Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nasil yani ben hsgyi ocakta cektirdim simdi asilama yaptirmak istersem tekrarmi cektircem.beni en cok düşündüren duzgun bir doktor bulamamak bide asilama tutmazsa ben karar verdim agustosta yaptirmayi düşünüyorum canim.
yok ya hsg bi kere çekilse yeter ben kasımda çektirdim aşılamayıda nisan mayıs gibi yapsam diyorum bi kere çekilmesi yeter zaten sorun yoksa tekrar istemez ki doktor

TE="zeynepsibel, post: 39778422, member: 641034"]yok ya hsg bi kere çekilse yeter ben kasımda çektirdim aşılamayıda nisan mayıs gibi yapsam diyorum bi kere çekilmesi yeter zaten sorun yoksa tekrar istemez ki doktor[/QUOTE]
Peki Teşekkürler

Nasil yani ben hsgyi ocakta cektirdim simdi asilama yaptirmak istersem tekrarmi cektircem.beni en cok düşündüren duzgun bir doktor bulamamak bide asilama tutmazsa ben karar verdim agustosta yaptirmayi düşünüyorum canim.
canım çektirdiysen gerek yoktur tekrar çekilmeye ....ağustosta aşılama mı yaptıracan bende eşimin yıllık iznine kadar ilaç kür deniycem olmadı yıllık izninde o işle meşgul olacaz ...insallah gerek kalmaz aşılamaya

Ah insallah canim insallah gerek kalmaz ben hem tatil hem ramazandan sonra hemde 6ay kullanmis olcaz proxeedi o yuzden agustosa karar verdim ama gerek kalmamasi icinde bol bol dua ediyorum rabbim kabul etsin...

Ah insallah canim insallah gerek kalmaz ben hem tatil hem ramazandan sonra hemde 6ay kullanmis olcaz proxeedi o yuzden agustosa karar verdim ama gerek kalmamasi icinde bol bol dua ediyorum rabbim kabul etsin...
amin canım bak ben bunları hesap etmedim 25 temmuzda 6 ay olacak evet ramazan da var ....of ya ne sıkıntı işler....ama bize doktor 2 ay kullanın tekrar test yaptırın dedi 6 ay falan demedi :)

Slm ben buraya yeni katıldım bi oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu istiyorum ama 2 senedir istememize rağmen henüz olmadı ilk gebeliği de klomen tedavisiyle oldu doktorum eşimin sperminde hareketsizlik olduğunu söyledi ve ayrıca bende adet düzensizliği de var benimle aynı durumda olan birileri varmı acaba

Esinizin hareketsizlik yuzde kac? Doktor ilac falan vermedimi? Benim esimdede hareketsizlik var ama daha hoc hamile kalmadim.sizdeki adet duzensizligi daha kolay yedavi edilebilen bi sey ilki olmus ikinciside olur doktorun tedavi uygulamasi laxim.esinizede havuc suyu icirebilirsiniz.

Kahve delisi öncelikle cvp verdiğin için teşekkür ederim şimdi tatlım benm eşimin %65 hareketsiz sperm sonucu Morfolojisi % 3. Aslına bakarsan benim adetim öyle çokta düzensiz değil 3 veya 4 ayda bir düzensizlik yaşıyorum ilk gebeliği de her ikimizde ilaç kullanmıştk ve ilk ayda gebe kalmıştım. He bide havuç suyu derken nasıl kullanmalıyız ve ne kadar süre şimdiden cvbn için teşekkür ederim

Oncelikle size tavsiyem doktorunuza danisin % 65 cok buyuk bir rakam degil havucu kati meyve sikacagindan suyunu cikarip her gece yatmadan 1bardak iciriyorsunuz esinize yatmadan morfoloji hakkinda hic bir bilgim yok ama bizim testte morfoloji diye bisey yazmiyordu bile...insallah azda olsa yardimim dokunmustur.

Ilk bebekte esinizin kullandigi ilac neydi belki bizimde isimize yarar.

Ilk bebekte esinizin kullandigi ilac neydi belki bizimde isimize yarar.
araştırmacı yazar.... biz ne olacaz böyle biyerden bişi öğrenmek ne neye iyi geliyormuş sürekli böyle şeyler arastırıyorum bende kim nasıl hamile kaldı ne ilaç kullandı bize de bir gün kader gülecek ben inanıyorum

Çok teşekkür ederim bu nu deniycem inşallah iyi bi sonuç alabilirim rabbim sanada hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah

Işte oda bi başka sıkıntı zaten. eşimin kullandığı ilacı hiç hatırlamıyorum aklıma bi gelse...

Amin canım çok teşekkür ederim . Sen nezaman dır çocuk istiyorsun?

Amin canım çok teşekkür ederim . Sen nezaman dır çocuk istiyorsun?
17 aydir istiyoruz 2ay once ilk kez doktora gittik esimde haret sorunu cikti % 95 hareketsiz % 5hareketli.ilac kullaniyor esim 6ay kullansin bakalim nasip olmazsa 2.asama asilamayi denicez

17 aydir istiyoruz 2ay once ilk kez doktora gittik esimde haret sorunu cikti % 95 hareketsiz % 5hareketli.ilac kullaniyor esim 6ay kullansin bakalim nasip olmazsa 2.asama asilamayi denicez

Anladım canım benimde 18 ay olmamıştı eşimde bende ilaç kullandık o ay hamile kaldım inşallah seninde öyle olur hamile kaldığında bana yaz olurmu şimdi yasin okuyacam sanada dua aderim

Anladım canım benimde ay olmamıştı eşimde bende ilaç kullandık o ay hamile kaldım inşallah seninde öyle olur hamile kaldığında bana yaz olurmu şimdi yasin okuyacam sanada dua aderim
Ayyyy insallahhhh Allah razi olsun cok sagolun mutlaka yazarim bi hamile kalsam :)

Canim bence senin hareketlilik cok iyi hic problem yapma ovulasyon testi kullan olur allahin izniyle benim esimde ileri hizli hic yok yerinde hareketli % 50 dusun yai o yuDen takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…