eşinde sperm azlığı ve hareketsizliği olup da aşılamadan hamile kalan varmıııı?

kızlar bugün 2. aşılama yapıldı. çok heyecanlıyım ve korkuyorum tutmayacak gibi geliyor. ne olur dualarınızı eksik etmeyin. allahım hepimizi bir an önce bebeklerimize kavuştursun

Hayırlı olsun canım.Allah pozitifi görmeyi kısmet eder inşallah.

Sperm sonuçlarını önceyi ve sonrayı yazarmısın?Melisanın konusunda keçi boynuzu işe yaramış demişsin de merak ettim.

Bakalım bizde ne olacak??

DaRKİNLİFE canım iyiyim ben saol..ignelerimi vuruyorum knt.gidiyorum,bakalım sonuc ne olacak.insallah sizlerinde müjdeli haberlerini alırım.

DaRKİNLİFE canım iyiyim ben saol..ignelerimi vuruyorum knt.gidiyorum,bakalım sonuc ne olacak.insallah sizlerinde müjdeli haberlerini alırım.

Hazalcım sen o müjdeli haberi bizden önce verirsin inşallah bu ay.
Nasıl yumurtaların gelişimi iyi miymiş?

Bende yarın regl olurum sanırım.Bu ay 3. aşılama yaptırcaz bi değişiklik olmazsa planda.

kızlar bu arada eldiven atkı koleksiyonu yapacam neredeyse...bide karikatür ciziyorum...bizim durumumuzda olanlar ve doktorlar ellerinde şırınga eslerimiz arkamızda cüzdanları sonuna kadar acık.bizler omuzlarımızı cekip banane istiyom da,istiyom diyoruz.sonraaa karnımız burnumuzda esler yine arkamızda hani aş eriyoruz ya....:mymeka:gögüsler balon gibi şiş kilolar fazlasıyla var..biz spor klübünde esler cocuk bakıyor.sırnaşık şey:roflol:youtube vereyim de bakın.:dance:

Hazalcım sen o müjdeli haberi bizden önce verirsin inşallah bu ay.
Nasıl yumurtaların gelişimi iyi miymiş?

Bende yarın regl olurum sanırım.Bu ay 3. aşılama yaptırcaz bi değişiklik olmazsa planda.
insallah bitanem...senin bu sefer tutar amiiinnn...bir dogsun zaten dogum yorgunlugu filan demiyecem kalkıp(sezeryan olmazsam)götüne şaplagı indirecem.sen nasıl ugrastırdın bizi diye....:roflol:iyi cnm hersey yolunda görünüyor.umarım böyle devam eder.:1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
Haketti bencede.Hazalım sizin problemler neydi?

Ya sürekli soruyorum arkadaşlara da hangi aşamadasınız, problem neydi diye :asigim:
Ama çabuk unutuyorum napimmmmm:asigim: kalabalığız ya ondan:çok üzgünüm:

DaRKİNLİFE cnm bizim sorun bende pcosum.esimde sorun yok.o yüzden tedavim cok dikkatli olması gerekiyo.çünkü ilaclara tepki veriyorum.asırı yumurtlama tedavim gecen sene ertelendi.benim sadece 6 ay vaktim var.yazın ankarada deyiliz.tatil köyündeyiz,oradaki dr.tam bir para canavarı bişey yapabilseler sorun yok.her sene aynı sorunu yasıyorum.tam tedavimi oluyorum.hersey yolunda gitmek zorunda kalıyoruz.3 sene ugrasmama ragmen halen ilk asılamamı olacam.tatlicadiarzu

Ya sürekli soruyorum arkadaşlara da hangi aşamadasınız, problem neydi diye :asigim:
Ama çabuk unutuyorum napimmmmm:asigim: kalabalığız ya ondan:çok üzgünüm:
cnm sende sanırım laparoscopi olman gerkiyordu.ama vazgectin deyil mi?esindede sorun var idi?karıstırıyormuyum yok sa....kafamçokkarıştı​

Neyseki eşinde bir sorun yokmuş.O da çok zor çünkü bi de pkoslusun ikisi birleşse şans daha az olur.Aslında hepsi kısmet galiba.

Bende yazın ailemin yanına gidiyorum tedavime bende bu yüzden geç başladım senin gibi.

Bende lap.dan vazgeçtim dediğin gibi.Benim sol kanal tıkalı gözüküyor.Spermlerde ileri hareket yok, morfoloji kötü bi de (

başka doktor yok canım.varda devlet hastanesindeorasıda çok kalabalık. ama sanırım çıkışım biraz işe yaradı bu defa daha fazla açıklama yaptıa.s

kuzi nerelerdesiniz sen ne yaptın beklemek çok zor öyle deyilmi

hemde nasıl canım sorma, daha bir hafta var ve hiç bir belirti yok aksine çok akıntım var birazda fitil kullanıyorum ondan galiba içimden hiç olacakmış gibi gelmiyo ama inşallah yanılıyorumdur, sen napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…