Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Birde havuç suyu içiriym ama suyundan çok kendısını tuketmek daha faydalı olmazmı

doktor sperm Sayısı gayet ıyı dedi ileri harektlilik duşuk %10 tam olarak sayısı aklımda kalmadı günde bir tane muz tuketıyor canm bal ceviz fındık uzum herşey yıyor ama bebiş yok
Havus suyu tüketn derm cnm hareketlilige ck iyi.gelio diolrbz 3haftadr tüketiorz. Hftaya tahlili vr tekrar eger düzlme varsa tavsiye edrm tekrardn

Smdi cnm bk bzde tedavi asamasndayz brbirimze destk olalm ki bildiklerimizi söyleyelm işimize yarasın. Ne hapı verdi doktr e vitaminimi
Bizede proxeed plus ve klomen verdi.yp.teside benim hsg çekilecek bakalim bende neler cikacak ne zor bir sürece girmisiz allah yardimcimiz olsun

Bz de aynıddurumdan muzdaribiz sayı 8 milyon. Ileri hareket % 0

100 kiloyum 1.70 boyum var

Cnm gebe kalamynlrda knşmştk ya. Nptn bska arastrmalar yapabldn mi
Evet cnm araştırma yapmaya devam ediyorum.Dünya sağlık örgütüne göre belirlenen rakam sanırım en az yüzde 50 ama drlar yüzde40 ve üstünü normal kabul edio sanırım.Bu başlıklardaki arkadaşlar daha bilgi sahibi bu konularda bi yardımcı olabilseler keşke bize bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…