Eşin yalan söylemesi

k

O da yalan. Agiz aliskanligi, yalan konusmadan dayanamiyor
Tabi ki yalan
Saat 8 i 20 geçse
Kişi saat 8 bucuk dese
Yalan.....
Biraz karakterli olsalar sorun yok aslinda
Doğruyu söyle he söylemek istemiyosan
Yalan yerine
Bunu söylemek istemiyorum de ,olsun bitsin

Merhaba
Benim eşimede çok yalan sogluyor bir yillik evliyim yalamlarindan bıkmis durumdayım büyük küçük ufak tefek herseye yalan sogluyor ayrıca altinlarimi düğünde taktikleri ve kendime ait sekiz altınim vardı onlaRida aldi satti uçan kuşa borcu var ne yapcam bilmiyorum Bana akıl verin ne olur cildiricam

Söylüyor. Ben de ona güvenmiyorum o yüzden

Ne yazikki bi kac defa anlamisimdir yalan soyledigini ama kendiside itiraf edip ozur diledi. Ama bizde Kv de cok yalan var, bu bana karsi olsun baskalarina bahane adi altinda yalan soyler, ben buna tahammul bile edemiyorum

Sadece yalan değil ki, sizin o toplantıya gitmenizi de istememiş. Kimsenin eşi gelmiyor yalanı ile sizi uzak tutmaya çalışmış. Bence bu da en az yalan kadar üzerinde durulması gereken bir konu; neden istemedi?

İlk sene çok yalanlar söyledi boşanmaya getirdim işi sonra doğru konuşmaya başladı bu seferde ben paronaya oldm sanki yaşan söylüyo gibi geliyordu hep oda dediğini ispatlamadan durmuyo sağolsun düzeldi yani

Sadece yalan değil ki, sizin o toplantıya gitmenizi de istememiş. Kimsenin eşi gelmiyor yalanı ile sizi uzak tutmaya çalışmış. Bence bu da en az yalan kadar üzerinde durulması gereken bir konu; neden istemedi?
O konuda doğru söylüyor çünkü başka müşterinin karısı yok toplam 300 erkek bir tek o bayinin kaprisi var fotoğraflarda ve orda çalışan 3-5 tane kadın ve patronların eşleri toplam 10 kadın filan ama bana diyor ki ben sana oda karısını getirmiş deseydim sende bak karısına çok değer veriyor ki 300 erkeğin içine sırf karısı istiyor diye getirdi

Yalan söyleyen eş Allah düşman başına vermesin tam insani delirtecek cinsten.
Benimkide öyle maalesef.
Kızacağım birşey oldumu eviriyor çeviriyor hayır ne anlar insan yalan söylemekten.
Dürüst ol baş üstünde yerin var nefret ettim artık.
İşin kötü tarafı zamanla hiçbirşeye inanmıyorsun mesela ben!!! Birşey söylese hadi be ordan diyorum birde gülüyor ağzına yumruk vurasım geliyor ama işte kıyamıyosun.
Çok zor durumun iyi anlıyorum seni.

9 yıllık evliyim, eşimin bir kere bile yalan söylediğini hatırlamıyorum
Zaten o da benim gibi yalandan nefret eder.

Kızının yanında onun yalanını çıkarmasan iyimis

Çok çok aşırı sık olan ve gerekli olmayan yer ve zamanlarda da söylenen yani kronik zincirleme olan yalanların dışında kalan yalanların hastalık olduğunu düşünmüyorum.

Kıvırma ,sıyrılma ,üste çıkma yada ezici güç olma yada senden daha zekiyim bak seni kandırabiliyorum olaylarında ahlaksızlık olduğunu düşünüyorum.

Göz göre göre yalan konuşan insana saygı duyulmaz.çünkü ahlaksızdır o.

Kalıplaştırılı benimsenmiş kişisel ahlak kurallarının da değişmesi çok çok zordur bana göre.

Esimin bana soyledigi ben sana yalan soylemem cunku senin de bana soylemeni istemem. İnanıyorum da fakat benimki de saklıyor mesela. Ben sormadikca anlatmaz .benim desmem lazım biraz. Ama sorarsam kizacagimi bilse de dogruyu soyler.
Yalan söylemek iyi devil tabi ama bu huy degisir mi bilemedim.

Niye o toplanttiya gelmemenizi istemiş aca,merak ettim

Niye o toplanttiya gelmemenizi istemiş aca,merak ettim
Gitmeyecektim ben zaten çünkü eşler gitmiyorlardı sadece patronların eşi balı kısmında gelip yemek yiyip canlı müzik vardı dinleyip dönmüşler ala müşterilerin eşleri gitmeyecekti sadece o müşteri karısı girmek istediği için götürmüş bende bak adam karısına değer veriyor dememem için söylememiş eşimin açıklamadı bu fotoğrafları gördüm gerçekten sadece patron eşleri ve bir kaç tane çalışan kadın var onun doşında müşteri ve çalışanlar hep erkek

Keşke benim eşimde hep doğruyu söylese

Sevindim düzelmesine eşimde inş düzelir

Sevindim düzelmesine eşimde inş düzelir
Hepsi bir imtihan bana çok düzelmicek gibi geldi blöf yapmadm gerçekten ayrılacaktım ama sonra bi kaza geldi başına eşimin neolduysa düzeldi çok şükür sadece sabredin ama çabalayında pes etmeyin elbet düzelir

Tşk ederim güxel düşünceniz için amin inşallah söylediğiniz gibi düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…