• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinde sperm hareket azlığı olup normal yolla hamile kalan var mı...

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.572
83
1.5 senedir evliyim evlendipimden beri korunmadım bir kimyasal gebeliğim oluştu pco rahatsızlığım var sorun hep bende zannediyorduk ama eşimin sperm hareket azlığı var ileri hız % 5 lerde hareketsiz %65 bu şekillerde olup normal yolla hamile kalan var mı

hayırlı sabahlar
benim eşimde de var hareketsizlik iki aydır doktora gidiyoruz aşılama yapalım dedim doktor gerek yok dedi bekliyoruz olur inşallah
1.5 senedir evliyim evlendipimden beri korunmadım bir kimyasal gebeliğim oluştu pco rahatsızlığım var sorun hep bende zannediyorduk ama eşimin sperm hareket azlığı var ileri hız % 5 lerde hareketsiz %65 bu şekillerde olup normal yolla hamile kalan var mı

Canım bizimde hareketlilikte sorunumuz var bekliyoruz hala kasımda ameliyat oldu

Ileri haraketi en çok keçibuynuzu pekmezi düzeltiyor içsin faydasını görürsünüz İnşAllah

Benımde esimin 30 milyom spermi vsr %70 hareketsiz %30 hareketli. Bende kımyasal dısında gebe kalamadımm?? Eşinde varikosel var mıı?? Sperm sayısıda onemli sperm sayısı kaçç??

benim eşimdede hareket ve şekilde sıkıntı var bende kalamadım hala, ayrıca bendede yumurta zayıflığı var her ay klomen kuıllanıp çatlatılabiliyor çok şükür. Eşime doktoru L-argınıne 1000ml - proxeed plus - omepa q10 verdi 3 ay kullanması gerek senin eşine ne ilaç verdi?? bide hep kabak çekirdeği yediriyorum bu ayda fındık bal ezip yedircem bide pekmez . O bu değilde artık hamile kalmak bu zamanlarda bu kadar çoksa ilerde evlatlarımız olunca Allah yardımcıları olsun valla bazen düşünmeden edemiyorum çok zor artık ya. ninelerimiz 7-8 vs. tane dogurup tarlada bıt bıt doğururlarmış :-)Allahım bizede nasip etsin inşallah bebek :KK46:

Kızlar varikosel yok şükür hormon tahlillerimiz normal ama sayı azlığumız var proxeed kullanıyor ayrıca keçibpynuzu kürü yaptım şu anlık bir faydasını görmedik

Kızlar varikosel yok şükür hormon tahlillerimiz normal ama sayı azlığumız var proxeed kullanıyor ayrıca keçibpynuzu kürü yaptım şu anlık bir faydasını görmedik
3 ay düzenli kullanımda görürsün canım kabak cekirdeği yesin pekmez yedir fındık bal yedir olucak Allahın izniyle

3 ay düzenli kullanımda görürsün canım kabak cekirdeği yesin pekmez yedir fındık bal yedir olucak Allahın izniyle
İnşallah canım bugün tekrar tahlil verdi sayı 12 milyon hız % 10 olmuş ileri hız sayı düşmüş hız yükselmiş anlamadım

Benımde esimin 30 milyom spermi vsr %70 hareketsiz %30 hareketli. Bende kımyasal dısında gebe kalamadımm?? Eşinde varikosel var mıı?? Sperm sayısıda onemli sperm sayısı kaçç??
Canım seni biliyorum topiklerde görmüştüm bende kimyasal yaşadım malesef ama çoktandır kalamadım hamile meğer sorun sperm sayısındaymış 12 milyon sperm morfoloji yüzde 75 ileri hız %10 yavaş hareketli % 20

Canım seni biliyorum topiklerde görmüştüm bende kimyasal yaşadım malesef ama çoktandır kalamadım hamile meğer sorun sperm sayısındaymış 12 milyon sperm morfoloji yüzde 75 ileri hız %10 yavaş hareketli % 20
Ayyy cnmmm yaa inşAllahh hayırlısıyla bu ay gelir bebeklerimiz.

Doktoe size tedavi olarak ne uyguladı. Burfa bazı arkadaslar kevi boynuzu ve çakşır kökü suyunun faydalı oldugunu söyliyorlar bunları dene istersdn.

Aynı sorun bizde de varmış malesef aslında bizim çok tuhaf bir bakıyoruz ileri hareket %25 bi bakıyoruz %5 varikosel yok hormonlar normal anlamadım iki buçuk yıldır hiç hamile kalamadım çok yordu bu süreç beni

Aynı sorun bizde de varmış malesef aslında bizim çok tuhaf bir bakıyoruz ileri hareket %25 bi bakıyoruz %5 varikosel yok hormonlar normal anlamadım iki buçuk yıldır hiç hamile kalamadım çok yordu bu süreç beni
Cnm zaten sperm sayısı sürekli degişiyormuş. Bız 1 kere test yaptırdık sımdı durumu ne oldu bilmiyorum. Hazıranın 8 renkli ultrasona gircek o zamn sperm testide yaptırtıcam eşime. Birdd doktor dedimi size yaglı yiyecek kola yasak diye. Bunlarda spermi etkiliyormuş. Biz günden 2-2.5 lt kola tuketiyorduk bıraktık artık

Cnm zaten sperm sayısı sürekli degişiyormuş. Bız 1 kere test yaptırdık sımdı durumu ne oldu bilmiyorum. Hazıranın 8 renkli ultrasona gircek o zamn sperm testide yaptırtıcam eşime. Birdd doktor dedimi size yaglı yiyecek kola yasak diye. Bunlarda spermi etkiliyormuş. Biz günden 2-2.5 lt kola tuketiyorduk bıraktık artık
Canım bizim sayımız çok güzel 189milyon çıktı en son ondan önce de 100milyona yakındı bizim bu değişiklik sadece ileri harekette oluyor çok değişken:( biz hiç kola hazır içecek tuketmiyoruz canım yemekleri de fazla yağlı yapmam ve hep has zeytinyağı kullanırım ne yapacağımı şaşırdım artik

Canım bizim sayımız çok güzel 189milyon çıktı en son ondan önce de 100milyona yakındı bizim bu değişiklik sadece ileri harekette oluyor çok değişken:KK43: biz hiç kola hazır içecek tuketmiyoruz canım yemekleri de fazla yağlı yapmam ve hep has zeytinyağı kullanırım ne yapacağımı şaşırdım artik
Allah şifa versinn cnmm hepimize gercekten bunları yaşamak cok kötüü. Kimse yaşamasın inşAllahh. İnsan sanki bi çıkmazın içine girmiş gibi oluyor :(

Allah şifa versinn cnmm hepimize gercekten bunları yaşamak cok kötüü. Kimse yaşamasın inşAllahh. İnsan sanki bi çıkmazın içine girmiş gibi oluyor :KK43:
Amin canım hepimize inşallah evet gerçekten çok zor bir durum her duyduğunu uygulayıp medet ummak her ay bekleyip adet olmak herkesin kucağında bebek görüp içten dualarla yalvarmak en kötüsü de bazen hiç olmayacakmış gibi düşünmek offf çok zor Allahım hepimize inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte:(

Canım bizim sayımız çok güzel 189milyon çıktı en son ondan önce de 100milyona yakındı bizim bu değişiklik sadece ileri harekette oluyor çok değişken:KK43: biz hiç kola hazır içecek tuketmiyoruz canım yemekleri de fazla yağlı yapmam ve hep has zeytinyağı kullanırım ne yapacağımı şaşırdım artik
biz de dikkat ediyoruz bazen ekmeği bile kendim yapıyorum tam buğday unuyla,yoğurdu kendim mayalıyorum nasip Rabbim bize de tez zamanda hayırla nasip etsin

Kizlar merhaba. Benimde bir kimyasalım var zaman zaman kistlerim vardi tedavisiz kayboldu ama takipteydim. Sonra sogan kuru yaptim ve hormon testi yaptirdim her sey cok guzel dedi doktorum. Fakat eşimde muayene olmuyordu, en son onu da ikna ettim ve sperm hizi dusuk cikti. Simdi promotil diye bir ilac kullaniyor. Keciboynuzu pekmezi aldik onu iciyor ve bol yesillik yediriyorum (doktor tavsiye etti). Diyecegim şu ki yasadiklarinizi cok iyi anliyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Hayirlisiyla hayirli evlatlar versin

Back
X