- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi Sonsuzum0101
-
Benim esimi sanki anlattin 9 degilde butun kizlarin esinin kotu huylari benimkinde var :))) canim saka bir yana boyle oldugu icin esim biraz abartti bilziklerm yuzuklrm yok oldu araba sattik kar i yok oldu bizim kackez elektirigmzi kestiler ama cok kotu birsey bencede millet e dagitip dururCebinde para yok ama gönlü milyonerson 5 lirasi olsa baskasi icin harcayabilir. Kendi durumu yokken baskasinin daha cok ihtiyaci var diye bir baskasina verir Parasini. Bu botle soyleyince kulaga hos gelebilir merhametli adam diye ama, malesef uzun vadede evini, faturasini, kirasini aksatiyorsa malesef can sikiyor.
Boylede zor Allah yardimcin olsun evine cimri olmasi kotusorumsuz pinti evine cimri.aile kavramı düzeni yok.hadi öğrenmemiştir ama aile düzeni ve önemini öğrenmeye de direniyor.benden başka herkese yaranacağım diye ne yapacağını şaşırıyor.yardım eder yardım görmez. onu tehlikelere karşı uyaran insanları ona değer verip hediye alanları azarlar.ona tekme atan ayağı yalar.
bu zamana kadar böyle gitti mobilyacı arkadaşına yardıma gittiğinden beri onlarda karılık kocalık ne demek öğrendi gibi ama korkuyorum evli bir adam evliliğini tehlikeye atacak kadar sapıtırsa bedelini ödemeli.uzun hikaye ama kısaca ben onun hayatında olmasam hayatını kendi anne ve babası tehlikeye atacak kendi ailesi ve akrabaları çiğ çiğ yiyecekler resmen.Boylede zor Allah yardimcin olsun evine cimri olmasi kotu
Ayy ne bicim insanlar benim esimin aileside oyle biz 7 ay ayri yasadik onlar yuzunden bosanma davasi actim yediler orada onu iyice degisik ya vallabu zamana kadar böyle gitti mobilyacı arkadaşına yardıma gittiğinden beri onlarda karılık kocalık ne demek öğrendi gibi ama korkuyorum evli bir adam evliliğini tehlikeye atacak kadar sapıtırsa bedelini ödemeli.uzun hikaye ama kısaca ben onun hayatında olmasam hayatını kendi anne ve babası tehlikeye atacak kendi ailesi ve akrabaları çiğ çiğ yiyecekler resmen.
En anlamli ozet bu olsa gerekEşim olması
Evlenmeden önce iyiydik sankiEn anlamli ozet bu olsa gerek
Ayneeen kokmuş çorabını bile ben çıkarıyorum arkadaşCok daginik benim esim ya cocuklardan cok evi pisletiyor
Bazi erkekler cok titiz ama oylede zorAyneeen kokmuş çorabını bile ben çıkarıyorum arkadaş
Olsun ama ya yine de benim eşim. Hasta olurum başımda bekler çorbamı yapar çocukları başına bırakır giderim tabi gelince evde darbe çıkmış olur resmen ama o kadar da olucak yaniBazi erkekler cok titiz ama oylede zor
Ayy o bizde de varÇocuklara koyduğum kuralları esnetmesi.Her zaman ama her zaman
Yine esim yine aksam ne istersen onu yap menunuzde neler var kizlarAyy o bizde de var
200 tl verdi az önce 1 hafta ne istersen onu yap diyorYine esim yine aksam ne istersen onu yap menunuzde neler var kizlar
Dun valla kiymali sac yaptim yaninada canim birsey istemedi yapmadim :)200 tl verdi az önce 1 hafta ne istersen onu yap diyor
Sende ne var
SüpermişDun valla kiymali sac yaptim yaninada canim birsey istemedi yapmadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?