Aynn canm evet ben başından soylemistim dna en en önemlisi canm bizide haberdar ınslalh herşey güzel olacak canmKızlar benden küçüksünüz yada benden büyük farkmez ama size bir tavsiyem var. Bende burda okudum öğrendim herşeyi. Bizimde a kaliteli embriyo oluyoşuyor ama tutmuyor. Eşimin ileri hareket problemi yüzünden diyorduk ama tüp bebekte önemli değilmiş. Biz dna hasar testi yaptırcaz en başta yaptırmamız gerekeni hemde. Hiç bir doktor söylemedi burda ögrendim. Tüp bebek öncesi rahminize baktırın ve eşinizin sperm test sonucu iyi olsa dahi dna hasar testi yaptırmasına dikkat edin. Geç kalmayın bizim gibi. Ben burda öğrenmesen hala deniyo olurduk. Ama çok geç verdiler termini . Olsun bekliycez. Ama lütfen tüp bebek öncesi testlerinizi yaptırın ona göre yol izleyin.
Öyle canm öyle en doğru kararı vermisisniz nerde yaptiracaksiniz kaan aydos ta miAllah razı olsun sizden sizin sayenizde öğrendim. Haber veririm sonuçlar onuncu ayda çıkar çünkü tandevu 18 eylülde düşünün bir ay önce almıştık. Onun sonuçlarına göre yeniden deniycez tüp bebek. Eğer hasarlıysa boş yere umut ve zaman kaybı malesef
canim gecmis olsun oncelikle. bence proxeed plusta baslasin esin üc ay kullansin sabah ve aksam. maliyeti biraz fazla ama bebek olacaksa denemeye deger. bir paketi onbes gun gidiyor. bitkisel seylerde denemez istersen keciboynuzu kürü veya eczanelerde satilan keciboynuzu özünü yedirmelisin. havuc suyuda cok faydali eger havuc suyunu kür olarak kullanacaksan keciboynuzu kürü ile ayni anda degil dönüsumlu olarak kullanmalisiniz. allah yardimciniz olsunBen de aylardır bebeğim olmuyor PKOS'tan dolayı diye kendimi yiyordum. Bu gün eşime sperm testi yapıldı. sayı 25 milyon ama hareketlilik yok denecek kadar az çıktı. doktor l-carnitin l-arjinin verdi. 3 ay sonra tekrar kontrol dediler. bu arada kilo versin dikkatli yaşasın dediler.
biraz moralim bozuldu aslında ama inşallah düzelir. bitkisel birşeyler de denemek gerekir mi ki
Anladim canm herşey gönlünüzce olsun ınslalh yaaaa elbet birgün hayırlısıyla gelecek bebisler türk doktorlarımız gerçekten işinde başarılıYok canım biz almanyada yaşıyoruz. Bonn üniversidesi yapıyormuş heryer de yapmıyor malesef. Ücretli yaptırmak istedik öyle biryer bulamadık. Doktor eşime en yeni aletler orda çok iyi araştırıyor demiş. bende duymuştum zaten iyi araştırıyorlarmış. İnş tedavisi olamayan birşey çıkmaz. Eğer dna hasarı yada başka birşey çıkarsa kaan aydos a gitmeyi düşünüyoruz. Burda çok başarılarını duyduk. zaten bizim son şansızmız eşim 44 yaşına girecek kızlar dua edin ne olur.
canim gecmis olsun oncelikle. bence proxeed plusta baslasin esin üc ay kullansin sabah ve aksam. maliyeti biraz fazla ama bebek olacaksa denemeye deger. bir paketi onbes gun gidiyor. bitkisel seylerde denemez istersen keciboynuzu kürü veya eczanelerde satilan keciboynuzu özünü yedirmelisin. havuc suyuda cok faydali eger havuc suyunu kür olarak kullanacaksan keciboynuzu kürü ile ayni anda degil dönüsumlu olarak kullanmalisiniz. allah yardimciniz olsun
Kesinlikle canm aynı fikirdeyim bende burdan cok şey öğrendim arkadaslara sora sora Allah razı olsun herkes birbirine yardım etmeye calısıyor böylelikle yükümüz hafifliyor önce kaan hocayı sonra bilmediğim kavramları öğrendim yoksa gidip gelioyorduk bi ürologa yanlıs tedavi uygulamıs bize megersemKızlar benden küçüksünüz yada benden büyük farkmez ama size bir tavsiyem var. Bende burda okudum öğrendim herşeyi. Bizimde a kaliteli embriyo oluyoşuyor ama tutmuyor. Eşimin ileri hareket problemi yüzünden diyorduk ama tüp bebekte önemli değilmiş. Biz dna hasar testi yaptırcaz en başta yaptırmamız gerekeni hemde. Hiç bir doktor söylemedi burda ögrendim. Tüp bebek öncesi rahminize baktırın ve eşinizin sperm test sonucu iyi olsa dahi dna hasar testi yaptırmasına dikkat edin. Geç kalmayın bizim gibi. Ben burda öğrenmesen hala deniyo olurduk. Ama çok geç verdiler termini . Olsun bekliycez. Ama lütfen tüp bebek öncesi testlerinizi yaptırın ona göre yol izleyin.
Tabi ki canm dna hasar en önemlisi eğer varsa hasar zaten tedavisi olan bisey çabuk tepki veriyor spermler kolay iş üzülme canm herşey kısmet rabbim sınıyor kimine evlat veriyor sınıyor kimine vermiyor sınıyor herkesin sınavı ayrı goruyorsundur çocuğu olup da istemeyenler yada anne babaya kötü davranan evlatalr her zman hayırlısını iste canm rabbim en iyisini bilir sen önlemini al yapacağını yap gerisi rabbimden...@):)Peki tedaviniz mi olumlu ilerliyor mu. umuda ihtiyacım var. Kabuslar görüyorum artık . Sizin çocuğunuz olmayacak diye aglayan kadınlar görüyorum rüyamda. Kızlar dna hasarı çıksa yinede anne baba olabiliriz değil mi. Boşa üzülüyorum. Ben
Hayırlısı olsun canm üzülme belki kendiliginden oluverir benim arkadaş var 5 yıllık evliydi aynı ay aşılama yaptırdık ikimizde tutmadı diğer ay kendiliğinden hamile kaldı herşey nasip kısmet olmazsa bi daha kine olur bunu unut kafanı yorma sakinAşılamamın 16.gününde adet oldum malesef. İşimiz zor kızlar. Allah yardımcımız olsun. Sperm sayısı iyi denmişti umutlanmıştım. Boşa çıktı
Yok canim aderim duzenlidir benim ama bu ay klimenle denyelim dedi doktor ihtimali arttirmak icin toksa bende bi problem yok esimde hareket problemi var. Bu ay yumurta takini yaptik ve yumurtanin catlamasini kacirmadik bence sende yumurta takibi yaptir doktoruna.Adetin düzensizmi cnm yani beklediğin gün degilmiydi.benimde kafamda soru isaretlerim var zaten eşimde sorun var bide ben yumurtayı yakalamazsam die endişe ediyorum ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?