Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ŞUBAT
K kahve_delisi ..............1. deneme(proxeed plus).........................BAT 8 şubat
btlsrdr ........................ 1.5 yıl (3 ilaçlı tedavi serophene)............. BAT 9 şubat
mini87 .........................9. deneme( proxeed plus,keç.boy.,larginine,zince,e vitamini)...................BAT 11 şubat
Siyetem ........................1. deneme( proxeed plus)........................BAT 23 şubat
MART
K kahve_delisi ...........2.deneme.................BAT 8 mart

@mini87.....................10.deneme................BAT 9 mart

Kızlar eşimin değerleri bu değerlerle hamile kalabilirmiyim ?
hareketliler toplamı % 50 ve üzeriyse sorun yokmuş harekette canım öle gözüküyo tabi yinede doktor deeğiliz bi doktor görsün o daha ayrıntılı bilgi veririr....allah nasip etsin

Merhaba kizlar nasılsınız? Sizlere bisey danismak istiyorum bizim doktora daha onceki kontrolde sperm testini tüp bebek merkezinde yaptirsak farkedermi yani dahami iyi dedim hayir bizim hastanemizin laboratuvarlari cok iyi ayni sonucu alirsiniz siz bilirsiniz dedi.2.gidisimizdede baska bi merkezdende sperm testi sonucu istiyorum tüp bebek merkezlerinin sonuçları daha net oluyor spermler yikanarak inceleniyor dedi.hastanedende ayriliyormus ozel muayenane aciyomus sinir oldum icime kurt düşürdü bide progesteron sonucum 6.4 cikti internette arastirdim en az 10 olmali yaziyo doktorum 5in üstünü iyi kabul ediyorun ilac vermicem dedi kafam allak bullak

canım birinci önerim araştırma yap biraz övülen bi doktora git ikinci sürekli aynı doktora git bence son olarakda bazı labaratuarlardaki baz alınan değerlerle diğerlei aynı olmuyo örnek vereyim fsh diyelim karşısında max-min değer yazar o değerlere göre kendindden değerlendirebilirsin....o max değerler değişiyo bazı makinelere göre doktor normal demişse vardır bi bildiği kafanı takma illa kendinde bi hastalık arama

UOTE="arsinli, post: 39467051, member: 441582"]canım birinci önerim araştırma yap biraz övülen bi doktora git ikinci sürekli aynı doktora git bence son olarakda bazı labaratuarlardaki baz alınan değerlerle diğerlei aynı olmuyo örnek vereyim fsh diyelim karşısında max-min değer yazar o değerlere göre kendindden değerlendirebilirsin....o max değerler değişiyo bazı makinelere göre doktor normal demişse vardır bi bildiği kafanı takma illa kendinde bi hastalık arama[/QUOTE]
Teşekkürler canım haklisin 2hafta sonra bidaha test yaptirip farkli bir doktor bulmaliyim

Kızlar eşimin değerleri bu değerlerle hamile kalabilirmiyim ?
Canim aglunitasyon pozitif olmamasi gerek bildigim kadariyla... İltihap ya da bakteri (enfeksiyon) olabilir urolog ne dedi size pozitif olan degerle ilgilu? Ama masallah diger degerler cok guzel

Canim aglunitasyon pozitif olmamasi gerek bildigim kadariyla... İltihap ya da bakteri (enfeksiyon) olabilir urolog ne dedi size pozitif olan degerle ilgilu? Ama masallah diger degerler cok guzel
Çok teşekkür ederim. Ürolog birley söylememiş fakat benim doktorum hareketlilik az gözüküyor ürüloğa gözüksün eşin dedi anlamadım ki

Çok teşekkür ederim. Ürolog birley söylememiş fakat benim doktorum hareketlilik az gözüküyor ürüloğa gözüksün eşin dedi anlamadım ki
Siz ne kadar oldu bebek isteyeli? Baska urologa gostersin sperm sonuclarini bakalim ne diyecek

Siz ne kadar oldu bebek isteyeli? Baska urologa gostersin sperm sonuclarini bakalim ne diyecek
Biz 3 yıldır evliyiz 9. Ayım ve hala bişi yok. Bugün tekrar başka bir doktara görüneceğim bakalım o nediyecek. Bende aynı zamanda adet düzensizliği problemide var doktorun biri ileri derecede polikistik diyor diğer doktorda herşey normal lh hotmonum biraz sınıra yakın sadece diyor. Yumurtlama dönemlerine de dikkat ediyorum doktora sordum benim yumurtam gelişmiyor olabilir mi herkes klomen kullanıyor die 1 sene dolmadan ilaç yazamam diyor.

Sogan kurunu denedin mi? İyi geliyor diyolar bir de bir yil dolmadan niye vermiyor ki zaten 9 ay dolmus bile... Cok gicik oluyorum bazi doktorlara ya bi sorun var ki 9-10 aydir bos geciyor illa bir yil mi olacak.... Bu arada bizim de 9 ay oldu esim gitti daha yeni...bende bisey cikmayinca test yapildi ona da... Degerleri cok dusuk varikosel varmis :-( keske taaa basta bakilsaymis simdiye tedavisi bitmis olacakti....

ah canım o keşkeler bizde de var ben esime doktora git sende kafamız rahat olur diyende beni hiç dinlemedi şimdi 10 ay üstüne hareketsizlik oldunu öğrendik şimdide tedavi derken kaç ayı bulur belkide yine doğal yolla olsa iyi ....allah şifa versin eşlerimize

canım sperm sonucunuzu okudum bir sıkıntı göremedim. o değerlerle rahat hamile kalabilirsin
Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )
Rengi : Donuk beyaz ( Donuk beyaz )
Görünümü:Opelasant ( Opelasant )
pH : 7,6 ( 7,2-7,8 )
Likeifikasyon zamanı: 25 dk ( 10-30 dk )
Vizkozite: Akışkan ( <2 )
MORFOLOJİ
Normal Hücre: %70
Baş-Akrozom Anomalisi: %10
MIO Piece/Boyun Anomalisi: %10
Kuyruk Anomalisi: %5
MOTİLİTE
Lineer progresyon gösteren ( +4 ve +3 hareket özellikli spermler %50 den fazla olmalıdır. )
motil spermler(+3,+4) : %650
Non-lineer progresyon gösteren
spermler (+2) : %5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %30
HÜCRE SAYISI : 47 milyon/ml
DİREKT MİKROSKOBİ:Her sahada 23-4 lökosit,1-2 spermatogenezis-45-50 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

arkdşlar yorum ypablen vrmı? ben anlamıyorumda. bzdede galıba hareketlilik sorunu vr

2 kere test yptrdk ilki ileri hızlı hareketli %25 ileri yavas harektli %25 yernde harektli %10 harektsz %40 morfoloji %11 iknci test hızlı harektli %60 harektsz %30 sperm sayısıda ilk teste 32 mlyn iknci testte 75 mlyn szn nsl
nasl yükseldi cnm neler yaptın? 2 kat yükselmiş

Sogan kurunu denedin mi? İyi geliyor diyolar bir de bir yil dolmadan niye vermiyor ki zaten 9 ay dolmus bile... Cok gicik oluyorum bazi doktorlara ya bi sorun var ki 9-10 aydir bos geciyor illa bir yil mi olacak.... Bu arada bizim de 9 ay oldu esim gitti daha yeni...bende bisey cikmayinca test yapildi ona da... Degerleri cok dusuk varikosel varmis :-( keske taaa basta bakilsaymis simdiye tedavisi bitmis olacakti.... Amin canim amin... Aslinda onemli olan gecen zamandan ziyade sonucun guzel olmasi tedavi surecinin olumlu sonuclanmasi ve saglikli evlatlarimizin olmasi..... Cok sukur cagimizda caresi var infertilitenin... Dogal tedavi yontemleri de mevcut yeter ki Allah nasip etsin

Canım sadece havc suyu ve muz uedrdm o kdr son testte hareketllk %55olms sperm sayısıda 50milyn olms
bzdede sdce hareketlilk sorunu var ve doktor mart aynda aşılama yapcaz dedi... bu havuç suyu kaç ayda etkisini gösteriyor canım. testleri kaç a y sonra tekrarladnz

bzdede sdce hareketlilk sorunu var ve doktor mart aynda aşılama yapcaz dedi... bu havuç suyu kaç ayda etkisini gösteriyor canım. testleri kaç a y sonra tekrarladnz
Bz 2ayda 3kez yptrdk canım doktr öle istedi. Havuc suyuna gelncede 1ay boynca uyguldk her aksam yatmaya gtmedn önce bır nardk içiodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…