- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
bizde öyle diyoruz bakalım havalar daha iyi olsunda aşıla yapılacağı ay maddi manevi hazır olmalıyız bi sorun çıkmamalı ki boşa gitmesinsaol canım . 3 4 ay deneyip olmazsa da aşılama yaptıracağız
bizde öyle diyoruz bakalım havalar daha iyi olsunda aşıla yapılacağı ay maddi manevi hazır olmalıyız bi sorun çıkmamalı ki boşa gitmesin
ayy varya bide ben çalışıyorum acaba yatıp dinlenmek gerekiyomu yoksa normal hayatta devam mı bilmiyoruz ki nasıl yaparız bilmiyorum maddi açıdan ayarlamamız gerek ki o ay sıkıntıya düşmeyelim bide strese girmeyelimruh halimizde hazırlamalıyız. ablam ilk aşılama tutmayınca doktor 2. denicez deyince ablam istememiş tüp bebeğe geçelim demiş doktor aşılamadan sonra demiş. ablamda ne olsa tutmıcak diye hiç özen göstermedim dedi ama tuttu
ayy varya bide ben çalışıyorum acaba yatıp dinlenmek gerekiyomu yoksa normal hayatta devam mı bilmiyoruz ki nasıl yaparız bilmiyorum maddi açıdan ayarlamamız gerek ki o ay sıkıntıya düşmeyelim bide strese girmeyelim
stres mi benim göbek adım o yaa her gün bende var ya iş yüzünden ya kaynana yüzünden yani illa bişeyden stres çoookkk gerçektende abartmıyorum her gün bişey varcanım ben geçen sene işe başlıcaktım ama gebelik olursa işten çıkmak zorunda kalırım diye düşündüm tedaviye yeni başlamıştık ama bebek olmadı. ben 2 gebeliğimde de hiç beklemediğim zamanda oldu. bizi en çok etkileyen faktörleden biri stres.
stres mi benim göbek adım o yaa her gün bende var ya iş yüzünden ya kaynana yüzünden yani illa bişeyden stres çoookkk gerçektende abartmıyorum her gün bişey var
baman o konuyu açarsam yine stresim artacak aslında yoruldum bunlarla uğraşmaktan da hayırlısı artık bi bebiş olsaydıo yüzden napıyoruz stres görünce u dönüşü yapıp topukluyoruzbende daha 3 4 aydır rahatım cnm kaynana stresi bende de vardı .
baman o konuyu açarsam yine stresim artacak aslında yoruldum bunlarla uğraşmaktan da hayırlısı artık bi bebiş olsaydı
rahim filminden sonra alıştım sanırım son 3 aydır doktorada gitmiyorum ya kendi haline bıraktım aslındaolacak inşallah canım. çok iyi anlıyorum seni bende yaşadım. şimdi fazla umursamıyorum
rahim filminden sonra alıştım sanırım son 3 aydır doktorada gitmiyorum ya kendi haline bıraktım aslında
az 10-15 gün bekle canım eşim test yaptırcak 25 ocakdan beri proxeed plus kullanıyor...keçi boynuzu kürü kıllandık ilk ay bu ayda havuc suyu içiyo ilacın yanı sıra sonucları paylasırımArkadaslar gunaydin uzun zamandir burayi takip ediyorum.iki yildir cocuk istiyoruz ama olmuyor esimle doktora gittigimizde esimde bazi sikintilar cikti asilama yaptirdik olmadi yaza tup dusunuyoruz acaba ilac kullanip sperm hareketsizligi problemini asan var mi aranizda
Biz ilac olarak redoksan neofortil kullandi keçiboynuzu kurunu cok kullanamadi midesi bulandi esimin havuc suyu da ayni etkiyi yapti bakalim haftaya doktora gidecek tekrar bakalim degisiklik olmus mu biraz ileri hizli artmis olsa hic tüp denemek istemiyorum hem cok pahali hemde bir suru hormon ilaci kilo aldiracak allahim hayirlisiyla doktora gerek kalmadan nasip etsinaz 10-15 gün bekle canım eşim test yaptırcak 25 ocakdan beri proxeed plus kullanıyor...keçi boynuzu kürü kıllandık ilk ay bu ayda havuc suyu içiyo ilacın yanı sıra sonucları paylasırım
amin cnm parası ayrı mesele o işler e bulaşmak ayrı dert sonuçta gözle burunla uğrasmıyo doktor insan utanıyo allahım doğal yollardan nasip etsin....ileri hareket kac sizin ...sonucu yazarsın buraya eski ve yeni değerleri karsılastırırızBiz ilac olarak redoksan neofortil kullandi keçiboynuzu kurunu cok kullanamadi midesi bulandi esimin havuc suyu da ayni etkiyi yapti bakalim haftaya doktora gidecek tekrar bakalim degisiklik olmus mu biraz ileri hizli artmis olsa hic tüp denemek istemiyorum hem cok pahali hemde bir suru hormon ilaci kilo aldiracak allahim hayirlisiyla doktora gerek kalmadan nasip etsin
Ileri hizli 0 yani hic yok yavas ileri hareketli var yerinde ise % 50 yani anlayacan isimiz biraz yas ileri hizli spermler bazen dolleyemiyor yumurtayi bizim isimiz yavaslara kaldi.ben zaten tüp bebeğe sicak bakmiyorum cunku asilama yaptirdim ve psikolojim cok bozuldu.bu arada trabzonlu musun senamin cnm parası ayrı mesele o işler e bulaşmak ayrı dert sonuçta gözle burunla uğrasmıyo doktor insan utanıyo allahım doğal yollardan nasip etsin....ileri hareket kac sizin ...sonucu yazarsın buraya eski ve yeni değerleri karsılastırırız
evet trabzonluyum canım arsinliyiim :) hımm bizimde %10 bizede doktor aşılama dedi.....ben asılayla kesin olur sanıyordum yaIleri hizli 0 yani hic yok yavas ileri hareketli var yerinde ise % 50 yani anlayacan isimiz biraz yas ileri hizli spermler bazen dolleyemiyor yumurtayi bizim isimiz yavaslara kaldi.ben zaten tüp bebeğe sicak bakmiyorum cunku asilama yaptirdim ve psikolojim cok bozuldu.bu arada trabzonlu musun sen
Asilamanin en fazla olma olasiligi % 15 cok umutlanma bence bende yaptirdim ve cok pismanim ama en azindan olmadigini esim gormus oldu bi de nerdeki doktora gidiyorsun ve asilama oncesinde rahim filmi cektirdin mievet trabzonluyum canım arsinliyiim :) hımm bizimde %10 bizede doktor aşılama dedi.....ben asılayla kesin olur sanıyordum ya
Yok canım ya yaptırmadım korkuyorum o yüzden ilaç kullanıyo eşim ben Trabzon da yaşamıyorum ama halam clinart da tedaviye başladı bugün anestezili hsg çekilmiş 255 lira vermiş adet olunca aşılama yaptıracakAsilamanin en fazla olma olasiligi % 15 cok umutlanma bence bende yaptirdim ve cok pismanim ama en azindan olmadigini esim gormus oldu bi de nerdeki doktora gidiyorsun ve asilama oncesinde rahim filmi cektirdin mi
Bende nisanda hsg cektirip yavas yavas tup bebek tedavisine baslayacagim iki senedir bekliyoruz akcabaata tasinan clinart ta mi normalde meydandaydiYok canım ya yaptırmadım korkuyorum o yüzden ilaç kullanıyo eşim ben Trabzon da yaşamıyorum ama halam clinart da tedaviye başladı bugün anestezili hsg çekilmiş 255 lira vermiş adet olunca aşılama yaptıracak
eşim 2 ay kullandı eczaneci aç içsin ama rahatsız olursa yemekten 20 dk sonra içsin demiştibu proxeed plus aç veya tok karnına fark ediyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?