canım sperm sonucunuzu okudum bir sıkıntı göremedim. o değerlerle rahat hamile kalabilirsinArkadslr esnde sperm hareketszlgi olp hamile kalan vrmı yda bunun içn hangi kürlr uyguladnz
Ya kalamıorm ama snclrı hrks iyi dio ama doktr bi turlu bse sölemiocanım sperm sonucunuzu okudum bir sıkıntı göremedim. o değerlerle rahat hamile kalabilirsin
2 kere test yptrdk ilki ileri hızlı hareketli %25 ileri yavas harektli %25 yernde harektli %10 harektsz %40 morfoloji %11 iknci test hızlı harektli %60 harektsz %30 sperm sayısıda ilk teste 32 mlyn iknci testte 75 mlyn szn nslnasıl sonuçlarınız
bizimkide kötü değil ama olmuyo
Canım değerleriniz kötü değil. Bizde ileri hız %6, morfoloji 1. keçi boynuzu kürü uyguluyoruz. e vitamini, çinko ilacı alıyor eşim.2 kere test yptrdk ilki ileri hızlı hareketli %25 ileri yavas harektli %25 yernde harektli %10 harektsz %40 morfoloji %11 iknci test hızlı harektli %60 harektsz %30 sperm sayısıda ilk teste 32 mlyn iknci testte 75 mlyn szn nsl
Doktr ktü dio ama cnm ya mralm bozuluo bnmde bzde havuc suyu fln tüketiorz recetesnde ble erkek infertiltesi yazıo esimnCanım değerleriniz kötü değil. Bizde ileri hız %6, morfoloji 1. keçi boynuzu kürü uyguluyoruz. e vitamini, çinko ilacı alıyor eşim.
Canım istersen ovulasyon testi kullan, birde stres yapma. Allah hepimize nasip etsin İnşallah.
Doktr ktü dio ama cnm ya mralm bozuluo bnmde bzde havuc suyu fln tüketiorz recetesnde ble erkek infertiltesi yazıo esimn
Muz tüketiorzda avakadoyu duymamstm cnm szde durm ne pkiÜzme kendini canım olur İnşallah en kısa zamanda. Havuç suyuna devam et birde muz ve avakado yedir eşine. İyi geliyormuş.
Transfr ne cnm ?Kizlar aynı dertten muzdarip. Bizimde sorunumuz aynı sperm sayısı 30 milyon ama ileri ve yerinde hareket %0 bugün transferin 8.gunu çok heyecanlıyım umarim Rabbimiz eelimizde gönlümüzude boş bırakmaz. Amin..
Size tek önerim çaksir koku suyu. Biz yeni başladık ama olumlu sonuç alan arkadaşım var.
Tup[/QUOTE]Tüp bebek tedavisindeyiz embriyo transfer edildi canimOTE="umutbitmz, post: 38893837, member: 646917"]Transfr ne cnm ?
Ay insallah basaryla snclr cnm ya pki hç hrekti arttrck bseler denemdnz mi[/QUOTE][QUOTvakum utbitmz, post: 38894524, member: 646917"]Tup
amin canim inşallah cumlemizle beraber. Denemedik canım hemen tüp bebek yoluna gittik. Sende durumlar nasil bir onerin varmi canım ?[/QUOTE][QUOTsonuclarin mz, post: 38894740, member: 646917"]Ay insallah basaryla snclr cnm ya pki hç hrekti arttrck bseler denemdnz mi
Denemdk bz cnm senin bi fkrn vrmı pki o konudaArkadaşlar bu meşhur muhteşem 3 lüyü deneyeniniz varmı..
Okuduğum kadarıyla forumda çok arkadaşımız gebe kalmış...
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ
ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ
SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?