğretmen” olarak böyle bir çıkarım yapıp duyar kasmış olmanız trajikomik geldi bana. Son olarak aklı selim bir insan hayatındaki insanın geçmişini sürekli düşünüp bunu kendine dert etmez :)Mağarada yaşama ile ne ilgisi var kusura bakmayın 22 yaşıma kadar hayatımda kimse olmadı olmak zorunda mı illa 15 16 yaşında başlayıp sevgili yapmak mı gerek hayatta başka öncelikleri olamaz mı insanın??valla üniversite mezunuyum mağada yaşamadım öğretmenim..
İlk sevdiğim de eşim.
Ama maalesef o benden önce sevmiş yapacak bir şey yok... O mağaralu değilmiş hiç değilse...
Ha bir de konuşulmasa da emin olun eşleriniz bunu içten içe düşünüyor bu psikopatlık da değil sevdiği insana başkalarının dokunmuş olması sevmesi ağır ne derseniz deyin...
Resmen lafı cımbızla çekip duyar kasmışsınız. Ben belli bir yaşa geldiği halde hala sevgilisi olmayan insanlara herhangi bir ithamda bulunmadım. Ne yazık ki günümüzde bazı insanlar üniversite mezunu da olsa öğretmen de olsa içindeki cehalet baki kalabiliyor. Misal sizin yazdığım yazıdan bir “öğretmen” olarak böyle bir çıkarım yapıp duyar kasmış olmanız trajikomik geldi bana. Son olarak aklı selim bir insan hayatındaki insanın geçmişini sürekli düşünüp bunu kendine dert etmez :)
[/QUO
Neden düzgün yazmıyorsunuz?Neyi dert edineyeceğimi size soracak değilim...cahilliğmi de siz dert edinmeyin madem bundan size ne...
Yaptığınız benzetme hoş değildi bunu söyledim sadece siz de sağolun cahilliğime kadar getirdiniz konuyu.Kusura bakmayın herkes kabarık sevgili listesi yapacak değil ..size bir şey demedim neyse ya sizin gibi bir cehalet düşmanı ile ne konuşsun bu cahil!!!
Canım herkes sorar bence yoksa insanın içini kemirip durur..ve az öğrenmek daha iyi yoksa cidden atlatması güç..Hala sormam deniliyor!!! Diyelimki bir şekilde öğrendiniz tüm detayları resimleri falan gördünüz... Bunu nasıl içselleştirilicek unutturacak bir yöntem varmı, bnce yok.
Ciddi misiniz teşekkür ederim kitap okumaya başlayacağım hem de hemen:))yalnız sizden daha çok kitap okuduğumu düşünüyorum..Türkçe öğretmeniyim..ama önerdiğiniz bir kitap varsa seve seve okurum.Uzatmıyorum ama yazdıklarımızı göre konuştum neyse ..Okuduğunuzu anlama konusunda ciddi problem yaşıyorsunuz. Ben hayatına kimseyi almamayı tercih eden hiçbir insana herhangi bir ithamda bulunmadım, bulunmam da. Biraz kitap okuyun en iyisi. S Sevdalinka00
Canım herkes sorar bence yoksa insanın içini kemirip durur..ve az öğrenmek daha iyi yoksa cidden atlatması güç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?