Aynen saygı tükendi sevgi tükeniyor hep aynı olaylar bıktım artık aldatma konusunda kadın konusunda hiç bişey yakalamadım ama günlük işle ilgili filan yalanları beni bıktırdıNe yalanlar söyledi hem de..
Güya düzeldi düzelecek diye sabrettim.
Ama artık suyu ısındı.
Meslek sahibi olmuş adam olamamışlar.
Yalan söylerken yüzleri bile kızarmaz.
Kalite başka bir şey işte.
Nihayetinde saygımı tamamen kaybettiğim bu insan için
artık elim kolum kalkmaz oldu..
Saygı yok olduğunda sevgi çöp oluyor.
Aramaz zaten oda inatçıdır bendeBir süre görüşme telefonlarına çıkma kapıyı kitle arkasında anahtar bırak cidden söylüyorum
Birgün mecbur arayacak şuan nerede meselaAramaz zaten oda inatçıdır bende
Aldatma filan olmadı kadın meselesi filan olmadı ama işle ve günlük hayatla ilgiliHuy edinmiş.Ne boyutta yalanlar soledi bilmiorm ama Belki cidden art niyeti yoktur ama farkli dusuncelerle yalana itio kendini.Al karsina konus.Psikologa gidelim de.Kızınızda varmıs.
Beni kovdu gitmeyeceğimi sandı bende kalkıp hazırlanınca baktı ki ben gidiyorum kendisi gittiEn ayar olduğum cümledir"sen kızarsın diye söylemedim."cümlesi.Yahu kızacaksamda kızayım yani.Sonra bir şekilde duyunca yada öğrenince daha çok kızıyorum işte.Ne gerek var saklamaya veya yalan söylemeye değil mi.Sizin eşinizle aranızda geçen olayda gereksiz yere uzamış.Bazı erkeklerin kafasıda böyle değişik çalışıyor ne yazık ki.Konu hakkında fazla açıklama yapmak istemediklerinde,bazı şeyleri saklayabiliyor yada yalana başvurabiliyorlar.Huy bu kolay kolay değişmiyor.Evi terk etmelere kadar uzatmaya gerek yokmuş bence.
Ah canım ya, bu da kader herseyin kader oldugu gibi.Evlenmeden önce germek yüzünü maalesef ki göremedim aramızda mesafe vardı toplamda 2-3 kez anca Yanyana geldik hep tlf görüştüğümüz için ualancı olduğunu bilmiyordum
Bu huyu hemen ortaya çıkmadı ki ilk yalanını Doğumdan 3 ay sonda yakaladım o kadar çok güveniyordum ki yalan söyleyeceği aklıma dahi gelmezdi ama o yalandan sonra baktım ki hep sen kızarsın ya da saçma sapan nedenlerin arkasına sığındı hepAsla eşim yalan solemez, aksine dogruluktan ölücek benim eşim :) Ama yalanı huy etseydi asla bir dakika yanında durmazdim hic hos bir harekt deil cocugunuzda warmis bu.huyunu bildigin halde cocuk yapmanda ayri bir konu tabi :/
Dedim canım iki hafta önce işe gitti ve aradım geliyorum a abinin oradayım dedi ama araban b nin orda dedim hemen başladı sen kızarsın diye demedim dedim ki benim onla ne derdim olabilir ki ayrıca benden korkma allahtan kork yalan söyleme ben yalanı öğrendiğim zaman daha çok kızıyorum dedim baktım yine bağırmaya başladı ben konuşmadım 1 hafta film sonra geldi barıştı aradan iki hafta geçti yine aynı olayAh canım ya, bu da kader herseyin kader oldugu gibi.
Ona tatli tatlı anlattin mi, bana dogrulari soyle sana kizmam, tepki vermem ama yalan beni sogutuyor, saygimi eksiltiyor diye. Kizimiza iyi ornek olalim eger yalana alisirsa ilerde basimiza is acar falan diye konustun mu?
Dilimde tuy bitti yazmistin ama ayni seyi surekli tekrarlamak da etki etmiyor hatta can sıkici oluyor. Yani ona kizıp, tepki verme bi sure bence. Sadece yalanini yakalarsan tatlilikla hayatim dogru soylesen daha iyi olmaz mi gibi onu durustluge yonlendir ve durust olunca da odüllendir . Baska ne yapilabilir bilemedim.
Eşim iyi niyetli ancak yalan konuşuyor. Konuşma sebebi de nedense hep ben üzülmeyim diye.
Kizsamda sole sen de dogruyu sole ki ben bana durust davrandi diyim de, en azindan kizcagim sey birgun iki gun snra gider ama Yalani kaldiramam guvenimi sarsar sarsiyor de. Ki bu anlattiginiz en son olayda hic bisi yokmus yani adamin eşi gelmis ama gelmemis demis, sen zaten kendinde solemissin eşler olsa bile ben gelemem vs diye bunda yalan solencek hic bisi yokBu huyu hemen ortaya çıkmadı ki ilk yalanını Doğumdan 3 ay sonda yakaladım o kadar çok güveniyordum ki yalan söyleyeceği aklıma dahi gelmezdi ama o yalandan sonra baktım ki hep sen kızarsın ya da saçma sapan nedenlerin arkasına sığındı hep
Siz hangi dünyada yaşıyorsunuzBir süre görüşme telefonlarına çıkma kapıyı kitle arkasında anahtar bırak cidden söylüyorum
İşte benimde kızdığım nokta o benim sınavım vardı istesemde gidemezdim zaten bunu ilk toplantı var dediği zaman demiştim zaten keşke eşler de olsa ama olsa da ben gelemem ...bana diyor ki sana desem hemen AA adam karısına nasıl değer veriyor diye düşüneceksin ve tartışmada bana diyeceksin ki bak eşler gitmemesine rağmen adam eşini götürmüş diye kendi kafasından kurmuşNiye yalan soyledi ki?
Gelme diye mi? Zaten gidemezmişin
Cerez niyetine mi soyluyor yalani...
Sanki bana geçiştirmek amacli he he diyip geciyormus gibime geliyor...sanki hesap veriyormus gibi konularda
Kesin arabada çünkü bi ara bu şekilde ciddi bir kavgamız oldu gece arabada uyumuşBirgün mecbur arayacak şuan nerede mesela
anladim...savunma mekanizmasi olarak kullaniyor yalani kendisi...ve emin ol bu ona yalan gibi gelmiyor,o yuzden rahat dedigin gibi huy bu...duzelme olacagini pek sanmiyorum bu yastan sonra...İşte benimde kızdığım nokta o benim sınavım vardı istesemde gidemezdim zaten bunu ilk toplantı var dediği zaman demiştim zaten keşke eşler de olsa ama olsa da ben gelemem ...bana diyor ki sana desem hemen AA adam karısına nasıl değer veriyor diye düşüneceksin ve tartışmada bana diyeceksin ki bak eşler gitmemesine rağmen adam eşini götürmüş diye kendi kafasından kurmuş
Eee ne yapmalı siz fikir verin o zaman . Adamla konuşuyor adam anlamıyor kaldığı yerden devam . Kadın bu durumda ne yapmalıSiz hangi dünyada yaşıyorsunuz
Bu yapmasını istediğiniz şey bebek oyuncağı gibi bir tepki
Kızımın karakteri bana benziyorum şükür ki eşime benzemedi gerçekten o zaman çok üzülürdümanladim...savunma mekanizmasi olarak kullaniyor yalani kendisi...ve emin ol bu ona yalan gibi gelmiyor,o yuzden rahat dedigin gibi huy bu...duzelme olacagini pek sanmiyorum bu yastan sonra...
Cok yorucu...kizina bulasmasin bu huyu sadece dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?