Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
proxeed plus içeli 2 ay olmamıştı hamıle kaldım hareketlilik %40 flndı gçen sene. şmdii gene uğraşıyoruz keçiboynuzu kürü veriyorum eşime ilaç çok pahalı 15 günde bir kutu btiyor

Test sonuclariniz gayet güzel canım doğal yolla tez zamanda olur inşallah .ben 26 yasin da yim esin 35 o yüzden zaman kaybetmemek için tüpü seçtik biz ama gördüğüm kadarıyla senin öyle bir durumun yok gibi canim[/QUOTE]
canım hayrlı olsun hamilelik :)[/QUOTE]
Cnm hareketi nasil %50 DEN % 60 a cikardiniz birde sorununuz ne mirfolojimi yoksa ileri hizli % 50 ildugu icin bunu sorun olarak mi gorduler[/QUOTE]
merhaba bzm test sonucumuzuda yormlyablr msnz
Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )
Rengi : Donuk beyaz ( Donuk beyaz )
Görünümü:Opelasant ( Opelasant )
pH : 7,6 ( 7,2-7,8 )
Likeifikasyon zamanı: 25 dk ( 10-30 dk )
Vizkozite: Akışkan ( <2 )
MORFOLOJİ
Normal Hücre: %70
Baş-Akrozom Anomalisi: %10
MIO Piece/Boyun Anomalisi: %10
Kuyruk Anomalisi: %5
MOTİLİTE
Lineer progresyon gösteren ( +4 ve +3 hareket özellikli spermler %50 den fazla olmalıdır. )
motil spermler(+3,+4) : %650
Non-lineer progresyon gösteren
spermler (+2) : %5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %30
HÜCRE SAYISI : 47 milyon/ml
DİREKT MİKROSKOBİ:Her sahada 23-4 lökosit,1-2 spermatogenezis-45-50 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

2 kere test yptrdk ilki ileri hızlı hareketli %25 ileri yavas harektli %25 yernde harektli %10 harektsz %40 morfoloji %11 iknci test hızlı harektli %60 harektsz %30 sperm sayısıda ilk teste 32 mlyn iknci testte 75 mlyn szn nsl

canım ne dicem sana şimdi üstte ki paylaşılan test sonucunda 4+3 %50 üstü olması gerekiyor diyor o zaman bizim hız %30. e doktor bize biraz yavaşlık var dedi özelde ki bile evicap verdi senede 1 kere kontrole gel dedi

İste diorm ya %50nin ustu olması gerekıoms bzm %55ol.asna ragmn harektsz denilio. Sze nasl hareksz demdlr anlamdm

İste diorm ya %50nin ustu olması gerekıoms bzm %55ol.asna ragmn harektsz denilio. Sze nasl hareksz demdlr anlamdm

Bende anlamadim size nasil yavas diyor. Bize devlette ki de ozel de ki de biraz yavaşlik var dedi. Hadi devlette kini geçtim özelde ki de aynısini dedi. 1 2 ay sonra tekrarla falan da demedi vitamini kullan dedi.bizim %30 biraz yavas sizin %55 yavas anlamadim.

Bizdede % 45 di sorun cikarack bir yavaslik yok dediler.

Doktrlda sıkıntı vr canım ya man kimnknde anlamadm bzmkinde kesn var o supheszde. Ama nnm netten arastrmlrma gore yanı dunya saglk örgütüne göre a+b %50nin uzernde olması gerekioms. bnm kafam seye karısıo bzde sıvılasmada sorn varya ona. Onda sorn var demioki. Bır ustn harektszlk vr bska hç bi sorunum yok dio.

proxeed plus içeli 2 ay olmamıştı hamıle kaldım hareketlilik %40 flndı gçen sene. şmdii gene uğraşıyoruz keçiboynuzu kürü veriyorum eşime ilaç çok pahalı 15 günde bir kutu btiyor
Cok pahalyms cnm ya pki dunyaya gldmi bebegn

Hanimlar buda esimin sonuclari doktorum yurtdisinda netten baktim bisey anlamadm anlayan varsa rica etcem yorum yapabilirmi

Eklentiler

• IMG-20150219-WA0000.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 105

evet a+b %50 üstü olması gerekiyor ama bize 2 doktorda sadece biraz yavaşlık var dedi. sizin %55 bize göre hayli hayli iyi. siz başka doktora gösterin en iyisi cnm çünkü sizden sürekli de test istiyor ucuz bişi de değil. doktor evicap verdi , eczanedende keçiboynuzu özü aldık havuç suyu hızı artırıyomuş ona da başlayacağız.

Arkadslr esnde sperm hareketszlgi olp hamile kalan vrmı yda bunun içn hangi kürlr uyguladnz

eşimin ilk sonucu hızlı sayısı %5 , orta hızlı sayısı %28 , yavaş hızlı %14'dü doktor sadece hızlı sayısı az genel olarak hamileliğe engel bir durum yok demişti. yine de eşime keçiboynuzu kürü ve pharmaton vitamin kullandırdım bunun yanı sıra ceviz, bal, fıstık ve balı düzenli tüketti. iki ay sonraki tahlilde hızlı %20 orta %40 yavaş %20 oldu. birkaç ay sonra da tedavisiz ikinci oğluma hamile kaldım. ilk hamileliğimde de eşime keçiboynuzu çayı içirmiştim

Kızlar merhaba,

Yıllardır bu siteyi takip ederim ama ilk defa bir paylaşımda bulunuyorum

Eşimin spermleri tembel çıktı.. %32 hareket değerimiz. Bunun dışında ne bende ne de onda bir sorun yok. Doktor sadece proxeed plus verdi bir de keçi boynuzu özü içiyor.

Havuç kürünü de denemeli miyim keçi boynuzu özü ile birlikte?

Başka öneriniz var mı?

merhaba canım. bizimde %30 değerimiz. doktor evicap verdi e vitamini. bizde eczaneden keçiboynuzu özü aldık sayıyı artırıyormuş. havuç suyu da hızı artırıyormuş. bizde havuç suyuna başlayacağız. saraçoğlu keçiboynuzu ve havuç kürü aynı anda uygulanmaz diyor ama bizim ki keçiboynuzu kürü değil o yüzden bişi olacağını zannetmiyorum.

Kaş yapayım derken göz çıkarmak, adamı durduk yere kürlere boğmak istemiyorum. Ben akşamları havuç suyu yapayım karşılıklı içeriz kocişle. Size de başarılar diliyorum, teşekkürker cevap için.

saol cnm havuç suyu bizim içinde iyi zaten

Degstrcz ztn cnm havc suyu mtlaka içr cnku elhamdulillah bzde fayda etti %50den 55e cktı ayrca sperm sayısını ble arttırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…