Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vay be morfoloji %65 çok iyiymiş maşallah bizim ki %5 . biz 2 kere test yaptırdık hiç biri böyle değil 4 3 2 diye değerlendiriyor
aslında bizimkide %2 yada %4 çıkıyodu hatırlarsan geçen ay eşim başka özelde gitti doktora bu başka hastanede yapıldı ondan böyle çıktı diyorum iltihap var diye antibiyotik vermişti eşimede

Kızlar biz solgar e vitamini ve apitera arısütü bal propolise başlıyoruz ama ne zaman içilmeli bunlar?
E vitamini için kimi yemekten sonra kimi yatarken diyor?
arısütü karışımı için de sabah aç mı tok mu?Herkes aç kullanıyor genelde ama saraçoğlunu dinlediğim bir videoda kahvaltıdan sonra dedi.
Proxeed, keçiboynuzu özü, keçiboynuzu kaynatma kürü, e vitamini, arısütü karışımı neyi hangi sıraya sokacağımı şaşırdım resmen. Bir el atıverseniz?

biz evicapı kullanıyoruz yemekten sonra prexeed plus aç karnına içiyodu gece yatarkende taze sıkılmış havuç suyu 1 bardak bide soğuk pres keçiboynuzu içiyo

aslında bizimkide %2 yada %4 çıkıyodu hatırlarsan geçen ay eşim başka özelde gitti doktora bu başka hastanede yapıldı ondan böyle çıktı diyorum iltihap var diye antibiyotik vermişti eşimede

bende doktora gittim bugün. sperm testini de rahim filmini de çok iyi dedi

Arkadaslar gunaydin uzun zamandir burayi takip ediyorum.iki yildir cocuk istiyoruz ama olmuyor esimle doktora gittigimizde esimde bazi sikintilar cikti asilama yaptirdik olmadi yaza tup dusunuyoruz acaba ilac kullanip sperm hareketsizligi problemini asan var mi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…