inşallah mıkız ben kötü anlamda diyom yumurta çatlamasını demiyom
valla baktım fiyatlarına da yine 150 civarı bişey gidecek alırsak...ki zaten başka zaman kullanmayız bi etrafı kolaçan etmek gerek ödünç bulabilirsek biz de
Anladm Cnm herseyin hayirlisi rabbim saglikli evlat nasip etsin.Ben cok kafaya takiyorum yaasorunlu gebelik. bebeğimin kafatası ve omurgası oluşmadı
Anladm Cnm herseyin hayirlisi rabbim saglikli evlat nasip etsin.Ben cok kafaya takiyorum yaa
Sok markete glio devmlı gayt uygn cnm 60lira fln. Havc suyu diolr kndsi fayda etse öle derlrdi 3kilo fln alıodm bn cnmya havuç suyu için katı meyve sıkacağı olacak dimihavucu yese aynı etki olmuyor muymuş ki kaç kilo havuç alıyonuz haftada?
Cnm evicapın kc olanını kullanıosnz 300 mü 400mühavuca yarın akşam başlıcaz, doktor evicapı 6 ay kullan dedi, keçiiboynuzu özüne başladık akşamları 1 kaşık. bakalım inşallah iyi sonuç alacağız
Cnm evicapın kc olanını kullanıosnz 300 mü 400mü
gelmedi cnm klbi durduCok pahalyms cnm ya pki dunyaya gldmi bebegn
Gnde kc kez pki bzm doktr ephnal mı ne yanls yazmşta olablrm öle bi hap vrdi br ay fln kullandk snra yne aynısnı yazms ama bz evicap aldık.400 cnm
Gecms olsn cnm bnmde 7aylıktı karnmda öldü trafk kazası gecrdmgelmedi cnm klbi durdu
Cnm esinde %30 du degilmi ve dogal yoldan hamile kaldn degil miamin canım benim. zaten biraz kafamızdan atabilsek rahat edicez. beynimiz çok yoruluyor stresten
Cnm esinde %30 du degilmi ve dogal yoldan hamile kaldn degil mi
Birde bu bahsettigiz ilaclari dr receteyle mi yazio?
Gnde kc kez pki bzm doktr ephnal mı ne yanls yazmşta olablrm öle bi hap vrdi br ay fln kullandk snra yne aynısnı yazms ama bz evicap aldık.
Abow esm 2tane yutuodu 400den ckmu yutuoms o zmn yagünde 1 tane canım.
Abow esm 2tane yutuodu 400den ckmu yutuoms o zmn ya
E vitamini vucutta birikiyormus fazlasi zararli gunde 1 yeterliAbow esm 2tane yutuodu 400den ckmu yutuoms o zmn ya
Bz kndmz aldk onu canm doktr bska bi e vitamini yazdı bi arkadastn duydm dier vitamnlr yapayms iyisi evicap mıs dieri gnde 2tane alıodu onuda öle ald ama btti 1hfta önce fln sfi pazr gnü fln tkrar alp baslyck btane verirm artkay bilmiyorum ki canım prospektüsü okusana kaç tane kullanıla biliyormuş. sizin değerler bizden iyi 1 tane yeter aslında bu dediğin doktorun verdiği ilaç kaç mglık
Tmm canm saol bilgn içnE vitamini vucutta birikiyormus fazlasi zararli gunde 1 yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?