Havus suyu tüketn derm cnm hareketlilige ck iyi.gelio diolrbz 3haftadr tüketiorz. Hftaya tahlili vr tekrar eger düzlme varsa tavsiye edrm tekrardndoktor sperm Sayısı gayet ıyı dedi ileri harektlilik duşuk %10 tam olarak sayısı aklımda kalmadı günde bir tane muz tuketıyor canm bal ceviz fındık uzum herşey yıyor ama bebiş yok
Bk nettn arastr cnm. Suyu dha faydalı ibrahim saracoglu tavsiye edio varikosele bakldmı szdeBirde havuç suyu içiriym ama suyundan çok kendısını tuketmek daha faydalı olmazmı
Bizede proxeed plus ve klomen verdi.yp.teside benim hsg çekilecek bakalim bende neler cikacak ne zor bir sürece girmisiz allah yardimcimiz olsunSmdi cnm bk bzde tedavi asamasndayz brbirimze destk olalm ki bildiklerimizi söyleyelm işimize yarasın. Ne hapı verdi doktr e vitaminimi
Teşekkür ederm havuç suyu içirirm artıkBk nettn arastr cnm. Suyu dha faydalı ibrahim saracoglu tavsiye edio varikosele bakldmı szde
Valla ya rabbm hepimize yardm etsinBizede proxeed plus ve klomen verdi.yp.teside benim hsg çekilecek bakalim bende neler cikacak ne zor bir sürece girmisiz allah yardimcimiz olsun
Önmli deil cnm bdaki test ne zmnTeşekkür ederm havuç suyu içirirm artık
Sz ne zmn yptrdnz cnm testiBz de aynıddurumdan muzdaribizsayı 8 milyon. Ileri hareket % 0
30 ocakta belli olcak bakalm regl olursam 2nci aşılama denencek doktorum öyle dedi ozaman sperm testi de yaplcakÖnmli deil cnm bdaki test ne zmn
Kilomda fazla verebilsem boğazıma dur diyemiyorum30 ocakta belli olcak bakalm regl olursam 2nci aşılama denencek doktorum öyle dedi ozaman sperm testi de yaplcak
İkncide tutma sansı dha yuksekmş cnm insallah tutr30 ocakta belli olcak bakalm regl olursam 2nci aşılama denencek doktorum öyle dedi ozaman sperm testi de yaplcak
O sorn bndede vr ama bnm boyum da uzn senin boy klo kçBi
Kilomda fazla verebilsem boğazıma dur diyemiyorum
2 hafta önceSz ne zmn yptrdnz cnm testi
Bnmde 172 boym 90kiloym.100 kiloyum 1.70 boyum var
Cnm gebe kalamynlrda knşmştk ya. Nptn bska arastrmalar yapabldn miArkadaslar bilen soyleyebilir mi a+b %45 hareketli gebe birakmaya engel mi
Evet cnm araştırma yapmaya devam ediyorum.Dünya sağlık örgütüne göre belirlenen rakam sanırım en az yüzde 50 ama drlar yüzde40 ve üstünü normal kabul edio sanırım.Bu başlıklardaki arkadaşlar daha bilgi sahibi bu konularda bi yardımcı olabilseler keşke bize bekliyoruz...Cnm gebe kalamynlrda knşmştk ya. Nptn bska arastrmalar yapabldn mi
Yptrn tbi cnm. Pki ne zmndr kür veya hap uyguluosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?