Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende nisanda hsg cektirip yavas yavas tup bebek tedavisine baslayacagim iki senedir bekliyoruz akcabaata tasinan clinart ta mi normalde meydandaydi
Akçaabat dakinde canım eğer çektirirsen fakülteye gitme orda uyusturmadan yapıyorlarmış gecen bu forumda okudum acıdan gözleri dışarı duşmuş delirmiş resmen onada söyledim clinart ın anestezili yaptığını fakültede ki doktora demiş doktor kızmış bu işlem heryerde canlı yapılır diye .....bide canlı yapınca kendini kasarsan acık tupler kapalı gozukebiliyormus ....ben çok korkuyorum iki çeşidindende ne kadar erteleyebilirsem erteleyecem...allah yardımcımız olsun

Bende nisanda hsg cektirip yavas yavas tup bebek tedavisine baslayacagim iki senedir bekliyoruz akcabaata tasinan clinart ta mi normalde meydandaydi
sana aşılama yapılmadan önce hsg çektirmedilermi ilk defa duydum ya kesinlikle çektiriyolar öncesinde

Ben de çektirmekten çok korkuyorum. Artık aşılama ya da tüp bebek yaptıralım diyorum. Mecburen cektirecegim.

Slmmmmm kızlar ya bişey sorcam erkek infertilitesi de sperm hareketliliği az olanlar için çakşır otu varmış bunu duyan uygulayan varmı ben alcam da biraz daha bilgi toplıyım diyorum bu konuyla ilgili, duyan ,uygulayan bilgisi sahibi olan herkesten cvp bekliyorum :)? ? ?

Ben aldim kaynattim bir kere icirdim birdaha iciremedim canim aci tadini sevmedi ozu varmis bide o nasil bilmiyorum havuc suyuyla portakal suyunu sıkıp veriyorum her aksam

Ben aldim kaynattim bir kere icirdim birdaha iciremedim canim aci tadini sevmedi ozu varmis bide o nasil bilmiyorum havuc suyuyla portakal suyunu sıkıp veriyorum her aksam
Ya canım bunun toz halinde olanı varmış balla karıştırılıyomuş bi alıp deneyim diyorum. Çünki bu bayaa bu konuda iyi bi bitkiymiş:))

canım merhaba benım esımde hem sayı hem hareket sorunu vardı.cok sukur sayı sorununu aştık.hareket sıkıntımız kaldı proxeed plus kullanmaya basladı esım. ılk sıkıntı ortaya cıktıgında ben esımın tahlılerını kadın dogumcuma gosterdık.ÇAKŞIR OTU içsin dedı.aldık balla karıstırıp yemeye basladı eşim.ancak 1 hafta yıyebıldı.aşırı derece mide bulandırdı.hıcbırsey yıyemedı.o yuzden bıraktık.yanı dıyecegım o ki,doktor soyledı bana caksır otu dıye midesı bulanmazsa al dene yedır.

Yaaa çokmu kötü tadı? Anam benimki de tadı kötüyse hayatta yemez( ama bende ilaç kullanmaktansa bitki olsa daha iyi diyorum He bide canım senin dediğin ilacın fiyatı ne kadar?

Yaaa çokmu kötü tadı? Anam benimki de tadı kötüyse hayatta yemez( ama bende ilaç kullanmaktansa bitki olsa daha iyi diyorum He bide canım senin dediğin ilacın fiyatı ne kadar?
keşke içebilseler cok faydalı.. proxed plus 134 tl canım o da 1 kutusu 15 günlük..2 kutu almak zorundayız 268 tl oluyor aylık fıyatı

O ne yaa çok pahalı! bari bu ilaç fiyatına göre bi işe yarıyomu ki? Yok yok ben en iyisi çakşır deniyim:) çünki o ilacı alamam alsam bile bir kere anca.

O ne yaa çok pahalı! bari bu ilaç fiyatına göre bi işe yarıyomu ki? Yok yok ben en iyisi çakşır deniyim:) çünki o ilacı alamam alsam bile bir kere anca.
bende tam bılmıyorum canım yenı basladık inşallah işe yarar.. evet daha bu ne kı bu ılacı 3 ay kullanacak 800 mılyona mal olcak 3 ayda.. ınsallahhhh 1,2 ayda hamıle kalırım.rabbım ısteyen herkese versın ıns

Amiiin Canım inşallah işe yarar da o parayı ilaca vereceğine bebiş ine harcarsın:) ben dediğim gibi bi ay deniyim bakarsın çakşır işe yarar bellimi olur tabi kocacım yerse

Amiiin Canım inşallah işe yarar da o parayı ilaca vereceğine bebiş ine harcarsın:) ben dediğim gibi bi ay deniyim bakarsın çakşır işe yarar bellimi olur tabi kocacım yerse
ayy ınsallah canım tesekkur ederım... denesın canım çakşırı kotü bişey degıl zaten banada doktor tavsiye etti.onun hastaları kullanmıs işe yaramış.inşallah sızde de işe yarar en kısa zamanda ıyı sonuclar alırsınız :)

Inşallah tatlım ya Rabbim önce olmayanlara sana sonra da bana versin tekrar evlat. Ya kısacası isteyen herkese versin:) Çünki benim paşam kardeşi olmasını çok istiyo inşallah olur hayırlısıyla:)

Inşallah tatlım ya Rabbim önce olmayanlara sana sonra da bana versin tekrar evlat. Ya kısacası isteyen herkese versin:) Çünki benim paşam kardeşi olmasını çok istiyo inşallah olur hayırlısıyla:)
ınsallah canımm bak senın ne guzel 1 tane varmıs rabbım acısını yaşatmasın.ınsallah bir kardes verir ona rabbım.. bana ve herkesede versın. ben daha 10 aylık evlıyımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…