inşallahh canim bnim haberdar edecegim buradan persembe günüCanım sıkıntı yapma sen.bana doktor adetin 3.günü başla 5 gün kullan bittikten 7gün sonra gel demişti. Gittiğim gün tam olgulaştığını çatlamak üzere olduğunu söyledi ki benim de adetim 29 30 günde bir. Tabi herkesin farklı ama bence kaçırmayacaksın
Insallah canim yürekten aminnbizde birbirimize hamile oldugumuzu buradan soyleyebilecegiz buna cok inaniyorum allahin izni ile bizimkiler cok nazli sadece
Öyle canm çok üzüldüm bu bi imtihan biliyorum o yüzden mecbur sabretmek zorundayız rabbim hayırlısını versin ınslalh canm sizin sorun ne canmCanım benim seni cok iyi anlıyoruz inan hepimiz aynıyız o yüzden ben velilerin bana getirdigi örgü yelekleri bile kaldırdım görmüyorum ki bırak kendim bişe alayım bunlar insano daha bi demoriZe ediyor uzak dur bebek magazası vitrinini görünce kafamı ceviriyorum ama inanıyorum ki beklediğikleri bi zaman var sıpaların sağlıkla gelsinlerde gerisi unutulur
Canm bizede hicbir etkisi olmadi boş para verdik yani bilmiyorum ne yapicaz3 4 gun var canim 6 kutu bitti 7 ye başladık 3 4 kutuda hamile kalanlari okudum umutlandim hep ama bosa
Esim stresten ürtiker oldu ignelerin icinde spermleri olumsuz etkileyen maddeler varmis maalesef ordan da geldi bir olumsuzluk nasil toparlariz bilmiyorum
Sayımız az bide dna hasar 29 cıktı canm tedaviye bu ay başlıcaz önceki tedaviMiz boşa geçmiş doktorumuzu degiştikÖyle canm çok üzüldüm bu bi imtihan biliyorum o yüzden mecbur sabretmek zorundayız rabbim hayırlısını versin ınslalh canm sizin sorun ne canm
Analadim canm rabbim yardımcınız olsun inslalah ya gerçekten bi sayısı ve hareketi normal olanlar yada yukselmiyorsa dna hasarına baktırmak lazım o kadar yüksek değil canm çabuk düşer kaan aydos mi doktorunuz acaba o doktor baya bilgiliymis çok hamile kalan var bu dna hasarini çabuk düzeltiyorSayımız az bide dna hasar 29 cıktı canm tedaviye bu ay başlıcaz önceki tedaviMiz boşa geçmiş doktorumuzu degiştik
Evt canm doktorumuz kaan hoca 6 aylık tedavi önerdi doğal olması için olmazsa sonra tüpe geçmeniz uygun dedi Rabbim hepimize doğal anne olmayı nasip etsin inşallah 15 in altını kabul ediyor bizim 29 ya muhtemelen 4-5 ayda 15 in altına düşeriz umarım sizde sadece hızmı canm sorunAnaladim canm rabbim yardımcınız olsun inslalah ya gerçekten bi sayısı ve hareketi normal olanlar yada yukselmiyorsa dna hasarına baktırmak lazım o kadar yüksek değil canm çabuk düşer kaan aydos mi doktorunuz acaba o doktor baya bilgiliymis çok hamile kalan var bu dna hasarini çabuk düzeltiyor
Evet canm en kısa zmaanf da hamile kalırsın çünkü o dna hasarı sonrası hamile kolay hamile kaliniyo cnm içini ferah tut aynn canm bizim hız problemi var ameliyat oldu eşim 4 ay oldu bekliyoruzEvt canm doktorumuz kaan hoca 6 aylık tedavi önerdi doğal olması için olmazsa sonra tüpe geçmeniz uygun dedi Rabbim hepimize doğal anne olmayı nasip etsin inşallah 15 in altını kabul ediyor bizim 29 ya muhtemelen 4-5 ayda 15 in altına düşeriz umarım sizde sadece hızmı canm sorun
Ya inanırmısım bazen diorum ki keske eşim varikosel olsa ameliyatla cözümü olur sayısı bi türlü artmadı ya eski doktorumuzun hakim olamamasından yada eşim tedaviye cvp vermiyor hatta ben hala şüpheliyim varikosel yok dedi dr ama inan inanmıyorumEvet canm en kısa zmaanf da hamile kalırsın çünkü o dna hasarı sonrası hamile kolay hamile kaliniyo cnm içini ferah tut aynn canm bizim hız problemi var ameliyat oldu eşim 4 ay oldu bekliyoruz
Kac kutu kullanmistiniz probleminiz ne sadece hareket,mi sayi filan da var miCanm bizede hicbir etkisi olmadi boş para verdik yani bilmiyorum ne yapicaz
canm baya kullandık 4 5 ay sayı ve biz problemi verdi hiç fayda etmedi çünkü varikosel var di o zamn belki de ondandırKac kutu kullanmistiniz probleminiz ne sadece hareket,mi sayi filan da var mi
Benim esimde de varikosel var ama cok hafif ameliyat olacak,kadar degil cok sukur proxeed zaten iyi olan sayiyi daha da yukseltti ileri hiza fayda etmedi saracoglunun videolari defalarca izledim ve kendimce bir liste hazirladim esime uygulayacağım.Faydalananilirsin topic acmistim canimcanm baya kullandık 4 5 ay sayı ve biz problemi verdi hiç fayda etmedi çünkü varikosel var di o zamn belki de ondandır
Bencede canm doğal beslenmeler daha faydalı ınslalh şifa olurBenim esimde de varikosel var ama cok hafif ameliyat olacak,kadar degil cok sukur proxeed zaten iyi olan sayiyi daha da yukseltti ileri hiza fayda etmedi saracoglunun videolari defalarca izledim ve kendimce bir liste hazirladim esime uygulayacağım.Faydalananilirsin topic acmistim canim
Yalnız canım gerçekten baya iyi araştırışmışsın sen. Ben daha başındayım herşeyin. Bu başlıkta da denk geldim sana. İyi ki var da burası tecrübelerimizi paylaşıp moral bulabiliyoruz.Ayyy canım sorma öğretmenim ama eşim sayesinde ürolog asistanı olucak duruma geldim hatta eşime dün kaan hoca beni yazılı yapsa kesin yüksek puan alırım dedim güldükbizim doktor bize aşılama bile olamaz direk tüp dedi o an ilkkez sayımızı öğrenmistik eşimle odadan nasıl cıktık anlatamam...ama tüpe hiç yanasmadım dogal olsun die ugrasıyorum kendimize süre verdim bu sürede olmazsa tabiki tıppın imkanlarını sonuna kadar faydalanıcaz Rabbim dermansız dert vermesin kimseye.burda aile gibi olduk stresimi paylaştıkca azaltıyorum içim umut doluyor ve kendimle birlikte bebek özlemi ceken tüm arkadaslara dua ediyorum Rabbim güzel haberlerimizi almayı hepimize nasip etsin
Hadi hayırlısı kuzum sevindim senin adına. Ayrıca demiştim sana her şeffaf akıntı yumurta çatlaması değil diye.kizlar merhabalar tekrar. bugun doktora gidecegimi belirtmistim size daha önce. bugun bana post coital test yapildi. yani sabaha karsi esimle birliktelik oldu ve sabah doktora gittik. doktor bir sırınha gibi cubukla icimden esimin spermlerinden numune aldi ve cok sukur allahima doktor canli ve hareketli sperme rastladi. hatta doktor bile sasirdi genelde iyilesme hep kagit ustundeki spermiyogramda olur diye. benimde gecen gun catladigini sandigim yumurtam daha catlamamis. kacirmamisiz yani şukurdualarinizi bekliyorum kizlar
Hadi bakalım inşallah iyi haberler bekliyoruz.kizlar merhabalar tekrar. bugun doktora gidecegimi belirtmistim size daha önce. bugun bana post coital test yapildi. yani sabaha karsi esimle birliktelik oldu ve sabah doktora gittik. doktor bir sırınha gibi cubukla icimden esimin spermlerinden numune aldi ve cok sukur allahima doktor canli ve hareketli sperme rastladi. hatta doktor bile sasirdi genelde iyilesme hep kagit ustundeki spermiyogramda olur diye. benimde gecen gun catladigini sandigim yumurtam daha catlamamis. kacirmamisiz yani şukurdualarinizi bekliyorum kizlar
Çok mutlu oldum.canm rabbim yar ve yardımcınız olsun rabbim gönlüne göre versin çalışmalara devam o zmankizlar merhabalar tekrar. bugun doktora gidecegimi belirtmistim size daha önce. bugun bana post coital test yapildi. yani sabaha karsi esimle birliktelik oldu ve sabah doktora gittik. doktor bir sırınha gibi cubukla icimden esimin spermlerinden numune aldi ve cok sukur allahima doktor canli ve hareketli sperme rastladi. hatta doktor bile sasirdi genelde iyilesme hep kagit ustundeki spermiyogramda olur diye. benimde gecen gun catladigini sandigim yumurtam daha catlamamis. kacirmamisiz yani şukurdualarinizi bekliyorum kizlar
Çok sevindim devamı gelir inşallahkizlar merhabalar tekrar. bugun doktora gidecegimi belirtmistim size daha önce. bugun bana post coital test yapildi. yani sabaha karsi esimle birliktelik oldu ve sabah doktora gittik. doktor bir sırınha gibi cubukla icimden esimin spermlerinden numune aldi ve cok sukur allahima doktor canli ve hareketli sperme rastladi. hatta doktor bile sasirdi genelde iyilesme hep kagit ustundeki spermiyogramda olur diye. benimde gecen gun catladigini sandigim yumurtam daha catlamamis. kacirmamisiz yani şukurdualarinizi bekliyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?