Eşin yalan söylemesi

Bu adam bunu huy edindiyse yalanı öğrenseniz bile kızmadan kızmadan her yalanının sebebini sorun ve o ada bırakın. Belki böyle her yalanda aynı yolu izlerseniz tepki vermediğiniz görünce doğruyu söyleme yoluna gider. Tabi bunu uzun süre yapacaksınız bir kaç yalan için değil. Bilmiyorum denediniz mi.

Yani birsey saklasa yinede yalan söylemeyw gerek yoktu nasil olsa gidemicektik bence sadece aliskanlik olmus onda yalan söylemek ...

Denememiştim deneyeceğim tşk ler en son söz verdi ne olursa olsun söylemeyeceğim diye ama yalancı bir insan hemen değişeceğini sanmıyorum bende inanmış gibi yaptım ama bir daha yalanını yakalarsam dediğiniz yöntemi deneyeceğim

Bir insanın hemen değişmesini bekleyemezsiniz keza bu aileden yerleşmiş bir huy olduğunda hiç kolay değil. Biraz sabır ve zamanla aşılamayacak şey yoktur. Umarım çözüme kavuşur.

Ben eşimi 1-2 yıla kadar yalan söylemez sanırdım.. ÇÜNKÜ Az adım atar ama sağlam atardı.. mesela bana sürpriz yapacak olurdu yalan söylemesi gerekirdi saçmalardı beceremezdi. İnsn yaş aldıkça anlıyor ki kimseye güvenmeyeceksin... yalan söylemez- yalan söylemem-aldatmaz-aldatmam- bırakmaz-bırakmam-kimseye bakmaz-bakmam vs vs vs demeyeceksin. Hayat bu her şey olabiliyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…