Eşin yalan söylemesi

Eee ne yapmalı siz fikir verin o zaman . Adamla konuşuyor adam anlamıyor kaldığı yerden devam . Kadın bu durumda ne yapmalı
Yalan söyleyen adam bunu ahlak edildiyse hep söyler maalesef bu çok kötü bir bağımlılık.ya yalanları yakaladığında sanki gormemis duymamış gibi yapacaksınız da olmayacak.oda yalanların içinde hiç tepki almadan bozum bozum bozulacak.hayat böyle sürecek.yada söylenen yalanlar sizi etkiliyorsa zarar verecek derecede evliliğe bu iş burda bitecek.ben hayatta şunu çok iyi öğrendim ve anladım ki maalesef insan kendini çok belli ediyor.konu sahibinin eşi hiç makbul adam degil

Işte o yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu arbededen önce mutlaka oturup konuştuğunuz zamanlarda olmuştur. Bazı insanlar gerçekten laftan anlamıyor. Güzellikle konuşuyorsun olmaz kusersin olmaz aglarsin olmaz. Allah yardımcınız olsun gerçekten huylu huyundan vazgeçmiyor.
Nasıl tepki verirsiniz ben daha önce çok uyardığım için yalan konusunda patlama noktasına geldim

Görmemiş givi yapamıyorum her defasında uyarıyorum konuşuyorum ama ona göre yine suçlu benim her konuda madem öyle gerçeği araştırıp bulma huzuru bozdun için rahatladı mı diyor

Bunun icin yuvani yikma ozman.Cunku bir rahatsizlik onunkisi belli.Doktora muhakkak gidin.Mitamoni olabilir.
Ona göre ben şizofrenim :) şaka gibi ama gerçek söylediği yalanı unutunca bir sonrakine aynı konu ile ilgili başka yalan söylüyor bende geçen defa böyle dememiştin diyorum şizofrensin ben öyle bişey demedim diyor

Oyy zoor...Allah yardimcin olsun be guzelim.ciddiye alınacak bir konu.

3 yildir evliyiz, kucucuk yalanini bile gormedim
Sinirleneceyim ve ya uzuleceyim bir konu olsa bile anlatir. Bu huyunu da cok seviyorum
Kv cok yalancidir cok sukur esim ona cekmemis. Kv-nin yalanini uzune vurursun umurunda olmaz. Nefret ediyorum yalanci insanlara ...

Aynen büyük bir olay olsa anlarım belki ama saçma sapan şeyler ile ilgili
Başımdan pay biçerek yaziyorum
Esinizi cok tenkid ediyorsaniz,
Sizinle sözlü munakasa ettiğinde basarili olamiyosa,
Bu münakaşalara girecek gücü kendinde bulmuyorsa,
Basitte olsa yalan söyleyebiliyorlar.
X abinin eşi geldiyse beni nie davet etmedin diyeceksiniz diye,size aciklama yapmak yada devaminda gelecek tartismaya girmemek için,
Yok gelmedi demek daha kolay .
Benim ki biyigini kesmis bigun(ben istedim diye bırakmıştı)
Işte berber kaçırdı mecbur komple kestik vs..
Sonra(ben cok ayrıntıciyimdir,ayrintilari sorarim)
Ortaya cikti ki kendi istemis kesmeyi..
Sonra nie yalan konustun diye gelsin kavga..
-ben istedim kestim,biyik birakmak istemiyorum dese ne diyebilirim ki.
Ama yalan soylemek daha kolay,
Allahtan korkmak gerek
Yalan söz söylemek bu kadar kolay olmamali...

Benim eşim bi kere söyledi gorumin borcu vardı aldinmi dedim aldım dedi sonra bi ara sordum almadım dedi öyle bi söylemişti burnundan getirdim halada yüzüne vururum onu onun dışında herseyisoyler bana esinizin yalan söylemesi sizle gitmek istememsi galiba buda kötü bişey neden ole bişey yapmis onu sorgulayin

Iyki cekmemis.benim k.validem de yalan soyler.ama yalan soylemek icin değil, o anda geldiği gibi konuşur. Orngn sacma bi dikis makinasi aldi
Begenmiyo satmak istiyo
Millete de cocuk kafasini vuruyo vs diyo
Benim oglumdan bahsediyo
Ara sira gidiyoruz ve hiiic vurmadi kafayi..
Yoo vurmadi nie yanlış anlatyosun deyince
Ee vurur belki diyo
Yani rast gele konuşunca, ağız alismissa dikkat etmezlere cikiyo yalanlar

Benim eşimin ailesi de çok yalancı eşimde onlara benziyor

Ben bazı konularda yorum bile yapmıyorum ki demesin herşeye konuşuyor diye ama o anlatınca ben sanki abartıyormuşum gibi anlatıyor ama aslında ilin kolayına kaçıyor yalan söyleyip lafları uzatmıyor

Al işte işin sonunda karşılayacağı olasi bi ihtimal yüzünden, ugrasmamak için atiyolar yalanlari..

Erkeklerin suç bastırma yöntemlerinden biri abartip üste cikma yöntemi bence sende ona yalan soyle belki anlar
Ben bazı konularda yorum bile yapmıyorum ki demesin herşeye konuşuyor diye ama o anlatınca ben sanki abartıyormuşum gibi anlatıyor ama aslında ilin kolayına kaçıyor yalan söyleyip lafları uzatmıyor

Bu zamana kadar yalanı yakalamadim bilmiyorum. Nereye gitse söyler resim atar görüntülü arar istemem aslında böyle yapmasını.

k
O da yalan. Agiz aliskanligi, yalan konusmadan dayanamiyor

gerçekten çocuğunuzu böyle bir adam ve ailesiyle mi yetiştireceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…