Erkek İnfertilitesi Eşinde sadece sperm hareketi sorunu olanlar dertleşelim.:-(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallahh canim bnim haberdar edecegim buradan persembe günü

Öyle canm çok üzüldüm bu bi imtihan biliyorum o yüzden mecbur sabretmek zorundayız rabbim hayırlısını versin ınslalh canm sizin sorun ne canm

Canm bizede hicbir etkisi olmadi boş para verdik yani bilmiyorum ne yapicaz

Öyle canm çok üzüldüm bu bi imtihan biliyorum o yüzden mecbur sabretmek zorundayız rabbim hayırlısını versin ınslalh canm sizin sorun ne canm
Sayımız az bide dna hasar 29 cıktı canm tedaviye bu ay başlıcaz önceki tedaviMiz boşa geçmiş doktorumuzu degiştik

Sayımız az bide dna hasar 29 cıktı canm tedaviye bu ay başlıcaz önceki tedaviMiz boşa geçmiş doktorumuzu degiştik
Analadim canm rabbim yardımcınız olsun inslalah ya gerçekten bi sayısı ve hareketi normal olanlar yada yukselmiyorsa dna hasarına baktırmak lazım o kadar yüksek değil canm çabuk düşer kaan aydos mi doktorunuz acaba o doktor baya bilgiliymis çok hamile kalan var bu dna hasarini çabuk düzeltiyor

Evt canm doktorumuz kaan hoca 6 aylık tedavi önerdi doğal olması için olmazsa sonra tüpe geçmeniz uygun dedi Rabbim hepimize doğal anne olmayı nasip etsin inşallah 15 in altını kabul ediyor bizim 29 ya muhtemelen 4-5 ayda 15 in altına düşeriz umarım sizde sadece hızmı canm sorun

Evet canm en kısa zmaanf da hamile kalırsın çünkü o dna hasarı sonrası hamile kolay hamile kaliniyo cnm içini ferah tut aynn canm bizim hız problemi var ameliyat oldu eşim 4 ay oldu bekliyoruz

Evet canm en kısa zmaanf da hamile kalırsın çünkü o dna hasarı sonrası hamile kolay hamile kaliniyo cnm içini ferah tut aynn canm bizim hız problemi var ameliyat oldu eşim 4 ay oldu bekliyoruz
Ya inanırmısım bazen diorum ki keske eşim varikosel olsa ameliyatla cözümü olur sayısı bi türlü artmadı ya eski doktorumuzun hakim olamamasından yada eşim tedaviye cvp vermiyor hatta ben hala şüpheliyim varikosel yok dedi dr ama inan inanmıyorum belki var bakalım kaan hoca ne dicek

canm baya kullandık 4 5 ay sayı ve biz problemi verdi hiç fayda etmedi çünkü varikosel var di o zamn belki de ondandır
Benim esimde de varikosel var ama cok hafif ameliyat olacak,kadar degil cok sukur proxeed zaten iyi olan sayiyi daha da yukseltti ileri hiza fayda etmedi saracoglunun videolari defalarca izledim ve kendimce bir liste hazirladim esime uygulayacağım.Faydalananilirsin topic acmistim canim

Bencede canm doğal beslenmeler daha faydalı ınslalh şifa olur

Yalnız canım gerçekten baya iyi araştırışmışsın sen. Ben daha başındayım herşeyin. Bu başlıkta da denk geldim sana. İyi ki var da burası tecrübelerimizi paylaşıp moral bulabiliyoruz.

4 aylık bi geçmişim var canm ama gercekten burdaki arkadaşlardan güç alıyorum başarabilecegimizi düşünüyorum eger böyle olmazsa ciddi anlamda yıkılırdım.Rabbim bize sınavı böyle verdi kolaylığınıda nasip etsin hepimize

kizlar merhabalar tekrar. bugun doktora gidecegimi belirtmistim size daha önce. bugun bana post coital test yapildi. yani sabaha karsi esimle birliktelik oldu ve sabah doktora gittik. doktor bir sırınha gibi cubukla icimden esimin spermlerinden numune aldi ve cok sukur allahima doktor canli ve hareketli sperme rastladi. hatta doktor bile sasirdi genelde iyilesme hep kagit ustundeki spermiyogramda olur diye. benimde gecen gun catladigini sandigim yumurtam daha catlamamis. kacirmamisiz yani şukur dualarinizi bekliyorum kizlar

Hadi hayırlısı kuzum sevindim senin adına. Ayrıca demiştim sana her şeffaf akıntı yumurta çatlaması değil diye.

Hadi bakalım inşallah iyi haberler bekliyoruz.
Bu arada benim adetim baya düzenli ama bir sıkıntı da bende var mıdır acaba doktora gitmedim henüz. Sadece eşimi düzeltmeye çalışıyoruz şuanda. Gitmeli miyim sizce doktora kızlar ?

Çok mutlu oldum.canm rabbim yar ve yardımcınız olsun rabbim gönlüne göre versin çalışmalara devam o zman

Çok sevindim devamı gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…