Valla cnm bzm 32milyn sperm sayısı ileri hrekt %50 harektsz %40 yernde harektli %10 iknci testte ileri harektli %60 harektsz %30 yernde harektli %10 sperm sayısı 75mlyndu. Bdaki cuma bkre dha istndi tahlil havc suyu tuketio esm 3hftadr. Harektliligi artırıomş bde muz yiyio gnde btane tavk yemesi gerkio hftada bkç kez onu pk tuktmiorz ama bu hfta 3kez yedi. Bde portakal suyuda iyi gliomş arada ınuda içio.[/QUOTE]amin canim inşallah cumlemizle beraber. Denemedik canım hemen tüp bebek yoluna gittik. Sende durumlar nasil bir onerin varmi canım ?
Test sonuclariniz gayet güzel canım doğal yolla tez zamanda olur inşallah .ben 26 yasin da yim esin 35 o yüzden zaman kaybetmemek için tüpü seçtik biz ama gördüğüm kadarıyla senin öyle bir durumun yok gibi canim[/QUOTE]Valla cnm bzm 32milyn sperm sayısı ileri hrekt %50 harektsz %40 yernde harektli %10 iknci testte ileri harektli %60 harektsz %30 yernde harektli %10 sperm sayısı 75mlyndu. Bdaki cuma bkre dha istndi tahlil havc suyu tuketio esm 3hftadr. Harektliligi artırıomş bde muz yiyio gnde btane tavk yemesi gerkio hftada bkç kez onu pk tuktmiorz ama bu hfta 3kez yedi. Bde portakal suyuda iyi gliomş arada ınuda içio.
Muz tüketiorzda avakadoyu duymamstm cnm szde durm ne pki
Yptrn tbi cnm. Pki ne zmndr kür veya hap uyguluosncanım eşim Eylülde varikosel ameliyatı oldu. İkna edebilirsem eşimi bir kez daha tahlil yaptırmasını istiyorum. Hareket ve morfoloji sorunumuz var.
Cnm moralini hç bozma ne zamn yotrdnz testibizim değerlerde kötü sanrım arkadaşlar moralim çok bozuldu
RENK : gri
PH : 8.4
HACİM : 2.8 CC
LİKOFAKSİYON : 15DK
VİSKOZİTE : KIVAMLI
LÖKOSİT : 1-2 ADET
ERİTROSİT : YOK
AGLÜTİNASYON : YOK
SAYI : 37.800.000
TOTAL SAYI : 105.840.000
HAREKET : 5
HIZLI İLERİ HAREKET % : 3
YAVAŞ HAREKET % : 2
YERİNDE HAREKET % : YOK
HAREKETSİZ % : 95
NORMAL % : 76
ANORMAL % : 24
anlayan varsa beni aydınlatabilirmi arkadaşlar?
Cnm moralini hç bozma ne zamn yotrdnz testi
Smdi cnm bk bzde tedavi asamasndayz brbirimze destk olalm ki bildiklerimizi söyleyelm işimize yarasın. Ne hapı verdi doktr e vitaminimine yapmalıyız biz bu sonuçla aşılamanın tutması için bile hareketlilik yetersizmi acaba kadın doğum uzmanımızla daha görüşmedik ürolog ilaç vermiş eşime 6 ay kullan işe yaramazsa aşılama yaparız demiş
Üzülcek bisey yok sperm sayısı güzel hareketlilikte sorun var sadee oda düzelir Allah'ın izniyledün yaptırdık akşamüzeri 5te bugünde sonuçları aldık canım
Mrb cnm kaç kere yaptrdnz testiMrblar benim eşiminde sperm ileri hareketlilik %10 ne yapabilirim 8 aydr proxeed plus kullanıyor ama yararını goremedkk
Herhangbi bi ür uyguladn mı2 kez başta %7 oldu daha sonran%10 aşılama da 1 kez yapıldı sonuç negatf
Bak cnm hareketlilik içn havuç suyu içir aksam yerine yatmadan önce içsn. Bde günde bitane muz. Sperm sayısı nslDoktor proxeed plus vermişti onu kullanıyor ceviz taze fındık kuru uzum tuketiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?