hergünümüz böyle dua etmekle geçiyo başka çaremiz yok verende alanda o kader diyorum ama tabiki içimden alıştımda desem kendimi kandırıyorum canoo İNŞALLAH bi an önce sonuç alırız
saol cano
Inşallah bir an önce kucağına alırsın küçük prensini yada küçük prensesini :))Ayyyy insallahhhh Allah razi olsun cok sagolun mutlaka yazarim bi hamile kalsam :)
Eki Görüntüle 1448001
kızlar eşimin son sonucuydu yorum istiyorum
aslında bizimkide %2 yada %4 çıkıyodu hatırlarsan geçen ay eşim başka özelde gitti doktora bu başka hastanede yapıldı ondan böyle çıktı diyorum iltihap var diye antibiyotik vermişti eşimedevay be morfoloji %65 çok iyiymiş maşallah bizim ki %5 . biz 2 kere test yaptırdık hiç biri böyle değil 4 3 2 diye değerlendiriyor
biz evicapı kullanıyoruz yemekten sonra prexeed plus aç karnına içiyodu gece yatarkende taze sıkılmış havuç suyu 1 bardak bide soğuk pres keçiboynuzu içiyoKızlar biz solgar e vitamini ve apitera arısütü bal propolise başlıyoruz ama ne zaman içilmeli bunlar?
E vitamini için kimi yemekten sonra kimi yatarken diyor?
arısütü karışımı için de sabah aç mı tok mu?Herkes aç kullanıyor genelde ama saraçoğlunu dinlediğim bir videoda kahvaltıdan sonra dedi.
Proxeed, keçiboynuzu özü, keçiboynuzu kaynatma kürü, e vitamini, arısütü karışımı neyi hangi sıraya sokacağımı şaşırdım resmen.Bir el atıverseniz?
burdayız canoooVayy burası baya ilerlems bnde hç bakmamsm :)
Burdaklrde davt et faceye cnm :)burdayız canooo
cano çok tanımadıklarımız yok facede kiBurdaklrde davt et faceye cnm :)
Sayfaya ya.cano çok tanımadıklarımız yok facede ki
giren pek olmuyo burdada olursa söyleriz canooSayfaya ya.
aslında bizimkide %2 yada %4 çıkıyodu hatırlarsan geçen ay eşim başka özelde gitti doktora bu başka hastanede yapıldı ondan böyle çıktı diyorum iltihap var diye antibiyotik vermişti eşimede
ayy iyi bari e hani hareketsizlik vardı koysana eşinin sonucunu bakalımbende doktora gittim bugün. sperm testini de rahim filmini de çok iyi dedi
ayy iyi bari e hani hareketsizlik vardı koysana eşinin sonucunu bakalım
hadi geçmiş olsun canocnm şimdi foto atamıyorum ama %50 iyi dedi doktor. ürolog iyi sadece biraz yavaşlık var dediydi
hadi geçmiş olsun cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?