kızlar bugün 2. aşılama yapıldı. çok heyecanlıyım ve korkuyorum tutmayacak gibi geliyor. ne olur dualarınızı eksik etmeyin. allahım hepimizi bir an önce bebeklerimize kavuştursun
cnm nasılsın?toparladın mı?kendini biraz...umarım iyisindir.
DaRKİNLİFE canım iyiyim ben saol..ignelerimi vuruyorum knt.gidiyorum,bakalım sonuc ne olacak.insallah sizlerinde müjdeli haberlerini alırım.
Hazalcım sen o müjdeli haberi bizden önce verirsin inşallah bu ay.
Nasıl yumurtaların gelişimi iyi miymiş?
Bende yarın regl olurum sanırım.Bu ay 3. aşılama yaptırcaz bi değişiklik olmazsa planda.
insallah bitanem...senin bu sefer tutar amiiinnn...bir dogsun zaten dogum yorgunlugu filan demiyecem kalkıp(sezeryan olmazsam)götüne şaplagı indirecem.sen nasıl ugrastırdın bizi diye....:roflol:iyi cnm hersey yolunda görünüyor.umarım böyle devam eder.:1hug:
Ya sürekli soruyorum arkadaşlara da hangi aşamadasınız, problem neydi diye :asigim:
Ama çabuk unutuyorum napimmmmm:asigim: kalabalığız ya ondan:çok üzgünüm:
DaRKİNLİFE cnm bizim sorun bende pcosum.esimde sorun yok.o yüzden tedavim cok dikkatli olması gerekiyo.çünkü ilaclara tepki veriyorum.asırı yumurtlama tedavim gecen sene ertelendi.benim sadece 6 ay vaktim var.yazın ankarada deyiliz.tatil köyündeyiz,oradaki dr.tam bir para canavarı bişey yapabilseler sorun yok.her sene aynı sorunu yasıyorum.tam tedavimi oluyorum.hersey yolunda gitmek zorunda kalıyoruz.3 sene ugrasmama ragmen halen ilk asılamamı olacam.tatlicadiarzu
Allahım ya sinir oldum.Doktor hastaya neyi neden yaptığını açıklamak zorunda.
Ne yani öğretmen-öğrenci aynı şeymi?Sağlık bu geri dönüşü yok bunun allahım yaaa.klava:
Başka doktor var mı canım orda?Bu işle ilgili :1no2:
Malesef karşılaşıyoruz hepimiz bu manzaralarla ama sen şimdi bunları düşünme.İnşallaholur da bir daha yaşamazsın bu sıkıntıları.
Kendine dikkat et yorma kendini.a.s.
kuzi nerelerdesiniz sen ne yaptın beklemek çok zor öyle deyilmi
kuzicim sen tüp bebek oldun öye deyilmi canım o kadar çok kişi varki kerıştırıorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?