Yalancı insandan nefret ederim.Gecsin karsima acı gercekleri solesin o kadar yıkılmam.Benim esimin yalanini yakalamadim.Insanoglu ama soyleyebilir.Soylemez diye bir iddiam olamaz.merhabalar arkadaşlar ; 6 yıllık evliyim bir kızım var eşim çok yalan söyler bende tam aksine yalandan nefret ederim ama ya sen kızarsın diye söylemedim ya da söylediği yalanı inkar eder ailesi de çok yalancı yani anlayacağınız ailece yalan söylemeye meyilli bir aileleler kaç yıldır bana ne olursa olsun yalan söyleme diye diye dilimde tüy bitti ... gelelim son olayımıza eşimin bir buçuk ay filan önce toplantısı vardı eşim mühendis ve bir firma da çalışıyor çalışanların hepsi erkek müşterilerde erkek sadece 3-5 tane kadın çalışan var eşim dediki müşteri toplantısı yapılacak Türkiye geneli müşterilere balo filan yapılacak bende dedim ki keşke eşler de gelebilseydi bende gelirdim ama gerçi eşler gelse bile o gün benim sınavım var istesem de gelemem dedim oda evet filan dedi konu kapandı gitti .... toplantıya gitti bende sordum kimler geldi diye oda söyledi gelenleri bitek orda çalışan 3 kız ve patron eşleri vardı dedi....
ayrıca bir müşterisi var (x diyeyim adına ) x abi neden tek geldi yanında çalışan neden gelmedi dedim bilmem tek geldi dedi toplantıdan geldi sürekli konuştuk filan bugün what sap tan bakıyordum baktım x abi eşiyle birlikte o yemekte foto çekip profil yapmış ! Eşime dedim x abi toplantıya yalnız mı geldi evet dedi ,dedim ki benden neden saklıyorsun karısıda yanında evet dedi karısı gelmiş haberim Yok! sonra dedi yemekte gördüm kıvırdı anlayacağınız ...dedim bu olayda ne var neden benden saklıyorsun yani saklama sebebini anlamadım ...tartıştık .. dedim bıktım yalanlarından oda bana hakaret etti o zaman çık git evden dedi bende kızıma kalk gidelim dedim kızım kalsın sen git dedi ölsem sana bırakmam kızımı dedim beni itti odadan çıkardı güya kızımı vermeyecek ben dedim kızım olmadan çıkmam evden aldım kızımı Kızımın kıyafetini giydirirken baktım diyor ki mutlu ol sen otur evinde ben giderim diye çıktı gitti ... şimdi sizlere soruyorum eşleriniz yalan söylüyor mu ???
5 e yeni girdiKızınız kaç yaşında
Gerçekten bıktımBerbat bir huy. Huylu huyundan vazgeçer mi bilemedim.
Benden diyorum ne olursa olsun doğruyu söyle diye ama yine yalan söylüyorYalancı insandan nefret ederim.Gecsin karsima acı gercekleri solesin o kadar yıkılmam.Benim esimin yalanini yakalamadim.Insanoglu ama soyleyebilir.Soylemez diye bir iddiam olamaz.
merhabalar arkadaşlar ; 6 yıllık evliyim bir kızım var eşim çok yalan söyler bende tam aksine yalandan nefret ederim ama ya sen kızarsın diye söylemedim ya da söylediği yalanı inkar eder ailesi de çok yalancı yani anlayacağınız ailece yalan söylemeye meyilli bir aileleler kaç yıldır bana ne olursa olsun yalan söyleme diye diye dilimde tüy bitti ... gelelim son olayımıza eşimin bir buçuk ay filan önce toplantısı vardı eşim mühendis ve bir firma da çalışıyor çalışanların hepsi erkek müşterilerde erkek sadece 3-5 tane kadın çalışan var eşim dediki müşteri toplantısı yapılacak Türkiye geneli müşterilere balo filan yapılacak bende dedim ki keşke eşler de gelebilseydi bende gelirdim ama gerçi eşler gelse bile o gün benim sınavım var istesem de gelemem dedim oda evet filan dedi konu kapandı gitti .... toplantıya gitti bende sordum kimler geldi diye oda söyledi gelenleri bitek orda çalışan 3 kız ve patron eşleri vardı dedi....
ayrıca bir müşterisi var (x diyeyim adına ) x abi neden tek geldi yanında çalışan neden gelmedi dedim bilmem tek geldi dedi toplantıdan geldi sürekli konuştuk filan bugün what sap tan bakıyordum baktım x abi eşiyle birlikte o yemekte foto çekip profil yapmış ! Eşime dedim x abi toplantıya yalnız mı geldi evet dedi ,dedim ki benden neden saklıyorsun karısıda yanında evet dedi karısı gelmiş haberim Yok! sonra dedi yemekte gördüm kıvırdı anlayacağınız ...dedim bu olayda ne var neden benden saklıyorsun yani saklama sebebini anlamadım ...tartıştık .. dedim bıktım yalanlarından oda bana hakaret etti o zaman çık git evden dedi bende kızıma kalk gidelim dedim kızım kalsın sen git dedi ölsem sana bırakmam kızımı dedim beni itti odadan çıkardı güya kızımı vermeyecek ben dedim kızım olmadan çıkmam evden aldım kızımı Kızımın kıyafetini giydirirken baktım diyor ki mutlu ol sen otur evinde ben giderim diye çıktı gitti ... şimdi sizlere soruyorum eşleriniz yalan söylüyor mu ???
Keşke bu tartışmaya itiş kakışa şahit olmasaydı üzüldüm. Benim eşim bir kere yalan söyledi oda para konusunda . Ben para konusunda biraz hassasım açıkcası . Maaş hesabı düğünden dolayı -5000 deymiş . Benim bundan haberim yoktu çok sonra öğrendim yaklaşık 6 ay sonra yani onun için bozuşmuştuk. Bu yüzden o tarz konularda biraz güvenim kırık açıkcası. Eşinizi aramayın sormayın iyice burnu sürtülsün yoksa tepenize çıkacak sürekli yapıyormuş huy haline gelmiş resmen5 e yeni girdi
Huy edinmiş.Ne boyutta yalanlar soledi bilmiorm ama Belki cidden art niyeti yoktur ama farkli dusuncelerle yalana itio kendini.Al karsina konus.Psikologa gidelim de.Kızınızda varmıs.Benden diyorum ne olursa olsun doğruyu söyle diye ama yine yalan söylüyor
Evt bende kızımın şahit olmasına üzüldüm normalde tartıştığımız zaman ya başka odada ya da kızım odadayken oluyordu ama eşim iyice cıvıttı artık bide bana diyoe neden adamın hesabına baktın sananı yalan söylediysem de ne uğraşıp biliyorsun diyor şaka gibi!!Keşke bu tartışmaya itiş kakışa şahit olmasaydı üzüldüm. Benim eşim bir kere yalan söyledi oda para konusunda . Ben para konusunda biraz hassasım açıkcası . Maaş hesabı düğünden dolayı -5000 deymiş . Benim bundan haberim yoktu çok sonra öğrendim yaklaşık 6 ay sonra yani onun için bozuşmuştuk. Bu yüzden o tarz konularda biraz güvenim kırık açıkcası. Eşinizi aramayın sormayın iyice burnu sürtülsün yoksa tepenize çıkacak sürekli yapıyormuş huy haline gelmiş resmen
Evlenmeden önce germek yüzünü maalesef ki göremedim aramızda mesafe vardı toplamda 2-3 kez anca Yanyana geldik hep tlf görüştüğümüz için ualancı olduğunu bilmiyordumYalan soyleyen birine tahammul edemiyorum ben ki eski esime de edemedim.
Yani bu konu itiş- kakışla, evi terk etmeyle cozülmez ki. Adamın huyu bu nasil degişecek.
Basta yalanci biriyle evlenmemek lazim ama madem evlilik ve cocuk oldu tedavi olmasinin yolunu bulun bence. Bebisin onunde tartismayin ama biliyorum insanin siniri oyle bir bozuluyor ki cunku siz durustsunuz ve onun bu kadar cok yalanina anlam veremiyorsunuz. Allah yardimciniz olsun...
Nasıl tepki verirsiniz ben daha önce çok uyardığım için yalan konusunda patlama noktasına geldimEşlerin geldiğini söylese siz de bende geleceğim diyeceksiniz diye söylememiş belli ki. Iyi de zaten sınav yüzünden siz gitmeyecektiniz.
Yalan söylemesi hiç hoş değil ama kavganın itisip kakismaya hatta evi terketmeye kadar gelmesi kötü olmuş.
Eşim yalan söylüyor mu illaki söylüyordur bilemeyecegim ama ben böyle tepki verirmiydim. Galiba vermezdim.
Bir süre görüşme telefonlarına çıkma kapıyı kitle arkasında anahtar bırak cidden söylüyorumEvt bende kızımın şahit olmasına üzüldüm normalde tartıştığımız zaman ya başka odada ya da kızım odadayken oluyordu ama eşim iyice cıvıttı artık bide bana diyoe neden adamın hesabına baktın sananı yalan söylediysem de ne uğraşıp biliyorsun diyor şaka gibi!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?