Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ktu deılde degısklklr vr ornegn sıvılasma suresı 60dakıka yazıo makıne sayımnda ama doktr sayımnda 120dakıka sperm sayısı 75mılyn gozukuo ama 50mılyn harektlılk %60gozukuo ama %55

Ktu deılde degısklklr vr ornegn sıvılasma suresı 60dakıka yazıo makıne sayımnda ama doktr sayımnda 120dakıka sperm sayısı 75mılyn gozukuo ama 50mılyn harektlılk %60gozukuo ama %55
of of size aşılama tüp falan bişi dedimi doktor

of of size aşılama tüp falan bişi dedimi doktor
Bzm ılk bebegmz oldu cnm 7aylk hamılykn trafk kazası gecrdm bebegm öldu evlndm 1 bck aylk evlykn hamile kalmştm 1sene oldu bebegmı kaybedelı o zmndn berıde olmuo o yuzden ilkı oldgu içn öle bse demedlr

Bz 2ayda 3kez yptrdk canım doktr öle istedi. Havuc suyuna gelncede 1ay boynca uyguldk her aksam yatmaya gtmedn önce bır nardk içiodu
tmm cnm çk tşk ederim. bzm bebeğmz olmamıştı doktora gittik değerler çok kötüydü proxeed plus kullanmaya başladı eşim ve ben her akşam havuç suyu yaptım 2 ay snra gbe kaldım malesef kalbi durdu şmdi 8 aydır uğraşıyoruz bakalım.. değerler az da olsa ilerlemiş e birşey yiyip içmediği için normal şimdi bugunden itibaren başlıcam bende havuç suyuna ve keçiboynuzu özüne bunlar hareketliliğe çok iyi geldi ve gördüm yani cnm

Bzm ılk bebegmz oldu cnm 7aylk hamılykn trafk kazası gecrdm bebegm öldu evlndm 1 bck aylk evlykn hamile kalmştm 1sene oldu bebegmı kaybedelı o zmndn berıde olmuo o yuzden ilkı oldgu içn öle bse demedlr
cnm çok çok geçmiş olsun evlat acısı çok kötüymüş yaşayınca anlıyor insan benimde canımcan can gitti 2 aylık olmasına rağmen banada olur olur dediler 8 aydır olmuyor işte

7 aylık bebek....allahım sabırlar versin canım tez vakitte göbişini doldursun inşallah...cok üzüldüm canım ne büyük sınavdan gecmişsin öyle o zaman test sonuclarına falan takılma fazla demekki olabiliyor stres sıkıntı mı yapıyo acaba eşin ...allahım tez zamanda şifa versin herkese

cnm çok çok geçmiş olsun evlat acısı çok kötüymüş yaşayınca anlıyor insan benimde canımcan can gitti 2 aylık olmasına rağmen banada olur olur dediler 8 aydır olmuyor işte
Saol cnm sanada gecms olsn bnm sorn yktu hc bebegmde. Pisi pisine gttı trafık kazasnda emnıyet kemerı karnımn içne gecms yanı içine derkn danlamsndr baskı seklnde oda bebegmn kafasına cgelmş ya sanırm bnmkı korkıdan olmuo yanı yasadgm soktan

ama koskoca hastane bunca insanın kapısında sıraya girdiği doktora benmi söyleyecem buna da bak diye o kadar para yatırıyoz özel hastane diyoruz...ne biçim iş bu iş
Hahaha aynen ya bizim gittigimiz urologda varikoseli teshis edememis.. Devlet hastanesindeki doktor hemen farketti oysa ki ;-) tabi bir ay sonraya randevu verirken icinden himm bidahaki sefere varikosel var derim demis olabilir ozeldeki doktor bilemem :-D sonraki randevuda ameliyat tarihi derkeeeen paralar cebeeeee

Amın canım cok saol ck ktu gnlr gecrdm cok bn ölu dogum yptm eltımle aynı gun dogum yaptık o bebegını aldı kucagına bnm karnm ellerm bombos kkaldı o bebegını alp alp gezmelere gtti bna arkasndan bkmk dustu bnse yavrumn mezarna gttm. O bebegı aglarkn kızarkn bnse keske bnm yavrmda olsada aglasa die agladm hala dha içm köz gbı yanı içmdkı yangın sonmedı sonmuo evlat acı ck ktu herseyı hazrdı o mınıck elbıselerı coraplrındn tut aa kucagna kdr ama alamadm kucagıma mezara koydulr yavrumu.. kusura bakma senınde canını soktysm ama ck dolmsm hala dha bnları yazarkn aglıorm cnku cigerm yanıo

ya öylede devlet hastanesinde sıra bekle gün al bi sürü iş özel rahat oluyo zaten iş yerinden 2 dk izin veriyolar en yakın neresi ise oraya gidiyosun of ya eskiden böylemiymiş adamlar eve senede 1 kere gelir çocuk yaparlarmış

canım allah katında kazandığın mukafatı düşün ...sabır et isyan etme ....o melek olup uctu ...rabbim tez zamanda nasip edecek inşallah korkup stres yapma rahat ol dua et bol bol allah verecek sana evladını ....yok canım niye sıkılayım biz birbirlerimizin dertlerini paylasa paylasa azaltıcaz gün gelecek hepimiz evladını kucağına alacak üzme kendini

İsyan etmıorm da canım cok uzuluorm cok benegn öldu dedjlrnde ble aglrkn Allah ım isyn etmıorm die agladm ama ck cnm yandı saol destwgn içn bnada korkmsndr sn ondn olmz bebegn diolr ınanıorm bnde hepimzn göbslerı dolck ama hep Allah adua edrkn Allah ım bn azda olsa o hamlelek guzellgnı yasadm sn hç olmaynlra vr önce dıorm

canım allah sabır versin bebeğini kaybetmişsin. inşallah en kısa zamanda tekrardan hamile kalırsın. kızlar bizde 4 aydır uğrşıyoruz eşimde varikosel var. 3 ay keçiboynuzu kürü yaptım ve onu bıraktık 1 ay önce metin beyin kürünü aldık ilk kür bitti. her akşam kuruyemiş veriyorum. çakşır kökü suyu içiriyorum. dün e vitamini ve q 10 aldım bugün ona başlıycaz. 2 ay proxeed kullandık şimdi onu bıraktık.sabahları keçiboynuzu pekmezi içiyor eşim .

Ameliyat oldunuz mu?

yok olmadık ilk gittiğimiz ürolog direkt tüp bebek dedi. ikincisi ameliyat dedi ama bu seferde kadın doğumcu ameliyatı tavsiye etmiyorum dedi. nisan ayına kaan hocaya randevu aldık hatta mailleştik hocayla bize bu değerlerlede normal yolla gebelik olabilir ama demiş dna testi yaptırın diye cevap vermiş. birşey çıkmazsa cuma günü test yaptıcak eşim bakalım. kaan hocaya muayene olduktan sonra ameliyat olayım diyor eşim. ameliyattan sonra da olmazsa artık tüp bebek

Amanın aynı bizim durum bize de aynı şeyler oldu....biz de mail attık kaan hocaya bize de aynı şeyleri yazmış...doğal yolla mümkün dna hasar testi yaptırın....bizim doktor bi arkadaş eşime ameliyat ol çok basit bi operasyon hiçbir zararı olmaz en azından sorunu ortadan kaldırın demiş... ameliyatı olun 6 ay bitkisel takviyelerle denersiniz olmazsa aşılama ya da tüp denersiniz demiş... dün bunun üzerine profösör bir doktordan randevu aldık..telde de görüştük microcerrahi yapıyormuş
canım sen http://www.kadinlarkulubu.com/forum...olmayi-dusunenl.637211/page-963#post-39493452 bölümüne gelsene

hadi yaaa aynı şeyler gerçekten :)

Saol canm rabbm hepımıze evlat nasp etsn degerlernz nsl pki

Saol canm rabbm hepımıze evlat nasp etsn degerlernz nsl pki

canım sonuçlarımız bu şekilde ama ben yorumlamayı bilmiyorum biliyosan bana yorumlarmısın
hacim 3,5 ml
ph 7,2
motilite 63
%A Hızlı hareketli 0
%B yavaş hareketli 63
%C yerinde hareketli 0
%D hareketsiz37
konsantrasyon (mil/ml) 8
yıkama yöntemi sonrası
%A Hızlı hareketli 0
%B yavaş hareketli 100
%C yerinde hareketli 0
%D hareketsiz 0
yıkama sonrası konsantrasyon (mil/ml) 3
morfoloji (kruger, normal %si) 3

Canm morfolojı sınırn altında ama spermlr harektlı sadece yavas harektlı enazımdan hareketsz deıl dua et esınde barıkosl falan mı var yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…