- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Ayyy canım sorma öğretmenim ama eşim sayesinde ürolog asistanı olucak duruma geldim hatta eşime dün kaan hoca beni yazılı yapsa kesin yüksek puan alırım dedim güldükumarim kaan hoca cok guzel seyler söyler. ne kadar cok sey ogrendik degil mi. etrafomdaki insanlar bazen soruyor nasil bu kadar cok sey biliyorsun bu konular hakkinda diye bilmiyorlar ki hangi dertlerle ugrasiyoruz. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. alalim bebeklerimizi kucagimiza bir an once.
umarim yaptigin kurler yiyecekler tez zamanda fayda eder.
Kac gün var adete kuzum? Kaç kutu bitti proxeedKizlar ben de gidip erken gebelik testi aldim sonuc negatif cok üzülüyorum kutu kutu proxeed kullanıyoruz neden olmuyor diye
3 4 gun var canim 6 kutu bitti 7 ye başladık 3 4 kutuda hamile kalanlari okudum umutlandim hep ama bosaKac gün var adete kuzum? Kaç kutu bitti proxeed
Canm oyle oyle igne degil ürtiker oldu her yerinyara bereydi mecburiyetten 3 tane igne kullandik.Benim esim de cok üzülüyor ne dersem yapmaya çalışıyor sperm icin faydali kürleri mizmizlanmadan tüketiyor Rabbim aratmasin cok zor hele ki hamile birini görünce burnumun diregi sizliyorStres cok etkilio bizim adamları gecen ilkkez eşimi gizlice ağlarken gördüm kıyamadım.bana belli etmiyor bide iğneleride cok sağlıklı bulmuyorum bence sayıyı artıo ama hızı azaltıyor bizde öyle oldu hatta test hatalımı die düşündük iğneyi bıraltım zaten doktoru bırakırken.adet belirtisi varmı peki?
. O zmn o iğnelerin yan etkisidir kuzum bak bize sustonom die bi iğne verdi dr testesteronu artırırken spermimiz dibe vurdu hoş testesteronda artmadı iğne sayesinde.ee o iğneyi ne zamn sonlandırıcak dur üzülme bak sebebi belliCanm oyle oyle igne degil ürtiker oldu her yerinyara bereydi mecburiyetten 3 tane igne kullandik.Benim esim de cok üzülüyor ne dersem yapmaya çalışıyor sperm icin faydali kürleri mizmizlanmadan tüketiyor Rabbim aratmasin cok zor hele ki hamile birini görünce burnumun diregi sizliyor
Sadece 3 kez vuruldu yaralari gecti şükür ama bu igne olayı yeni bizim calismalar bittikten sonrasi yani.Ama konusmustuk ya senle spermiyogram testinin hatalı olmasi o ignelerden kaynakliymis. O zmn o iğnelerin yan etkisidir kuzum bak bize sustonom die bi iğne verdi dr testesteronu artırırken spermimiz dibe vurdu hoş testesteronda artmadı iğne sayesinde.ee o iğneyi ne zamn sonlandırıcak dur üzülme bak sebebi belli
Hatırladım şimdi nasılsa bitti iğneler sen simdi kaldıgın yerden tedaviye devam et gör bak yükselicek deger cnmSadece 3 kez vuruldu yaralari gecti şükür ama bu igne olayı yeni bizim calismalar bittikten sonrasi yani.Ama konusmustuk ya senle spermiyogram testinin hatalı olmasi o ignelerden kaynakliymis
Yani bugun iliski olsa iyi olurmus ama imkan yoksa mecbur kismetine birakacaksin olmaz diye bisey yokkizlar merhabalar size bir sey danismak istiyorum. bu ay adetimin 5. günü klomen kullandim gunde 1 tane 5 gun boyunca. ve bugün adetimin 12. günü. az once tuvalette vajinamdan kocaman seffaf upuzun bir akinti geldi. simdi sormak istedigim kac gün veya kac saat gebelik sansim var. cunki esim sehirdisinda isi dolayisi ile ve persembe günü gelebilecek
kacirdik mi sizce bu ay.
oofffff moralim cok bozuldu. 1 haftadir esim olmadigi icin en son iliskide 1 haffta once oldu
Yumurtladigin andan itibaren 24 saat diye biliyorum canimkizlar merhabalar size bir sey danismak istiyorum. bu ay adetimin 5. günü klomen kullandim gunde 1 tane 5 gun boyunca. ve bugün adetimin 12. günü. az once tuvalette vajinamdan kocaman seffaf upuzun bir akinti geldi. simdi sormak istedigim kac gün veya kac saat gebelik sansim var. cunki esim sehirdisinda isi dolayisi ile ve persembe günü gelebilecek
kacirdik mi sizce bu ay.
oofffff moralim cok bozuldu. 1 haftadir esim olmadigi icin en son iliskide 1 haffta once oldu
ahh canim ya kadere bak. ilk kez bu kadar net gordum cunki akintiyiYani bugun iliski olsa iyi olurmus ama imkan yoksa mecbur kismetine birakacaksin olmaz diye bisey yok
cok sagol canimYumurtladigin andan itibaren 24 saat diye biliyorum canim
Uzulme hayirlisi boyledir,belki biz kacirmadik da noldu,negatif yinecok sagol canim
Canım kaç günde bir adet olursun. Ben yumurta takibi yaptırdığım zamanda hiç sorun olmamasına rağmen klomen kullandım ve genelde 14 yada 15. Günde yumurtladığım anlaşıldı. Hemen akıntı geldiği gibi yumurtlama olacak diye bir şey yok zaten. Benim akıntı çok olduğu dönemlerde doktora gittiğimde çatlamamış olduğunu öğreniyordum. Canını sıkma. İnşallah kaçırmayacaksın yumişikizlar merhabalar size bir sey danismak istiyorum. bu ay adetimin 5. günü klomen kullandim gunde 1 tane 5 gun boyunca. ve bugün adetimin 12. günü. az once tuvalette vajinamdan kocaman seffaf upuzun bir akinti geldi. simdi sormak istedigim kac gün veya kac saat gebelik sansim var. cunki esim sehirdisinda isi dolayisi ile ve persembe günü gelebilecek
kacirdik mi sizce bu ay.
ay umarim kacirmamis olirum canim. 28 -30 gun arasi dongum.ilk kez klomen kullandigim icin bende sasirdim. ama hayirlisi bakalim. umarim persembe sabahina kadar dayanir. cunku sabaha karsi iliskiye girmemiz lazim nasipCanım kaç günde bir adet olursun. Ben yumurta takibi yaptırdığım zamanda hiç sorun olmamasına rağmen klomen kullandım ve genelde 14 yada 15. Günde yumurtladığım anlaşıldı. Hemen akıntı geldiği gibi yumurtlama olacak diye bir şey yok zaten. Benim akıntı çok olduğu dönemlerde doktora gittiğimde çatlamamış olduğunu öğreniyordum. Canını sıkma. İnşallah kaçırmayacaksın yumişi
bizde birbirimize hamile oldugumuzu buradan soyleyebilecegiz buna cok inaniyorum allahin izni ile bizimkiler cok nazli sadeceUzulme hayirlisi boyledir,belki biz kacirmadik da noldu,negatif yine
Canım sıkıntı yapma sen.bana doktor adetin 3.günü başla 5 gün kullan bittikten 7gün sonra gel demişti. Gittiğim gün tam olgulaştığını çatlamak üzere olduğunu söyledi ki benim de adetim 29 30 günde bir. Tabi herkesin farklı ama bence kaçırmayacaksınay umarim kacirmamis olirum canim. 28 -30 gun arasi dongum.ilk kez klomen kullandigim icin bende sasirdim. ama hayirlisi bakalim. umarim persembe sabahina kadar dayanir. cunku sabaha karsi iliskiye girmemiz lazim nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?