- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.414
- 113
Bunun icin yuvani yikma ozman.Cunku bir rahatsizlik onunkisi belli.Doktora muhakkak gidin.Mitamoni olabilir.Aldatma filan olmadı kadın meselesi filan olmadı ama işle ve günlük hayatla ilgili
Yalan söyleyen adam bunu ahlak edildiyse hep söyler maalesef bu çok kötü bir bağımlılık.ya yalanları yakaladığında sanki gormemis duymamış gibi yapacaksınız da olmayacak.oda yalanların içinde hiç tepki almadan bozum bozum bozulacak.hayat böyle sürecek.yada söylenen yalanlar sizi etkiliyorsa zarar verecek derecede evliliğe bu iş burda bitecek.ben hayatta şunu çok iyi öğrendim ve anladım ki maalesef insan kendini çok belli ediyor.konu sahibinin eşi hiç makbul adam degilEee ne yapmalı siz fikir verin o zaman . Adamla konuşuyor adam anlamıyor kaldığı yerden devam . Kadın bu durumda ne yapmalı
Nasıl tepki verirsiniz ben daha önce çok uyardığım için yalan konusunda patlama noktasına geldim
Bide manasiz bi yalan dimi ..Benden diyorum ne olursa olsun doğruyu söyle diye ama yine yalan söylüyor
Aynen büyük bir olay olsa anlarım belki ama saçma sapan şeyler ile ilgiliBide manasiz bi yalan dimi ..
Hani paçayı felan kurtarmak için de degil...
Görmemiş givi yapamıyorum her defasında uyarıyorum konuşuyorum ama ona göre yine suçlu benim her konuda madem öyle gerçeği araştırıp bulma huzuru bozdun için rahatladı mı diyorYalan söyleyen adam bunu ahlak edildiyse hep söyler maalesef bu çok kötü bir bağımlılık.ya yalanları yakaladığında sanki gormemis duymamış gibi yapacaksınız da olmayacak.oda yalanların içinde hiç tepki almadan bozum bozum bozulacak.hayat böyle sürecek.yada söylenen yalanlar sizi etkiliyorsa zarar verecek derecede evliliğe bu iş burda bitecek.ben hayatta şunu çok iyi öğrendim ve anladım ki maalesef insan kendini çok belli ediyor.konu sahibinin eşi hiç makbul adam degil
Ona göre ben şizofrenim :) şaka gibi ama gerçek söylediği yalanı unutunca bir sonrakine aynı konu ile ilgili başka yalan söylüyor bende geçen defa böyle dememiştin diyorum şizofrensin ben öyle bişey demedim diyorBunun icin yuvani yikma ozman.Cunku bir rahatsizlik onunkisi belli.Doktora muhakkak gidin.Mitamoni olabilir.
Oyy zoor...Allah yardimcin olsun be guzelim.ciddiye alınacak bir konu.Ona göre ben şizofrenim :) şaka gibi ama gerçek söylediği yalanı unutunca bir sonrakine aynı konu ile ilgili başka yalan söylüyor bende geçen defa böyle dememiştin diyorum şizofrensin ben öyle bişey demedim diyor
Başımdan pay biçerek yaziyorumAynen büyük bir olay olsa anlarım belki ama saçma sapan şeyler ile ilgili
Iyki cekmemis.benim k.validem de yalan soyler.ama yalan soylemek icin değil, o anda geldiği gibi konuşur. Orngn sacma bi dikis makinasi aldi3 yildir evliyiz, kucucuk yalanini bile gormedim
Sinirleneceyim ve ya uzuleceyim bir konu olsa bile anlatir. Bu huyunu da cok seviyorum
Kv cok yalancidir cok sukur esim ona cekmemis. Kv-nin yalanini uzune vurursun umurunda olmaz. Nefret ediyorum yalanci insanlara ...
Benim eşimin ailesi de çok yalancı eşimde onlara benziyorIyki cekmemis.benim k.validem de yalan soyler.ama yalan soylemek icin değil, o anda geldiği gibi konuşur. Orngn sacma bi dikis makinasi aldi
Begenmiyo satmak istiyo
Millete de cocuk kafasini vuruyo vs diyo
Benim oglumdan bahsediyo
Ara sira gidiyoruz ve hiiic vurmadi kafayi..
Yoo vurmadi nie yanlış anlatyosun deyince
Ee vurur belki diyo
Yani rast gele konuşunca, ağız alismissa dikkat etmezlere cikiyo yalanlar
Ben bazı konularda yorum bile yapmıyorum ki demesin herşeye konuşuyor diye ama o anlatınca ben sanki abartıyormuşum gibi anlatıyor ama aslında ilin kolayına kaçıyor yalan söyleyip lafları uzatmıyorBenim eşim bi kere söyledi gorumin borcu vardı aldinmi dedim aldım dedi sonra bi ara sordum almadım dedi öyle bi söylemişti burnundan getirdim halada yüzüne vururum onu onun dışında herseyisoyler bana esinizin yalan söylemesi sizle gitmek istememsi galiba buda kötü bişey neden ole bişey yapmis onu sorgulayin
Ona göre sorun bende olduğu için umursamıyorOyy zoor...Allah yardimcin olsun be guzelim.ciddiye alınacak bir konu.
Al işte işin sonunda karşılayacağı olasi bi ihtimal yüzünden, ugrasmamak için atiyolar yalanlari..İşte benimde kızdığım nokta o benim sınavım vardı istesemde gidemezdim zaten bunu ilk toplantı var dediği zaman demiştim zaten keşke eşler de olsa ama olsa da ben gelemem ...bana diyor ki sana desem hemen AA adam karısına nasıl değer veriyor diye düşüneceksin ve tartışmada bana diyeceksin ki bak eşler gitmemesine rağmen adam eşini götürmüş diye kendi kafasından kurmuş
Ben bazı konularda yorum bile yapmıyorum ki demesin herşeye konuşuyor diye ama o anlatınca ben sanki abartıyormuşum gibi anlatıyor ama aslında ilin kolayına kaçıyor yalan söyleyip lafları uzatmıyor
O da yalan. Agiz aliskanligi, yalan konusmadan dayanamiyorIyki cekmemis.benim k.validem de yalan soyler.ama yalan soylemek icin değil, o anda geldiği gibi konuşur. Orngn sacma bi dikis makinasi aldi
Begenmiyo satmak istiyo
Millete de cocuk kafasini vuruyo vs diyo
Benim oglumdan bahsediyo
Ara sira gidiyoruz ve hiiic vurmadi kafayi..
Yoo vurmadi nie yanlış anlatyosun deyince
Ee vurur belki diyo
Yani rast gele konuşunca, ağız alismissa dikkat etmezlere cikiyo yalanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?