Tabi ki yalank
O da yalan. Agiz aliskanligi, yalan konusmadan dayanamiyor
Söylüyor. Ben de ona güvenmiyorum o yüzdenmerhabalar arkadaşlar ; 6 yıllık evliyim bir kızım var eşim çok yalan söyler bende tam aksine yalandan nefret ederim ama ya sen kızarsın diye söylemedim ya da söylediği yalanı inkar eder ailesi de çok yalancı yani anlayacağınız ailece yalan söylemeye meyilli bir aileleler kaç yıldır bana ne olursa olsun yalan söyleme diye diye dilimde tüy bitti ... gelelim son olayımıza eşimin bir buçuk ay filan önce toplantısı vardı eşim mühendis ve bir firma da çalışıyor çalışanların hepsi erkek müşterilerde erkek sadece 3-5 tane kadın çalışan var eşim dediki müşteri toplantısı yapılacak Türkiye geneli müşterilere balo filan yapılacak bende dedim ki keşke eşler de gelebilseydi bende gelirdim ama gerçi eşler gelse bile o gün benim sınavım var istesem de gelemem dedim oda evet filan dedi konu kapandı gitti .... toplantıya gitti bende sordum kimler geldi diye oda söyledi gelenleri bitek orda çalışan 3 kız ve patron eşleri vardı dedi....
ayrıca bir müşterisi var (x diyeyim adına ) x abi neden tek geldi yanında çalışan neden gelmedi dedim bilmem tek geldi dedi toplantıdan geldi sürekli konuştuk filan bugün what sap tan bakıyordum baktım x abi eşiyle birlikte o yemekte foto çekip profil yapmış ! Eşime dedim x abi toplantıya yalnız mı geldi evet dedi ,dedim ki benden neden saklıyorsun karısıda yanında evet dedi karısı gelmiş haberim Yok! sonra dedi yemekte gördüm kıvırdı anlayacağınız ...dedim bu olayda ne var neden benden saklıyorsun yani saklama sebebini anlamadım ...tartıştık .. dedim bıktım yalanlarından oda bana hakaret etti o zaman çık git evden dedi bende kızıma kalk gidelim dedim kızım kalsın sen git dedi ölsem sana bırakmam kızımı dedim beni itti odadan çıkardı güya kızımı vermeyecek ben dedim kızım olmadan çıkmam evden aldım kızımı Kızımın kıyafetini giydirirken baktım diyor ki mutlu ol sen otur evinde ben giderim diye çıktı gitti ... şimdi sizlere soruyorum eşleriniz yalan söylüyor mu ???
Ne yazikki bi kac defa anlamisimdir yalan soyledigini ama kendiside itiraf edip ozur diledi. Ama bizde Kv de cok yalan var, bu bana karsi olsun baskalarina bahane adi altinda yalan soyler, ben buna tahammul bile edemiyorummerhabalar arkadaşlar ; 6 yıllık evliyim bir kızım var eşim çok yalan söyler bende tam aksine yalandan nefret ederim ama ya sen kızarsın diye söylemedim ya da söylediği yalanı inkar eder ailesi de çok yalancı yani anlayacağınız ailece yalan söylemeye meyilli bir aileleler kaç yıldır bana ne olursa olsun yalan söyleme diye diye dilimde tüy bitti ... gelelim son olayımıza eşimin bir buçuk ay filan önce toplantısı vardı eşim mühendis ve bir firma da çalışıyor çalışanların hepsi erkek müşterilerde erkek sadece 3-5 tane kadın çalışan var eşim dediki müşteri toplantısı yapılacak Türkiye geneli müşterilere balo filan yapılacak bende dedim ki keşke eşler de gelebilseydi bende gelirdim ama gerçi eşler gelse bile o gün benim sınavım var istesem de gelemem dedim oda evet filan dedi konu kapandı gitti .... toplantıya gitti bende sordum kimler geldi diye oda söyledi gelenleri bitek orda çalışan 3 kız ve patron eşleri vardı dedi....
ayrıca bir müşterisi var (x diyeyim adına ) x abi neden tek geldi yanında çalışan neden gelmedi dedim bilmem tek geldi dedi toplantıdan geldi sürekli konuştuk filan bugün what sap tan bakıyordum baktım x abi eşiyle birlikte o yemekte foto çekip profil yapmış ! Eşime dedim x abi toplantıya yalnız mı geldi evet dedi ,dedim ki benden neden saklıyorsun karısıda yanında evet dedi karısı gelmiş haberim Yok! sonra dedi yemekte gördüm kıvırdı anlayacağınız ...dedim bu olayda ne var neden benden saklıyorsun yani saklama sebebini anlamadım ...tartıştık .. dedim bıktım yalanlarından oda bana hakaret etti o zaman çık git evden dedi bende kızıma kalk gidelim dedim kızım kalsın sen git dedi ölsem sana bırakmam kızımı dedim beni itti odadan çıkardı güya kızımı vermeyecek ben dedim kızım olmadan çıkmam evden aldım kızımı Kızımın kıyafetini giydirirken baktım diyor ki mutlu ol sen otur evinde ben giderim diye çıktı gitti ... şimdi sizlere soruyorum eşleriniz yalan söylüyor mu ???
İlk sene çok yalanlar söyledi boşanmaya getirdim işi sonra doğru konuşmaya başladı bu seferde ben paronaya oldm sanki yaşan söylüyo gibi geliyordu hep oda dediğini ispatlamadan durmuyo sağolsun düzeldi yanimerhabalar arkadaşlar ; 6 yıllık evliyim bir kızım var eşim çok yalan söyler bende tam aksine yalandan nefret ederim ama ya sen kızarsın diye söylemedim ya da söylediği yalanı inkar eder ailesi de çok yalancı yani anlayacağınız ailece yalan söylemeye meyilli bir aileleler kaç yıldır bana ne olursa olsun yalan söyleme diye diye dilimde tüy bitti ... gelelim son olayımıza eşimin bir buçuk ay filan önce toplantısı vardı eşim mühendis ve bir firma da çalışıyor çalışanların hepsi erkek müşterilerde erkek sadece 3-5 tane kadın çalışan var eşim dediki müşteri toplantısı yapılacak Türkiye geneli müşterilere balo filan yapılacak bende dedim ki keşke eşler de gelebilseydi bende gelirdim ama gerçi eşler gelse bile o gün benim sınavım var istesem de gelemem dedim oda evet filan dedi konu kapandı gitti .... toplantıya gitti bende sordum kimler geldi diye oda söyledi gelenleri bitek orda çalışan 3 kız ve patron eşleri vardı dedi....
O konuda doğru söylüyor çünkü başka müşterinin karısı yok toplam 300 erkek bir tek o bayinin kaprisi var fotoğraflarda ve orda çalışan 3-5 tane kadın ve patronların eşleri toplam 10 kadın filan ama bana diyor ki ben sana oda karısını getirmiş deseydim sende bak karısına çok değer veriyor ki 300 erkeğin içine sırf karısı istiyor diye getirdiSadece yalan değil ki, sizin o toplantıya gitmenizi de istememiş. Kimsenin eşi gelmiyor yalanı ile sizi uzak tutmaya çalışmış. Bence bu da en az yalan kadar üzerinde durulması gereken bir konu; neden istemedi?
9 yıllık evliyim, eşimin bir kere bile yalan söylediğini hatırlamıyorummerhabalar arkadaşlar ; 6 yıllık evliyim bir kızım var eşim çok yalan söyler bende tam aksine yalandan nefret ederim ama ya sen kızarsın diye söylemedim ya da söylediği yalanı inkar eder ailesi de çok yalancı yani anlayacağınız ailece yalan söylemeye meyilli bir aileleler kaç yıldır bana ne olursa olsun yalan söyleme diye diye dilimde tüy bitti ... gelelim son olayımıza eşimin bir buçuk ay filan önce toplantısı vardı eşim mühendis ve bir firma da çalışıyor çalışanların hepsi erkek müşterilerde erkek sadece 3-5 tane kadın çalışan var eşim dediki müşteri toplantısı yapılacak Türkiye geneli müşterilere balo filan yapılacak bende dedim ki keşke eşler de gelebilseydi bende gelirdim ama gerçi eşler gelse bile o gün benim sınavım var istesem de gelemem dedim oda evet filan dedi konu kapandı gitti .... toplantıya gitti bende sordum kimler geldi diye oda söyledi gelenleri bitek orda çalışan 3 kız ve patron eşleri vardı dedi....
Kızının yanında onun yalanını çıkarmasan iyimismerhabalar arkadaşlar ; 6 yıllık evliyim bir kızım var eşim çok yalan söyler bende tam aksine yalandan nefret ederim ama ya sen kızarsın diye söylemedim ya da söylediği yalanı inkar eder ailesi de çok yalancı yani anlayacağınız ailece yalan söylemeye meyilli bir aileleler kaç yıldır bana ne olursa olsun yalan söyleme diye diye dilimde tüy bitti ... gelelim son olayımıza eşimin bir buçuk ay filan önce toplantısı vardı eşim mühendis ve bir firma da çalışıyor çalışanların hepsi erkek müşterilerde erkek sadece 3-5 tane kadın çalışan var eşim dediki müşteri toplantısı yapılacak Türkiye geneli müşterilere balo filan yapılacak bende dedim ki keşke eşler de gelebilseydi bende gelirdim ama gerçi eşler gelse bile o gün benim sınavım var istesem de gelemem dedim oda evet filan dedi konu kapandı gitti .... toplantıya gitti bende sordum kimler geldi diye oda söyledi gelenleri bitek orda çalışan 3 kız ve patron eşleri vardı dedi....
Gitmeyecektim ben zaten çünkü eşler gitmiyorlardı sadece patronların eşi balı kısmında gelip yemek yiyip canlı müzik vardı dinleyip dönmüşler ala müşterilerin eşleri gitmeyecekti sadece o müşteri karısı girmek istediği için götürmüş bende bak adam karısına değer veriyor dememem için söylememiş eşimin açıklamadı bu fotoğrafları gördüm gerçekten sadece patron eşleri ve bir kaç tane çalışan kadın var onun doşında müşteri ve çalışanlar hep erkekNiye o toplanttiya gelmemenizi istemiş aca,merak ettim
Keşke benim eşimde hep doğruyu söyleseEsimin bana soyledigi ben sana yalan soylemem cunku senin de bana soylemeni istemem. İnanıyorum da fakat benimki de saklıyor mesela. Ben sormadikca anlatmaz .benim desmem lazım biraz. Ama sorarsam kizacagimi bilse de dogruyu soyler.
Yalan söylemek iyi devil tabi ama bu huy degisir mi bilemedim.
Sevindim düzelmesine eşimde inş düzelirİlk sene çok yalanlar söyledi boşanmaya getirdim işi sonra doğru konuşmaya başladı bu seferde ben paronaya oldm sanki yaşan söylüyo gibi geliyordu hep oda dediğini ispatlamadan durmuyo sağolsun düzeldi yani
Maşallah ne güxel darısı eşimin başına9 yıllık evliyim, eşimin bir kere bile yalan söylediğini hatırlamıyorum
Zaten o da benim gibi yalandan nefret eder.
Ben eşime mutfakta sordum sakince kızım odadaydı eşim abartarak kızımın olduğu odaya gitti o şekilde duyduKızının yanında onun yalanını çıkarmasan iyimis
Hepsi bir imtihan bana çok düzelmicek gibi geldi blöf yapmadm gerçekten ayrılacaktım ama sonra bi kaza geldi başına eşimin neolduysa düzeldi çok şükür sadece sabredin ama çabalayında pes etmeyin elbet düzelirSevindim düzelmesine eşimde inş düzelir
Tşk ederim güxel düşünceniz için amin inşallah söylediğiniz gibi düzelirHepsi bir imtihan bana çok düzelmicek gibi geldi blöf yapmadm gerçekten ayrılacaktım ama sonra bi kaza geldi başına eşimin neolduysa düzeldi çok şükür sadece sabredin ama çabalayında pes etmeyin elbet düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?