proxeed plus içeli 2 ay olmamıştı hamıle kaldım hareketlilik %40 flndı gçen sene. şmdii gene uğraşıyoruz keçiboynuzu kürü veriyorum eşime ilaç çok pahalı 15 günde bir kutu btiyorHanımlar proxeed plus hareketsizlik konusunda ne kadar sürede sonuç veriyor bir bilginiz var mı?
Morfoloji için zamana ihtiyaç var galiba ama hareketlilik çabuk düzelir mi ki?
Ama hareketlilik artsa bile morfoloji düzelmeden hamilelik de oluşmaz galiba...
Nasıl çıkacağız bu işin içinden hiç bilmiyorum
Test sonuclariniz gayet güzel canım doğal yolla tez zamanda olur inşallah .ben 26 yasin da yim esin 35 o yüzden zaman kaybetmemek için tüpü seçtik biz ama gördüğüm kadarıyla senin öyle bir durumun yok gibi canim[/QUOTE]Valla cnm bzm 32milyn sperm sayısı ileri hrekt %50 harektsz %40 yernde harektli %10 iknci testte ileri harektli %60 harektsz %30 yernde harektli %10 sperm sayısı 75mlyndu. Bdaki cuma bkre dha istndi tahlil havc suyu tuketio esm 3hftadr. Harektliligi artırıomş bde muz yiyio gnde btane tavk yemesi gerkio hftada bkç kez onu pk tuktmiorz ama bu hfta 3kez yedi. Bde portakal suyuda iyi gliomş arada ınuda içio.
2 kere test yptrdk ilki ileri hızlı hareketli %25 ileri yavas harektli %25 yernde harektli %10 harektsz %40 morfoloji %11 iknci test hızlı harektli %60 harektsz %30 sperm sayısıda ilk teste 32 mlyn iknci testte 75 mlyn szn nsl
İste diorm ya %50nin ustu olması gerekıoms bzm %55ol.asna ragmn harektsz denilio. Sze nasl hareksz demdlr anlamdmcanım ne dicem sana şimdi üstte ki paylaşılan test sonucunda 4+3 %50 üstü olması gerekiyor diyor o zaman bizim hız %30. e doktor bize biraz yavaşlık var dedi özelde ki bile evicap verdi senede 1 kere kontrole gel dedi
İste diorm ya %50nin ustu olması gerekıoms bzm %55ol.asna ragmn harektsz denilio. Sze nasl hareksz demdlr anlamdm
Bizdede % 45 di sorun cikarack bir yavaslik yok dediler.Bende anlamadim size nasil yavas diyor. Bize devlette ki de ozel de ki de biraz yavaşlik var dedi. Hadi devlette kini geçtim özelde ki de aynısini dedi. 1 2 ay sonra tekrarla falan da demedi vitamini kullan dedi.bizim %30 biraz yavas sizin %55 yavas anlamadim.
Doktrlda sıkıntı vr canım ya man kimnknde anlamadm bzmkinde kesn var o supheszde. Ama nnm netten arastrmlrma gore yanı dunya saglk örgütüne göre a+b %50nin uzernde olması gerekioms. bnm kafam seye karısıo bzde sıvılasmada sorn varya ona. Onda sorn var demioki. Bır ustn harektszlk vr bska hç bi sorunum yok dio.Bende anlamadim size nasil yavas diyor. Bize devlette ki de ozel de ki de biraz yavaşlik var dedi. Hadi devlette kini geçtim özelde ki de aynısini dedi. 1 2 ay sonra tekrarla falan da demedi vitamini kullan dedi.bizim %30 biraz yavas sizin %55 yavas anlamadim.
Cok pahalyms cnm ya pki dunyaya gldmi bebegnproxeed plus içeli 2 ay olmamıştı hamıle kaldım hareketlilik %40 flndı gçen sene. şmdii gene uğraşıyoruz keçiboynuzu kürü veriyorum eşime ilaç çok pahalı 15 günde bir kutu btiyor
Doktrlda sıkıntı vr canım ya man kimnknde anlamadm bzmkinde kesn var o supheszde. Ama nnm netten arastrmlrma gore yanı dunya saglk örgütüne göre a+b %50nin uzernde olması gerekioms. bnm kafam seye karısıo bzde sıvılasmada sorn varya ona. Onda sorn var demioki. Bır ustn harektszlk vr bska hç bi sorunum yok dio.
Bizdede % 45 di sorun cikarack bir yavaslik yok dediler.
Arkadslr esnde sperm hareketszlgi olp hamile kalan vrmı yda bunun içn hangi kürlr uyguladnz
Bende yeterince sorun var zaten...bizim %30a da biraz yavaş o kadar dediler.
Bende yeterince sorun var zaten...
Kızlar merhaba,
Yıllardır bu siteyi takip ederim ama ilk defa bir paylaşımda bulunuyorum
Eşimin spermleri tembel çıktı.. %32 hareket değerimiz. Bunun dışında ne bende ne de onda bir sorun yok. Doktor sadece proxeed plus verdi bir de keçi boynuzu özü içiyor.
Havuç kürünü de denemeli miyim keçi boynuzu özü ile birlikte?
Başka öneriniz var mı?
merhaba canım. bizimde %30 değerimiz. doktor evicap verdi e vitamini. bizde eczaneden keçiboynuzu özü aldık sayıyı artırıyormuş. havuç suyu da hızı artırıyormuş. bizde havuç suyuna başlayacağız. saraçoğlu keçiboynuzu ve havuç kürü aynı anda uygulanmaz diyor ama bizim ki keçiboynuzu kürü değil o yüzden bişi olacağını zannetmiyorum.
Kaş yapayım derken göz çıkarmak, adamı durduk yere kürlere boğmak istemiyorum. Ben akşamları havuç suyu yapayım karşılıklı içeriz kocişle. Size de başarılar diliyorum, teşekkürker cevap için.
bütün değerleriniz iyi bence normal yoldan olmaması için bi sebep göremedim tabi nasip kısmetHanimlar buda esimin sonuclari doktorum yurtdisinda netten baktim bisey anlamadm anlayan varsa rica etcem yorum yapabilirmi
Degstrcz ztn cnm havc suyu mtlaka içr cnku elhamdulillah bzde fayda etti %50den 55e cktı ayrca sperm sayısını ble arttırıpevet a+b %50 üstü olması gerekiyor ama bize 2 doktorda sadece biraz yavaşlık var dedi. sizin %55 bize göre hayli hayli iyi. siz başka doktora gösterin en iyisi cnm çünkü sizden sürekli de test istiyor ucuz bişi de değil. doktor evicap verdi , eczanedende keçiboynuzu özü aldık havuç suyu hızı artırıyomuş ona da başlayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?